2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@fenecus yanlıs pareto yu etiketlemişim sayfa yöneticileri bence aktif olmayan benzer isimleri sayfadan atsa iyi olacak
-
@modesteptt facede 85 neti olduğunu yazan bayan arkadaş. bugun gruba üye olur olmaz ajans linkini paylaşıp küçük çocuğu için oy istemiş. inandırıcı gelmiyo bana özellikle nohutçunun gönderisinin altına yorum yapan 80 kusur puanlılar
-
size saçma gelebilir ama temkinli olmakta fayda var o yüzden bence yüksek puanlılar yalan da olsa listede olmalı ki listenin ortalamasını düşürüp kendimizi çok fazla umutlandırmayalım . hatta listeyi yapan arkadaş kafadan 3-4 tane daha 85 ve üzeri ekleyebilir
-
@ese03 yuksek netleri asla kabul etmeme ama dusuk netleri duyunca da mutlu olma gibi anlamsiz bir durum var. Gecen sene acik uclu da full yapilabiliyorsa bu sinavda da 89 veya 90 da yapilabilir. Yapilamayacagina dair kanun mu var anlayamadim.
-
@ese03 ekşın olsun diyorsun yani
-
@moonlight hocam saçma gelebilir ama doğrusunun bu oldugunu dusunuyorm
-
@kaya87 işte sorun burda. kimse alınmasın gücenmesin ama 56 neti olan arkadaşlarımızı bile dahil ettiğimiz listede yüksek netli biriyle karsılasmaya ve ortalamanın yukselme ihtimaline kendimizi hazırlamamız lazım yalansa bile 89-90 neti olanları yazmamız lazım sonucta dışarda ulaşamadıgımız 200'e yakın ınsan var
-
@ese03 durum tam da bu iste.
-
Arkadaşlar bu yüksek netleri kabul etmeme olayı nedir? Yani o kisiler yalan soyluyor olabilir diyelim ama bu sinavda bu netleri yapan kisiler elbet vardir..Kendimizi tatmin etmek icin yuksek netler yokmus gibi davranmak cok sacma.
-
@rhadamanthus facedekilerin yalancı oldugunu ben de soyledım ama durup dusununce yalan olsa bıle -kendımızı fazla umutlandırmamak adına- bu tür yuksek puanların listeye dahil edilmesi gerektıgını anladım yani yine en kötü ihtimali dusunmek hepımız acısından ıyı olur kanaatındeyım
-
İki hafta içinde belli olur. 85 90 net yapanlar... 80 üstü kapatir ve forum dan kimse kazanamaz. .. İlginç olmaz mj.
-
@modesteptt modeste zaten gelmedın kardesım bı de burda moral bozma ıyıce :))
-
@ese03 Başından beri söylüyorum Türkiye bu forumdan ibaret değil..Elbette ciddi hazırlananlar bu forumu takip ediyor ama mutlaka disardan cok iyi netler yapan arkadaslar vardır..Ayrıca 90 net yapmak da ütopik falan gelmiyor bana..27 Eylül'de hayal kırıklığına ugramamak adina bu netleri yapabilecek insanlarin da olabilecegini goz ardi etmemiz lazim.
-
@modesteptt, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İki hafta içinde belli olur. 85 90 net yapanlar... 80 üstü kapatir ve forum dan kimse kazanamaz. .. İlginç olmaz mj.
Sonra bi uyandım rüyamış...
-
@ese03 gelecem gelecem az kaldı. Önce buraya geldim. İlk yarı heyecanlı olsun. Şampiyon baştan belli olursa heyecan meyecan olmaz. Türk milleti heyecanı sever.
-
Arkadaslar, haklisiniz hayal kirikligina ugramamk icin soyluyorsunuz ama 80 netin ustunde yapan max. Tas catlasin 50 kisi cikar, müsterih olun
-
@rhadamanthus sen yaptıysan bilemiyorum ama ben yapamadığım için bana Utopik geliyor . Yapana da helal olsun. Yapılacak sınav değildi.
-
@daywalkers kaçla kapatır peki tahmini
-
@hakimim_25
72-70 arasi kapatir.75 ustu ilk 150
75-70 net arasi yigilma cokmu, forum haricinde kac kisi var kestirmek zor. -
@modesteptt Ben yapmadim kardesim benim netim yaziyor 71.5 Burada 200 kisinin net sayisi var geriye kaldi 27.800 bu kadar emin konusmayalim diyorum sadece.