2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Rüyalarıma girmeye başladı yine sonuç açıklanma tarihi yaklaştıkça. Ah ben o soruyu nasıl yanlış yaparım, ah neden şu sınavdan bu kadar erken çıkarsın da yaptıklarını tekrar kontrol etmezsin, ah sınava girmeden buna neden dikkat etmedin feryatları çoğalıyor. Kazanamazsam sahiden üzülürüm, az kaldı şu hafta bitti mi önümüzdeki hafta perşembe çabuk gelir.
Ben normalde doğum günü falan kutlamam lakin bunu kazanırsam doğum günümde Ankara'da olanlara çaylar, kahveler, tatlılar benden
Sözde bakmayacaktım açıklanana kadar ama aklımdan çıkmıyor hocam sınav, dayanamadım bende Siz bunları anlatınca sanki ben yazmışım sandım. Sayıştay başlığında yazdığınız yazıyı görünce de böyle hissetmiştim. Yaptığım basit hatalar geliyor hep aklıma. 2 şık arasında kalıp neden ısrarla gidip yanlışı işaretledim, bunu işaretleyecektim neden vazgeçtim, göz göre göre nasıl bu yanlışı yaptım? Gibisinden sorular insanın aklından çıkmıyor. En sonunda ise hayırlısı böyleymiş deyip bu düşünceleri silmeye çalışıyorum kafamdan Gerçi bence siz boşuna endişe ediyorsunuz hocam. Size rahatlıkla geleceğini düşünüyorum mülakatın. Nasip olursa eğer ben mülakata kalırsam asıl sürprizi ben yaşarım. Eğer öyle bir şey olursa Sayıştay sınavından sonra Ankarada tatlı sözüm olsun benimde size
-
@bivena, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Rüyalarıma girmeye başladı yine sonuç açıklanma tarihi yaklaştıkça. Ah ben o soruyu nasıl yanlış yaparım, ah neden şu sınavdan bu kadar erken çıkarsın da yaptıklarını tekrar kontrol etmezsin, ah sınava girmeden buna neden dikkat etmedin feryatları çoğalıyor. Kazanamazsam sahiden üzülürüm, az kaldı şu hafta bitti mi önümüzdeki hafta perşembe çabuk gelir.
Ben normalde doğum günü falan kutlamam lakin bunu kazanırsam doğum günümde Ankara'da olanlara çaylar, kahveler, tatlılar benden
Sözde bakmayacaktım açıklanana kadar ama aklımdan çıkmıyor hocam sınav, dayanamadım bende Siz bunları anlatınca sanki ben yazmışım sandım. Sayıştay başlığında yazdığınız yazıyı görünce de böyle hissetmiştim. Yaptığım basit hatalar geliyor hep aklıma. 2 şık arasında kalıp neden ısrarla gidip yanlışı işaretledim, bunu işaretleyecektim neden vazgeçtim, göz göre göre nasıl bu yanlışı yaptım? Gibisinden sorular insanın aklından çıkmıyor. En sonunda ise hayırlısı böyleymiş deyip bu düşünceleri silmeye çalışıyorum kafamdan Gerçi bence siz boşuna endişe ediyorsunuz hocam. Size rahatlıkla geleceğini düşünüyorum mülakatın. Nasip olursa eğer ben mülakata kalırsam asıl sürprizi ben yaşarım. Eğer öyle bir şey olursa Sayıştay sınavından sonra Ankarada tatlı sözüm olsun benimde size
Eyvallah hocam dilerim sayıştay sınavından sonra oturup kaymakamlık mülakatı istişaresi yaparız.
-
@bivena, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Eyvallah hocam dilerim sayıştay sınavından sonra oturup kaymakamlık mülakatı istişaresi yaparız.
Güzel olur üstad gerçekten. Pek ümidim yok mülakata kalacağıma dair ama nasip olursa eğer haberleşelim o zaman
-
- ihtimal: 73 puan duyumunu veren arkadaş tahmin ediyorum ki bu duyumu yanlış aktardı, yani o hoca her kim ise dedi ki 73 puanla kapatmasını bekliyorum, net bir bilgi vermekten ziyade tahminini paylaştı ama arkadaşımız yanlış anladı ya da buraya aktarırken yanlış aktardı,
- ihtimal: duyumu veren arkadaş hepimizi torllemek istedi ve başarılı da oldu,
- ihtimal: hoca gerçekten böyle bir şey söyleyerek prim yaptı.
umarım ilk ihtimal doğrudur, eğer son iki ihtimal doğruysa kötü niyetlerinin cezasını çekerler inşallah.
