2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Şunu da söyleyeyim bunlar tahmin, yoksa bakanliktan veya başka yerden bir şey öğrenmedim şimdi oraya buraya yazacaksınız veya şikayet edecekler olursa bu ileti kayıtlara geçsin
-
İşinize karışmak gibi olmasın ama 70 puan barajı kanunla koyulmuş bir kural, şu aşamada değişme ihtimali %1 bile değil. Bakanlığın illa 400 kişi olsun diye bir düşüncesi olmayabilir. 350 kişi geçerse o kadar kişi mülakata alınır.
-
@kaymakamadaylıgı aynen öyle , o zaman diyebilir miyiz mülakata 400 den az kişi kalacak diye ? Veya ilanda belirsizlik içinde olan katsayı sapma vs uygulanacak diye ?
-
@kaymakamadaylıgı İnşallah öyle olur ben de çok isterim bi şey değil de bizlere yazık olur yani.
-
Tek çözüm yolu birincinin puanını 100 e tamamlamak. Kılavuzda da bunun önü kapatılmamış gibi.. Bana kalırsa doğrusu da bu olur.
-
@kaymakamadaylıg 50 kişi 80 net yaptıysa bunlar 1. Sırada oluyor bence, aynı neti yapanlar aynı sıranın içinde oluyor, bu sebeple nerden baksanız 600 kişi mülakata kalacak gibi.
-
Çiçeklerle hoş geçin,
Balı incitme gönül.
Bir küçük meyve için
Dalı incitme gönül.Konuşmak bize mahsus,
Olsa da bir güzel süs,
‘Ya hayır de, yahut sus,’
Dili incitme gönül.Sevmekten geri kalma,
Yapan ol, yıkan olma,
Sevene diken olma,
Gülü incitme gönül.Başın olsa da yüksek,
Gözün enginde gerek,
Kibirle yürüyerek
Yolu incitme gönül.Mevlâ verince azma,
Geri alınca kızma,
Tüten ocağı bozma,
Külü incitme gönül.Dokunur gayretine,
Karışma hikmetine.
Sahibi hürmetine
Kulu incitme gönül.Bestami Yazgan
ÇOK SEVDİĞİM BİR ŞİİRDİR SEVME MAKAMINA TALİP OLANLARA SELAM OLSUN
-
@kaya-87 kardeşim gelsene foruma , birkaç kişinin yadiklarindan dolayı yazmamazlık ediyorsan Biz ne yapalım komple üyeliğimi kapatalım
-
@Kaya87 kardeşim gelsene foruma , birkaç kişinin yadiklarindan dolayı yazmamazlık ediyorsan Biz ne yapalım komple üyeliğimi kapatalım
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@buyrunkaymakamım, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaymakamadaylıg 50 kişi 80 net yaptıysa bunlar 1. Sırada oluyor bence, aynı neti yapanlar aynı sıranın içinde oluyor, bu sebeple nerden baksanız 600 kişi mülakata kalacak gibi.
Hayır öyle olmuyor , eğer 50 kişi 1. Olduysa 1 ile 50. Sıralama nin arası boş kalıyor
-
@buyrunkaymakamım o zaman 90 net veya 89-85 netlerin çoğu yalan yani çünkü doğru olsa böyle bir sonuç çıkmazdi. Ben zaten ilk başlarda da demiştim birçok kişi bu işin piri olmuş kişilerin çoğu kötü yaptı. Her yer Troll dolu ya
-
@buyrunkaymakamım lütfen kardeş kumda oyna....
-
@city-of-justice her yer Troll diye yakındın kişi Troll zaten kardeşim
-
Farkında mısınız ne zaman Forum'da ciddi bir duyum paylaşılsa hemen troller geliyor Forumun ciddiyetini azaltıyor
-
@Kaya87 bu sınavı daha önce kazanmış arkadaşlardan. Trol felan değildir. Ayrıca 70 üstü 400 kişi vardır diye düşünüyorum..
-
@safitürk69 Troll yanlış kelime ama söylemleri grubu baya geriyor , ayrıca mülakata girmek ayrı bir statüye de soktuğunu zannetmiyorum insanı . Sizlere saygım sonsuz ancak bu konuda karşı tarafınızdayım.
-
@can-mavi Sorma hocam, adam geliyor şiir paylaşıyo dalga geçer gibi.
-
@ayşensaluncak kardeşim senin işin gücün yok mu :))))
-
@ayşensaluncak yahu birader 2 dakikada 1 farklı farklı nick alıp neden yazıyorsun
bi rahat bırakın daha