2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@fthgny Bigün de dinle gelmeyin olum, işiniz gücünüz allah kitap diyip torpille morpille köşeyi dönmek:))
-
Arkadaşlar ikili olarak tartışmak istiyorsanız özel mesajlaşma bölümünü kullanabilirsiniz. İnsanları rahatsız etmeye devam etmezseniz çok mutlu olacağız.
-
@avukatbey yanlış hatırlamıyorsam torpilim hazır sınavı kazanırsam geçirecekler diyen sendin. Allah kitap diyenler torpil yaptırıyor demen biraz komik oldu..
-
@samoel itiraz dilekçesi ne için. Sorular için mi
-
@modesteptt, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@samoel itiraz dilekçesi ne için. Sorular için mi
evt.
-
Geçen yıl sınav sonrası,Erdal Ünsallar,Mahfi Egilmezlerden alıntı yapıp soruları tartışıyorduk.Birde bu seneye bakiyorum,iki haftadır gruptaki üslup ve tartışılan konular başlıktan soğutmaya başladı artık beni.Bilmiyorum ben fazla duygusalım belki ama 2017 Kaymakamlık başlığını mumla arıyorum.
-
@conmaynard soruların açıklanması, tartışmaya ve yoruma açık çok fazla soru olmaması, soruların kalitesizliği gibi sebeplerle konuşacak konu kalmadı gibi.
-
@samoel hangi sorulara itiraz var , kesin emin olduklarını söyler misin
-
Bilen var mı itiraz olan soruları ?
-
İtiraz edilen sorular muhtemelen imalat sanayi sorusu, serbest dış ticaret sorusu, işsizlikle alakalı soru, vali cumhurbaşkanı temsilcisi sorusudur .
-
@can-mavi hocam 2 gündür girmiyordum. Eklenen sayfaları birden okudum kaşıntı tuttu gece gece. Allahını kitabını seversen laf atanı iftira atanı takma. Ben bu forumda bir üyeden başka bişey degilim. Ama sen ve birkaç kişi bu forum için gerçekten içten ve samimi paylaşım yapanlarsınız. Bence sapmadır bilmemne dir münakaşaya girilmeye değmez. İyi geceler.
-
Yapmayın arkadaşlar burada bazı yazı yazan arkadaşlara sesleniyorum üstüne alınan alinsin çok yazık hiç yakışıyor mu kaymakamlik mesleğini yapmak isteyen adaylara. Biri bir taş atıyor 40 akıllı kaymakam adayi bunların doğruluğuna inanıyor. Usluplara bakıyorum ukalâlık, terbiyesizlik, saygısızlık almış başını gidiyor. Herkes kişisel görüşünü elbette söylesin tahminini yapsın ancak yazdıklarına da cok dikkat etsin. Böylelerinin bırak kaymakam olmasını mulakata kalması bile beni kahr eder. Kaymakam olmaya aday olan herkese sesleniyorum. Makam peşinde değil ilçelerdeki köylerdeki insanlara hizmet etmek için olun. Bu vatana ben daha fazla katkı sağlayacam daha fazla hizmet edicem diyin. Kısacası söylenecek çok söz var da buraya yazsam da bazı şeyler değişmeyeceği için şimdilik bu kadar...
-
@AvukatBey ahsjdjsjdjdj bayılıyorum böyle adamlara ya gerçek hayatta da var bunlardan eğlenceli adamlar
hakaret sebebiyle düzenlenmiştir
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
yine kendini zeki zanneden bi mal @AvukatBey ahsjdjsjdjdj bayılıyorum böyle adamlara ya gerçek hayatta da var bunlardan eğlenceli adamlar
İşin garibi @AvukatBey gibilere prim verilmesi . Yönetici kardeşlerim engelleyin bir şey yapın , adam küfür ediyor , hakaret ediyor . Kaymakamlığa yakışır bir davranışını da geçtim Foruma dahi yakışır bir hareketi yok.
