2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@new_user Dostum sadece kagitlarin okundugunu soylemisse bir problem yok..Gizli bir bilgi vermiyor ki..
-
@rhadamanthus madem bu gizli bir bilgi değil o zaman ösym de bir zahmet sonuçların değerlendirilmesi aşamalarını paylaşsın bizlerle, kağıtlar okunmaya başladı, okunuyor, okundu, son gözden geçirmeler yapılıyor, itirazlar değerlendiriliyor, kesin sonuçlar belli oldu, sonuçlar açıklanıyor vs... böyle şey olur mu kardeşim, saçmalık bu. kaldı ki ösym yi arayan bir arkadaşa demişler ki böyle şeylere itibar etmeyin henüz kağıtlar okunmadı.
-
@new_user Hocam diyo ki kaymakamlık okundu ''STANDART HER ŞEYİ OKUNDU BEKLİYORLAR'' ben burdan herşeyi kaçla kapattığını da biliyo diye anlıyorum. Rakam telaffuz etmek zor ama 73-75 bandı diyor. Adliyi de 0,3 puan gibi yakın bi ''tahminle'' biliyorsa demek ki öğreniyor.. Burası Türkiye hocam kim kime neyin hesabını soruyor gördünüz mü hiç? 2010lu senelerde sorular çalındı diye eylem yaptık üniversiteye girerken Kızılayda kimin umurunda olduk? Aynı kurum Ösym çok da bişey beklemeyin o yüzden.
-
@new_user Onu diyen Ösym'de asgari ücretle çalışan call center hocam bunu söylediği iddia edilen kişi asistan
-
@new_user Dostum bir bilginin gizli olmasi baska resmi kurum tarafindan tarihini belirtilip aciklanmasi baska...O zaman onumuzdeki sinav ne zaman olacak, mulakatlar ne zaman baslayacak, ne zaman aciklanacak bunlarinda kovalamayalim burda..Yani biz gunlerdir bi sekilde haber alamaya calisiyoruz alinca da linc ediyoruz..Tekrar diyorum direkt puan olarak aciklandiysa dedigin eyvallah..Ancak kagitlar okundu imzaladik istatistik kurumuna gonderdik demesini absurt bulmuyorum ben..
-
@new_user Dostum bir bilginin gizli olmasi baska resmi kurum tarafindan tarihini belirtilip aciklanmasi baska...O zaman onumuzdeki sinav ne zaman olacak, mulakatlar ne zaman baslayacak, ne zaman aciklanacak bunlarinda kovalamayalim burda..Yani biz gunlerdir bi sekilde haber alamaya calisiyoruz alinca da linc ediyoruz..Tekrar diyorum direkt puan olarak aciklandiysa dedigin eyvallah..Ancak kagitlar okundu imzaladik istatistik kurumuna gonderdik demesini absurt bulmuyorum ben..
-
@rhadamanthus Hocam puan için haklı olabilirsiniz bilmiyorum ama evet o anlama yakın açıklama.. İstatistik kurumunun burdaki görevi ne onu bilmiyorum sadece listeyi mi hazırlıyor okunan netleri puana mı çeviriyor ne yapıyor bilmiyorum..
-
@idyah Benim bildigim istatistik kurumu rakamlarla oynar siralamaya koyar ve bilgiyi Osym'ye gonderir kardesim.Osym' de aciklar bunu...
-
@rhadamanthus kardeşim sen neden üstüne alınıyorsun anlamak mümkün değil, sınavın yapılıp yapılmayacağı bakanlığın tasarrufunda olan bir şey, yani oradan bilgi almak başka bir şey, ösym gibi bütün işlemlerinin gizli kalması gereken bir kurumun içinden bilgi çıkması bambaşka bir şey, sen niye alınıyorsun anlamıyorum.
-
@new_user Dostum ustume alindigim bir sey yok, birbirimizi anlayamadik sanırım...Ben sadece asistanın "Hocam kagitlar okundu imzaladik istatistik kurumuna gonderdik bekliyoruz" demesi bir skandal degil diyorum... Ha sunuda diyorum insallah hoca tamamen tahminde bulunmustur puan konusunda ve daha asagida kapatir ve bir cok kisi burdan mulakata gider..
