2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Forumdaki puanların yarısının gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum hatırlamadığını doğru kabul eden iki şık arasında kaldığında doğru cevabı işaretlemiş olmayı temenni eden umutlarının bitmemesi adına evet ya buydu buydu deyip hesaba devam edenler istemsizce olacaktır. Buradan kimseyi suçluyorum gibi anlaşılmasın sorular açıklanmasa daha da uçacaktık
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aramsamsam soru iptali konusunda iptal olan sorular herkes için doğru kabul edilir, yani hiç olmazsa bundan önce böyle oluyordu... iptal olan soruları doğru yapanlar için bir artı olmaz, boş bırakanlar için 1 puanlık bir artış olur, yanlış yapanlar için ise 1,25 puanlık bir artış olur... tabi iptal soru varsa
yani aslında iptal olan sorunun doğru kabul edilmesinde en çok faydayı o soruyu aslında yanlış yapanlar elde ederken, doğru yapanlar ise zarar elde ediyor, böyle de bir adaletsizlik işte
-
@can-mavi, teşekkür ederim kardeşim.
-
@can-mavi İptal edilen sorunun herkes için doğru kabul edilmesi olayı değişti diye biliyorum. Artık iptal edilen sorular değerlendirmeye katılmıyor. Örneğin 2 soru iptal edildiyse sınav 98 soru üzerinden değerlendiriliyor.
-
@ugur1144 geçen soruda iptal edilen özelleştirme sorusu herkes için doğru kabul edildi kardeşim.
-
@new_user edit: geçen sınavda iptal edilen özelleştirme sorusu herkes için doğru kabul edildi.
-
@new_user Değişiklik ne zaman yapıldı bilmiyorum böyle bir değişiklik olduğundan eminim.
-
Arkadaslar bu sene yapilan duzenlemeyle artik iptal edilen sorular herkes icin dogru kabul edilmiyor, degerlendirme disi birakiliyor...
-
@new_user Geçen yılki açıklamaya baktım herkes için doğru kabul edilmemiş "Genel Yetenek ve Genel Kültür Testinin 9.sorusu hatalı olarak değerlendirilmiş ve iptal edilmiştir. Bu sorunun 2.5 puanlık değeri, aynı testte bulunan geçerli soruların puan değerlerine eklenerek puanlar yeniden hesaplanmış ve değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. " Dediğim gibi genelkültür kısmında 16 soru vardı 15 soru üzerinden değerlendirme olmuş.
-
@ugur1144 değerlendirme dışı bırakılsa bile boş bırakan yahut yanlış yapan adaylar için yine de avantajlı olacaktır.
-
@can-mavi aynen hocam 2016 idari hakimlikte başıma geldi sınırdan kaybetmiştim mahkeme 1 soruyu iptal etti yaklaşık 1 yıl sonra puanlar tekrar hesaplandı sıralamam daha da düştü eğer yanlış yaptığım soru olsaydı muhtemelen geçecektim gerçekten adaletli değil
-
@new_user orası kesin zaten
-
@ofa o uygulama değişmişse adalatsizlik giderilir gibi
-
@can-mavi bende tam tersi die biliyorum.iptal edilen sorular doğru sayılmaz herkes için .şu açıklama yapan hoca eminim tam kaç puanla kapatılacağını küsüratıyla biliyordur fakat açıklayamadı.zan altında kalmamak adına yuvarlak rakamlar verdi.adam parçaları verdi siz birleştirin dedi.hem kendinden çok emin bir tavır yanında da sürekli tahmni konuşuyorum imajı çizdi.
-
@can-mavi kardeşim trol durumu olabilir mi ? Parantez içinde net yazmalar ve aleni ifadelerin yer alması sanki trollendik izlenimi yarattı ben de , senin niyetinden şüphemiz Yok tabi ki de.
-
vali sorusunun iptal edilmesini temenni ediyorum, onun dışında şu işsizlik sorusunu doğru yapmış olmama rağmen tartışmalı bir soru olduğu için iptali gerekebilir. başka böyle soru var mıydı arkadaşlar
-
@serdaristanbullu valla kardeşim bilmiyorum ama , sanmam, çünkü cevabın geldiği kişiyi tanıyor bunu bana yollayan arkadaş
-
@new_user iptalini beklediğiniz sorular hangisi arkdaşlar paylaşın da elle tutulur bir konu konuşmuş olalım
-
@aramsamsam inşallah öyle değildir kardeşim yoksa ortalama 73 net ile kapattı demektir bu
-
@new_user En net yanlış soru imalat sanayi ile ilgili soruydu veriler açıkca sorunun yanlış olduğunu gösteriyordu.