2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ugur1144 vali sorusunda bişey yoktu ama bu soru gercekten hatalı
-
vali sorusunda da tereddütleri olan arkadaşlarımız vardı (ben dahil), imalat sanayi, işsizliğin olduğundan düşük görünme sebeplerine ilişkin soru, şimdilik 3 etti
-
@ese03 Vali sorusunda hata vardı ama bu hata sorunun iptaline gerekçe olmayabilir diye düşünüyorum
-
@new_user Ayrıca 1950 dış ticaret sorusunda bir cevap değişikliği yada iptal gelebilir diye düşünüyorum
-
@can-mavi inşAllah kardeşim Benimde temennim o yönde fakat 72 doğru 73,44 puan bir buçuk puanlıkmış sapma hocanın verdiğin yuvarlak rakam 73 .hepsi tutuyor üstüne cimerin açıklması destekliyor tümünü.ya şunu düşünün her sorunun değeri farklı olsa sapma standart sapmaya dönüşür.o zman fark dahada artar
-
Geçen sene imkb sorusu iptal edildi , mülakata kaldım ,yanlış yaptığım soruydu ,mülakatta elendim daha çok üzüldüm , hayırlısını isteyelim arkadaşlar , hayırlısına nefsimizi boyun eğmeyi nasip eylesin Mevlam.
-
@ugur1144 evet hocam aynen böyle hesaplandı o testte doğrusu fazla olan daha fazla puan aldı 15 yapan tam puan 10 yapan doğru sayısına tekabül eden kısım kadar aldı
-
Koca koca profesorler her sene yanlış soru hazırlamayı nasıl başarıyor hayret ediyorum...
-
Arkadaşlar ben de çalıştığım kurumda Cimerden gelen şikayetlere de bakıyorum, bana bu cevap inandırıcı gelmedi. Kılavuzda bile bu kadar net şekilde belirtilmemiş bir durumdan bahsediyoruz. Bir de şikayetleri zaten şikayet edilen kurum cevaplar. Oradan cevap yazacaklarına siteden duyuru vs. yayınlayıp tartışmayı bitirebilirlerdi diye düşünüyorum.
-
@ugur1144 1950 doğru
-
@rhadamanthus inanın bazen kasıtlı yapıyorlar demek geliyor içimden. Göz göre göre imkb nin yılını yanlış yazıyorlar sorsan bu yıl açıldı şu yıl faaliyete geçti diye kendini savunur. O görevi yapıyorsan binlerin hakkıda omuzundaysa dikkat edeceksin istisnai durum her zaman olabilir ama son dönemde bariz niteliksizlikdi soruların kaliteside o yönde zaten
-
@gencburokrat bence konuyu ÖSYM ye nakletmek kendi cevaplamış genelde ilgili kuruma yönlendirir
-
@new_user, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
ali sorusunda da tereddütleri olan arkadaşlarımız vardı (ben dahil
Hepsi doğru yaptıklarım Vali sorusunda sorun çıkmayacaktır hocam. Diğerleri sıkıntılı gibi ama..
-
@esnaf61 Yoruma açık bir soru o yüzden her ihtimale açık bir soru diye yazdım zaten. Net bir şekilde 1950'nin doğru olduğunu söylemek zor diye düşünüyorum.
-
-
@larendeli ben de bir tek valiyi yanlış yaptım diğerleri doğruydu, iptal olursa 70 in altına düşerim :)))
-
İptal etmezler bence
-
@esnaf61 Ösym'nin ne yapacağını kestirmek zor daha önce net birşekilde yanlış olan soruları iptal etmediklerine şahit oldum ancak önemsiz gerekçelerle soru iptaline de şahit oldum
-
Imalat sorusu acik bir sekilde yanlis.Iptal olur diye dusunuyorum.
-
Bu arada bu başvuruya cevap bugün mü gelmiş arkadaşlar? Başvuru 11.09.2018 tarihli.. Buradan da yazanlar var mıydı konuyu Cimere. Sanki bazı arkadaşlar sormuştu.