2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@rhadamanthus inşallah. Yalnız asistanını çok merak ediyorum gerçekten :)) detayları sormak istiyorum ona :))
-
@rhadamanthus hocam 1.20 ile carpsan soru net başına 70 net altına iner 73 puanla kapatacaksa
-
@foucault Dostum adam su puanla kapatmis demiyor..Kesinlikle kagitlar okundu diyor..kaymakamlik 73--75 arasi tahminim, ysk fazla kolaydi 80 uzerine cikarsa sasirmayin diyor..Kacla kapattigi hakkinda fikri yok..Zaten bunu belirleyen istatistik kurumu.
-
@cengizkan2 iste mesele orda 1 net puan ise bu dedigimiz olmuyor kardesim.
-
@rhadamanthus valla bana sanki baya biliyormus gibi haliyle kamuoyuna net bilgiyi paylasamayacagi icin sorun olmasin diye bir aralik soyluyormus gibi geldi. Ama haklisin hocam bakalim.
-
@rhadamanthus sapma yok ama bir soruda bir puan değil demeye getirmiş bence
-
@rhadamanthus bu 73-75 arası net mi puan mı onu anlasaydık bari
-
@circassian 1.5 puan bir oynama olur dedigini gore puandan bahsediyor sanirim.
-
@circassian asistanı bulmak lazım. Ortalığı karıştıran asistan :))
-
@mia_1071 aynen hocam :))
-
Erken aciklanma bekliyor musunuz bunlarin uzerine arkadaslar. Ysk veya kaymakamliktan ? Cuma gunu ?
-
@foucault ikisinden biri erken açıklanacak gibi ama hangisi olur bilemiyoruz tabi...
-
@rhadamanthus hocam onu (1.5 puan oynama) ysk icin dememis mi ben mi yanlis anladim
-
@y-oguz90 Kardesim, Yakup diye birisi soruyor kaymakamligi, 73-75 tahminim diyor biraz sonra aynı Yakup standart sapma var mi diyor, Hoca: " sapma var demeyim ama 1 1.5 puanlik bir oynama var diye soyleyim" diyor.
-
@rhadamanthus net mi diyor puan mı diyor ben anlamadım, bir de nereden biliyor? küfür edesim geliyor açıkçası
-
@new_user Kardesim ogrenmesi cok normal..Senin osym'de gorevli uzman arkadasin olsa sen de ogrenebilirisin emin ol..Bu arada net mi puan mi tam nalayamadim ama 1-1.5 puanlik bir oynama olabilir dedigine gore 73-75 puan arasi bir yerde kapataca diye anladim..Bu da 72-73 nete denk gelir.
-
@y-oguz90 İlk başta kaymakamlığı soran öğrenciye okundu diyor ardından yeniden aynı Yakup adındaki öğrenci soruyor sapmayı sapma var demeyim ama 1-1.5 puan oynama var istatistik kurumuna gönderildi diyor. E yani demek ki puanı öğrenmiş adam 1-1.5 puan oynama varsa kaçla kapattığını da görmüş ama yorum olarak söylüyo.
-
@idyah Bunun tek aciklamasi bir sounun iptal olmasi hocam..Osym kagitlari okumustur bir soruyu iptal etmistir sonra istatistik kurumuna gondrmistir.Hoca da ordan yola cikarak boyle konusuyor olabilir.
-
@rhadamanthus 1,5 puanlık bir oynama varsa nasıl 72 ile kapatıyor anlamadım yani daha da düşmesi gerekmez mi? bir de bunu öğrenebilmenin neresi normal? o görevli uzmana demezler mi gizli kalması gereken bir şeyi nasıl duyurursun diye?
-
@rhadamanthus her soru 1 puan?