2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@daywalkers 50 tane 80 var diyelim ortalama 71.5 olur ama
-
Bu sinava emek veren, derece yapan, daha once 1.ciligı olan bir cok insanla konustum ben 80.5 net eski sinav birincisi 80 net bekliyor.
Diger saglam arkadaslarim da 75Net ile 70 Net arasi gidip geliyor. Ki bu arkadaslar alanlarinda gercekten efsane arkadaslar. O yuzden 80 ustu 50 kisi bile cok ama yinede ben ihtimali yuksek tuttum
-
Durum gerçekten çok kritik. 1 yanlış demek 1.25 net demek. bu da araya girecek onlarca kişi.. 70 üstü yapan 400 kişi olması bana hala zor geliyor. belki kendimi avutmak içindir
-
Listeye bakınca yığılmanın özellikle 73 ve altında başladığı görülüyor o yüzden 73 üstü garanti bence ondan sonrası 400 sayısının yığılmayı ne kadar kaldırabileceğine bağlı 72 ye kadar rahatlıkla taşır sonrası muamma ama bu 70 altında da olmaz bence, tabi yorumum standart sapma olmaması ve puanların gerçek olması varsayımıyla ama eminim netini tahmininden eksik yazanlar vardır lakin netini fazla yazan yanlışını doğru sayan ciddi bir kesim vardır bu da tabloyu aşağı çekecektir tabi çok olmasada troll netler de vardır sınav kim ne derse desin zordu zaten temiz 5-6 soruyu yapılamasın atan bilsin demişler sınava ciddi hazırlanan da o soruları zor atar ,yani sınavı bir nevi 94 - 95 soru üzerinden değerlendirmek lazım, forum sınav göstergesi olarak baz alınacak 2-3 yerden biri idi fakat istikrarlı veri girişiyle tek yer konumuna geldi bence, netini yazmayan çoktur ama zaten genelde puanına inanan ya da ümidi olanlar yazıyor ,bazılarında herkes 69-70 üstü yapmış yüksek kapatacak algısını o yüzden yanlış buluyorum, çok uzattım hayırlısı olsun Allah hakeden herkesin gönlüne göre versin...
-
2 hafta sonra acıklanır hepınız ıstatıkcı olmusssunuz son duyum 85 ile kapatacakmış
-
Kardeşlerim kendimi tuttum ama dayanamadın yazılanları görünce.benim 75 üstü yapan on küsür arkdaşım 70 altı yapan on beş küsür arkdaşım var ve bunların hemen hemen hiçbiri buralara uğramıyor bile çok önyargılı ve kesin konuşuyoruz muğlak ifadeler kullanmak daha mantıklı diye düşünüyorum.ösym konuşana kadar bu konularda susmak daha mantıklı geliyor hatta.
-
@derzulya tmm dışardan dıye kaydedelim bu arkadasları ama şeyi anlmdm hocam 15 küsür nasıl oluyo
-
@ese03 bende oraya takıldım
-
@ese03
10 küsür nasıl oluyorsa oda öyle olabiliyor -
@ese03 15 e yakın bir altı bir üstü olabilir yani türkçeyi türkçeye tercüme ettirdiniz
-
Bu forumda kiymetli arkadaslarla gorüs alisverisinde bulunuyoruz. Uslubuna dikkat et!
Rahatsiz oluyorsan, Forumdan cıkis yapacaksin.
-
@daywalkers hakarete karşıyım ama ama ronin denen arkdaş hakareti değil köteği hakediyor hocam valla: ) eskiden de böyleydi hiç değişmiycek
-
@derzulya
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az :)) -
@m-ali34 gerek yok böylenhakaretvari cümlelere. Azıcık daha saygılı olmayı denemeliyiz hocam
-
Dostlar ben kimseyi kırmak yada hakaret için yazmadım muhabbet olsun diye yazdım hakkınızı helal edin ..
-
@derzulya, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kardeşlerim kendimi tuttum ama dayanamadın yazılanları görünce.benim 75 üstü yapan on küsür arkdaşım 70 altı yapan on beş küsür arkdaşım var ve bunların hemen hemen hiçbiri buralara uğramıyor bile çok önyargılı ve kesin konuşuyoruz muğlak ifadeler kullanmak daha mantıklı diye düşünüyorum.ösym konuşana kadar bu konularda susmak daha mantıklı geliyor hatta.
Hocam aslında böyle arkadaşlarımızı listeye eklersek aşağı yukarı bir sonuca ulaşabiliriz diye düşünüyorum. Bu süreçte herkes az çok birbirini tanıyor. Dershane olsun, sınıf arkadaşları olsun diğer türlü tanışmalar olsun. Forumda olmasalar bile bu sayede kendilerinden haberdar olma şansımız mevcut olur. Şahsen benimde iki arkadaşım var listeye yazılmamış. Biri 63-64 bandında diğeri 59-60 bandında bekliyor
-
@derzulya bu sinava hazirlanan 25 den fazla arkadasin var 70 ustleri 75 ustleri yapmislar hepside...cok iyisiniz ya..
-
Themis kursuna giden var mı forumda? Oraya soramadım bir tek.
-
@gggc00, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@derzulya bu sinava hazirlanan 25 den fazla arkadasin var 70 ustleri 75 ustleri yapmislar hepside...cok iyisiniz ya..
Mülakatta kısır günü bile yapılır bu kadar eş dost ile , millette ne arkadaşlar var maaşallah...
-
Ahmet Kayanın 'Hep sonradan' isimli şarkısı geliyor aklıma ve kahroluyorum.