Ne diye böyle tiplere müsade edilir ki . -
forum hızla twitter olma yolunda ilerliyor tek temennim facebooka dönmese bari. Naçizane fikrim bir insani davranışın bir meslekle ilişkilendirilmesine karşıyım bir hareket yakışmıyorsa önce insan olmanın verdiği saygınlığa yakışmıyordur. Bu dönemlerde biraz daha hassas olabiliyoruz o nedenle yazarken iki defa düşünmekte fayda var biraz daha sabır arkadaşlar az kaldı inşallah alnımızın akıyla hak edip hep beraber tatlı bir mülakat sürecine geçiş yaparız
-
Herkese merhaba arkadaslar dün gaziden bir hocamla konusmak icin gittim(rekabet kurumunda isletmede hangi kaynaklara bakayim diye sormaya),konu kaymakamliga geldi 73 olayini sordum,bana direkt sacmalama dedi,bakanliklarda ösymde tanidiklar var sinav sonuclarinin aciklanacagi gune kadar hic kimse bilmez bakmazlar hic neyin ne oldugunu aciklamada yapamazlar dedi,malum gazi iibf haci bayrama gitti dun rektor atandi atama yapilana kadar ben yillardir kurumun icinde olmama ragmen kim olacagini bilmiyordum dedi,acikcasi bu 73 olayini ortaya atan zata bu gune kadar yorum yapmamistim gercek olduguna dusunmuyorum,buralarda tartisipta vakit kaybeye gerek yok,ben mulakata kalsamda kalmasamda sanki girecekmis gibi calisiyorum,iktisat hukuk vb seyler asagi yukari her kurumda her sinavda karsimiza cikacak seyler zaten hic bi sey kaybetmiyoruz calisarak
-
@dnd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Herkese merhaba arkadaslar dün gaziden bir hocamla konusmak icin gittim(rekabet kurumunda isletmede hangi kaynaklara bakayim diye sormaya),konu kaymakamliga geldi 73 olayini sordum,bana direkt sacmalama dedi,bakanliklarda ösymde tanidiklar var sinav sonuclarinin aciklanacagi gune kadar hic kimse bilmez bakmazlar hic neyin ne oldugunu aciklamada yapamazlar dedi,malum gazi iibf haci bayrama gitti dun rektor atandi atama yapilana kadar ben yillardir kurumun icinde olmama ragmen kim olacagini bilmiyordum dedi,acikcasi bu 73 olayini ortaya atan zata bu gune kadar yorum yapmamistim gercek olduguna dusunmuyorum,buralarda tartisipta vakit kaybeye gerek yok,ben mulakata kalsamda kalmasamda sanki girecekmis gibi calisiyorum,iktisat hukuk vb seyler asagi yukari her kurumda her sinavda karsimiza cikacak seyler zaten hic bi sey kaybetmiyoruz calisarak
Reklamın iyisi kötüsü olmaz Bu iddiayı ortaya atan Hoca bir güzel reklamını yaptı .
Hocanız da son noktayı koymuş aslında herkesin düşündüğü bir durumu Gazi Üniversitesnib bir hocasından duymak da en azından insanların yüreğine su serpmiştir diye düşünüyorum . -
@olursaekime kpss ve kurum sinavlariyla yakindan alakadar oldugunu bildigimden ben rahataladim acikcasi
-
Rüyalarıma girmeye başladı yine sonuç açıklanma tarihi yaklaştıkça. Ah ben o soruyu nasıl yanlış yaparım, ah neden şu sınavdan bu kadar erken çıkarsın da yaptıklarını tekrar kontrol etmezsin, ah sınava girmeden buna neden dikkat etmedin feryatları çoğalıyor. Kazanamazsam sahiden üzülürüm, az kaldı şu hafta bitti mi önümüzdeki hafta perşembe çabuk gelir.
Ben normalde doğum günü falan kutlamam lakin bunu kazanırsam doğum günümde Ankara'da olanlara çaylar, kahveler, tatlılar benden
-
@ayıntap Teşekkür ederim hocam. Aynen öyle, hayırlısı olsun