2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@derzulya, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@daywalkers hakarete karşıyım ama ama ronin denen arkdaş hakareti değil köteği hakediyor hocam valla: ) eskiden de böyleydi hiç değişmiycek
adresını ver nerdeysen geleyım nasıl atacaksın bır gorleım köteği kaymakam olunca da falakaya yatırırsın vatandası bu kafayla
-
@daywalkers, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bu forumda kiymetli arkadaslarla gorüs alisverisinde bulunuyoruz. Uslubuna dikkat et!
Rahatsiz oluyorsan, Forumdan cıkis yapacaksin.
sana mı soracam forumun jandarması sen mısın
-
Beyler yalan doğru bilmiyorum o yüzden linç yemek istemiyorum sadece paylaşmak istedim az önce bir arkadaşım aradı sınava dair herşey tamamlanmış imzalar atılmış hatta erken bile açıklanabilir YSK nın 82 puanla Kaymakamlığın ise 73 puan civarı bişeyle kapattığını söyledi. Kaynak ise kendisi değil hakimlik savcılık için uzaktan eğitim veren bir yayımdan hoca söylemiş.
-
@ronin @derzulya @Daywalkers çok acayip bir yere gidiyor tartışma, lütfen başlığı bireysel tartışmalar ile meşgul etmeyin. Hele ki kaymakamlık başlığında şu tarz tartışmalar görünce insan irite oluyor. Rica ediyorum yapmayın böyle şeyler.
-
@sonofanatolia hocaya söylesin de listeyi de versin madem. Boşa beklemeyelim umutla...
-
@sonofanatolia Kardesim eger bu dediklerin dogruysa 73 puan demek 66 net civarina denk gelir...Senin samimiyetine inanmak istiyorum ancak arkadas saglikli bilgi almamis olabilir...
-
@rhadamanthus valla duyduğumu söyledim söyleyen çocuğada güveniyorum bir yıldır yanımda kaymakamlığa çalışıyor açıkçası pek ilgi alanım değil kaymakamlık o hazırlanınca bende heves edip girdim. O söyleyince bende burda paylaşayım dedim
-
@sonofanatolia yakın eğitim mi kardeşim bilgi veren hoca? Öyleyse ben de teyit edebilirim bu bilgiyi
-
@sonofanatolia Bundan 5-6 sene önce universite sonuclari aciklanmadan osym'de calisan tanidiklarindan sonucu hakkinda bilgi alanlari bizzat gormustum..O yuzden arkadasina ya da o hocaya yalanci demekten imtina ederim kardesim..Dogru da olabilir.
-
@sonofanatolia kardeşim puan olarak 73 ise bu herkes için harika olur ama 73 net ise açıkçası hayalkırıklığı olur, 73 nete kadar çıkacağını sanmıyorum ama 73 puana kadar inmesi de zor gibi. inşallah dediğin gibi 73 puandır.
-
@fenecus yakın eğitim dediğin şu video olayıysa işte o :))
-
@new_user niye hocam? sapma düşük olursa puan olarak da mümkündür
-
@new_user ben acikcasi 73 puana inmesini imkansiz gormuyorum 2016 sinavi 73 ile kapatmisti.
-
@sonofanatolia yakın eğitim kurumun adı ancak birçok uzaktan eğitim kurumu var bu sınavlarla alakalı eğitim programı yapan
-
@rhadamanthus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sonofanatolia Kardesim eger bu dediklerin dogruysa 73 puan demek 66 net civarina denk gelir...Senin samimiyetine inanmak istiyorum ancak arkadas saglikli bilgi almamis olabilir...
Hocam ya sapma olmazsa? 73 puan 73 nete tekabül eder. Yskda da 82 doğruya. Benim beklediğimden baya yüksek kapatır böyle olursa
-
@gggc00 yazdığımı tekrar okuyun gözlüğe ihtiyacınız var sanırım
-
73 puana inmesi demek 400. kişinin net sayısının 65 lerde olması demek hatta 64 belki 63 e inmesi demek. gönül ister ki 63 neti görelim ve buradaki dostlarla birlikte kalalım mülakata ama 63 de çok düşük arkadaşlar. benim 71,5 netim var ben bile umudumu kesmiş durumdayım.
-
@new_user Birinci 90 net yapsa 66 net 73 puan alabilir.
-
@sonofanatolia imzalar atıldı demişsiniz bu bugün veya önümüzde ki hafta açıklanacak demek midir?
-
@new_user umarım benim düşüncem doğru çıkmaz arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın hepinizden çok ben isterim düşmesini.