-
Arkadaşlar ilgili video sanıyorum bu ilgili dakikası 27:30'dan itibaren sanırım.
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar ilgili video sanıyorum bu ilgili dakikası 27:30'dan itibaren sanırım.
Adam sinav okundu diyor.73-75 civari kapatir diyor videoda.
-
@avexer Adam kagitlarin okundugundan emin ancak puan konusunda tahmin yurutmus...tabi puan mi net mi onu anlayamadim.
-
iğrenç...
-
1- 1.5 puan oynama var diyor kaymakamlik sinavi icin mi diyor bunu?
-
hiç sevmiyorum böyle tüccar kılıklı popülarite peşinde olan adamları, bir de bunların öğrencileri var, ellerinde fosforlu kalemler kitapların önemli yerlerini çizer çizer dururlar, hocalarının peşinden koşarlar hocam hocam bu neydi şu neydi diye, adamın da tabi egosu okşanıyor böyle olunca, sonra saçma sapan watsapp grupları kurulur, çözmeye bile tenezzül etmeyeceğin salak salak soruları paylaşıp üzerine yorum yaparlar, o gruplarda dersten başka her halt konuşulur, kitaplarını tanıtırken şu kadar soru tutturduk bu kadar soru tutturduk diye hava atarlar, ulan madem bu kadar kalitelisiniz, şu sınavda bölgelerle ilgili soruyu ya da nüfus sorusunu ya da konferans sorusunu tuttursaydınız ya. bu hocalardan birinin soru bankasını aldım sınava hazırlanırken, adam cmhurbaşkanının yemin metninde aşağıdakilerden hangisi yoktur diye soru sormuş, haram zıkkım olsun. nefret ediyorum deshanecilerden de tüccarlardan da.
-
@rhadamanthus hocam bu işlerle uğraşan hocaların ben o kurumlarda irtibatlarını koparmadiklari eski öğrencileri olduğunu düşünüyorum. Eğer kaymakamlik için söylüyorsa 1,5 puanlık bir sapma var diye en 71,5 la kapattı gibi bir sonuç çıkıyor. Bilse bile veremez adamı tefe koyarlar 73-75 arası diyorsa 74 kusurlu puanla kapatmış olabilir gibi geldi ancak yinede kesin dediği gibidir denemez.
-
Hoca kendinden çok emin. Sapma yok ama 1-1,5 oynama var diyor. Bu oynamanın sebebi ne ola ki
-
@mia_1071 iptal edilen bir soru mu var acaba?
-
@avexer asistanimin gözü önünde okundu diyor
-
Doğru saydığımız bir soru iptal olursa o zaman vay halimize
-
Sınav kagitlarinda dogruyu yanlisi osym okur sıralamaya sokan istatistik kurumudur...Hocanınki tamamen tahmin bence..Kacla kapattiginu bilmiyor.
-
@rhadamanthus olabilir kardeşim. Ama öyle yalan ifade kullandığını da sanmıyorum. Videoyu irdeleyerek izledim. Sultan diye bi kız 82 doğrum var ysk dan diyor, hocanın tepkisi çok garip. Eminim diyemem ama hoca sınavın detaylarına hakim şuanda. Yakınından birisine ulaşılırsa kaçla kapattığını bildiği kanaatindeyim malesef.
-
@mia_1071 ya da paranoya yapıyorum.
-
@mia_1071 Zaten 73 ila 75 arasi tahminim diyor..Benim fikrim de kaçla kapattigi hakkinda bir bilgisi yok..insallah yoktur ve daha dusuk kapatmistir
-
Adam kendin asiri emin konusmus. "Yalniz bu sekilde bilgi vermesi cok sinir bozucu. Asistanim osymde gozumuzun onunde imzaladilar okudular diyor." Yani bunun uzerine adamin dedigi cikmazsa bu kuruma para verenler bir daha nasil inanacak adamin dedigine acaba ?