-
@rhadamanthus O zman sadece okunduğunu görüyosa asistanı kaçla kapattığı sadece yorumdan ibarettir hocam Ösym'de sıralama olmadan direk karışık olarak netler istatistik kurumuna gönderiliyosa eğer..
-
@idyah Zaten tahminim diyor adam..Ben sadece dinlediklerimden cikarim yapiyorum tanimam etmem adami ancak insallah yanilir puan konusunda..
-
@rhadamanthus "hocam kağıtlar okundu, tüik'e gönderdik" diyen adam puanı da söylemez mi sence? bu adam da puanı noktası virgülüyle paylaşmaz tabi, yakın bir rakam söyler ki dikkatleri üzerine çekmesin, daha sonra da en yakın tahmini ben yaptım diye hava atar. en yakın tahmini yapabilmesinin sebebini tecrübesi ve engin bilgisi olarak gösterir halbuki içeriden bilgi almıştır. sence de mümkün değil mi bu?
-
@new_user Aynen öyle hocam gülerek anlatıyor zaten geçen seneyi küsüratla yakın tahminde bulundum diye
-
@new_user Asistanım bana soyledi dedikten sonra bak en yakin ben tahmin ettim demesi ona bir sey kazandirmaz zaten asistanindan aldigini itiraf etmis olur...Tekrar soyluyorum ben sadece 5 dakikalik konusmasini dinleyerek bir cikarimda bulundum bu da şu: Kagitlar okundu istatistik kurumuna gonderildi istatistik kurumu da bizi sıralayacak sonra osym'ye gonderecek..istatistik kurumu siralama yapmadan zaten kacla kapatacagini kimse bilemez...
-
@new_user durum zaten tam o sekilde hocam kuvvetle muhtemel
-
@rhadamanthus hocam senin gözünün önünde içeriden bilgi sızdırsalar sen yine dersin ki yok yok o öyle değildir, pes diyorum ne korudun adamı vallaha helal olsun
-
@new_user Allah allah...Kardesim ben yazmaktan yoruldum sen anlamamaktan yorulmadin..Bana ne adamdan yahu...Ben konusmalarindan bir anlam cikartmaya calisiyorum bu sekilde yorumluyorum.. Sen de istedigin gibi dusunuyorsun ne var bunda? Bu kadar rahatsiz ettiyse seni adamin adi belli sani belli git sikayet et kardesim..
-
Levent hocayı geçen yıldan tanıyorum öğrencisiydim. Dikkat çekmek için böyle bir şey diyecek karakterde birisi değildi ufak oyunlarla işi olacağını tahmin etmiyorum hem fazlasıyla öğrencisi var. Ayrıca hocanın dediğinde bir sorun yok kağıtların okunduğunu şu an ösym de görevli uzman asistan çaycı çorbacı herkes bilebilir okundu deyince kağıdı kalemi eline alıp tek tek puan verip sonucu görüyorlar diyemi hayal ediyorsunuz acaba okuma işinde görevli peraonel optikleri tarayıcıya yerleştirmiştir işi bitmiştir. mesaiye de kaldıysa Mesut abi çayın var mı çok yoruldum dediyse Mesut abide olmaz mı aslanım al bakalım işin çok herhalde deyip o da az kaldı abi kaymakamlık optikleri bitmek üzere bitince çıkacağız dediyse çaycı mesut abi de bilir hepsi bu. Bilgiler elektronik ortamda ilgili birime gitmiştir Sonuç açıklanana kadar ilgili birim dışında kimse de BİLEMEZ hocanın ki tahmin 73-75 aralığında bekliyorduk diyor zaten tüm sınavların standart aralığına yakın % 75 başarı sınırı. 1,5 mevzusu da iptal olabilir hocanın hukukçu çevresi geniş iptal durumunu da bilebilir bunu da katipte biliyordur krize gerek yok
-
@rhadamanthus Asistan sadece okudu diyor puanı kendi yorumuymuş gibi gösteriyor zaten
Onu da geçtim burada birisi ilan gelcek dese ve ilan gelse biz kimi biliriz? Buraya bilgiyi yazanı ve o kişi artık duyumcudur Aslında içerde ona bu bilgiyi veren var ama sen burda okuduğunu anımsıyosun bu da aynı şey hocam neyse 1 hafta kaldı bakalım ''tutturabilecek'' mi