2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
O hocanın soyledigi 73 olayı dogru ise 1-1.5 puanlık oynama var demisti o ne oluyor acaba?
-
@serdaristanbullu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@cengizkan2 nasıl bakanlığın meselesi kardeşim, örneğin 70 'i geçen 390 kişi varsa 389. kişinin sonuç belgesinde mülakata katılmaya hak kazanamadınız yazacak
391 dir o 389 olsa duramazsın. :d
:D:D:D vallahi duramam
-
Burada aklıma Levent Ersin'in dediği geliyor. Eğer 1-1.5 puanlık oynama var ifadesi doğru ise iki sebebi olabilir bunun.
-
Soru iptali olmuş olabilir. 2 soru iptal olursa 1 net 1,02 puan eder. Yani normalde 70 net yapıp iptal olan soruları boş veya yanlış bırakan birisinin puanı 71,4 olur. 70 net yapıp normalde o soruları doğru yapan ise 68 net ve 69,3 puan alır.
-
Bir şekilde kontenjanın dolması için ufak bir kayma.. 2. seçeneğin olmasını isterim tabi.
-
-
Tarih sorusuyla idare hukuku sorusuna ya da türkçe ile iktisata aynı kıymetı veren sınav için fazla konuşmaya değmez. Emeklere gecelere yazıktır. Bu sene 70 net üstü yapan 400 kişi var mıdır ?Varsa sorun yok. Peki yoksa ne olacak. Her soru 1 puan diyip standart sapma ,çan eğrisi ya da Max. Dogrusu olanı 100 tamamlama sonucu elde edilen katsayı üzerinden puanlama yoksa bu tarz sınavlarda kontenjan dolumu sorunu olasılığıni ne yapacağız.
-
) Bilgi Güvenliği ve Yönetimi Daire Başkanlığı: Başkanlığın yazılım ve donanım altyapısı ile ilgili tüm işleri, bilgi güvenliğini en üst düzeyde tutarak yürütmek ve koordine etmek; Başkan tarafından verilen diğer görevleri yapmak.
SANKİ BU CİMER YAZISI OLDUĞU İDDIA EDILEN YAZI BİRAZ SAÇMALAMIŞ
-
Sınav Hizmetleri Daire Başkanlığı: Ön lisans, lisans ve lisansüstü öğretim ile ilgili sınavlar ile akademik personelin seçimine ilişkin sınav hizmetlerini Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen usul ve esaslar çerçevesinde yürütmek; kamu kurum ve kuruluşları veya özel hukuk tüzel kişileri tarafından talep edilen mesleğe giriş, yeterlilik, görevde yükselme ve benzeri meslekî sınav hizmetlerinin yapılması, sınava ilişkin değerlendirme ve sonuç belgelerinin düzenlenmesi ile itirazların incelenmesi işlemlerini yürütmek; Başkan tarafından verilen diğer görevleri yapmak.
Cevabın buradan gelmesi gerekirdi
-
Fotoşop kokusu alıyorum..
-
@popescu eğer fotoşopsa bunu yapan işsiz şizeofren kimse falakayı hak etti.
-
@cengizkan2 katılıyorum, 2016 açık uçlu sınavında (komisyon üyeleri puan konusunda cimri idiler) 71,72 puan ile sıralama 493'tü. Bu sınav benziyor ve 73 makul gözüküyor.
-
Arkadaşlar şöyle bir durum var adayların puanları 7 basamaklı bunu biri açıklayabilir mi bu nasıl olacak
-
Cevap burdaki arkadaşlarımıza gelmedi mi?ben öyle anladim. Arkadaşlar değinmiş ama yine altını çizmekte fayda var ;geçen sene virgulden sonra 4 basamaklı sayi ile puanlama yapılmasına rağmen onlarca kişi aynı puanı aldı. Şimdi net başına puan hesabinda bu is nasıl olacak. Burda ki sıralamamizda bile aynı nete sahip onlarca kişi var.taban atıyorum 75 net ise bence en az 50 60 kişi fazladan mülakata kalir. Son olarak her net 1 puan adillikten uzaktır.
-
@esnaf61 şimdi ise virgülden sonra en fazla 2 basamaklı olması gerekir
-
Arkadaşlar belki yanılıyorumdur ama 2018 kılavuzunu da okursanız ham puanlar 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek yazıyor.
-
Ozelliklede 75 ustunu saymazsak ilk 400 un cogu 70-75 arasi puandan olur. Mesala 72.50 veya 72.25 puani olan 20 ser 30 ar kisi olur gibi.
-
@metinoktay hocam bunu defalarca söyledim ben , zaten ne kadar çok kişi mülakata girerse bakanlığın da işine gelir , siyasilerin Yani.
-
@can-mavi, kardeşim cimer cevabı sana mi geldi
-
@larendeli Hocam bütün emareler birinci seçeneğe götürüyor sanki.iki sorunun iptali kaç netiniz olursa olsun yaklaşık 1 buçuk puanlık sapma yapıyor.72 net ile kapatırsa 73.44 puana denk gelmekte buda şu Levent hocanın açıklamlarını destekliyor maalesef.inş yanılırız.
-
@metinoktay yok kardeşim bana gelmedi, ben sadece paylaştım, tanıdığım birine gelen bir şey değil
-
@metinoktay "ham puan=net sayısı=sınav puanı" bu ifade gerçekten doğruysa standart sapma, 100 puana dönüştürme vs yoktur ve tartışma bitmiştir, şuan asıl önemli olan 400. kişi kaç net yaptı? önemli olan sadece bu.
-
@aramsamsam soru iptali konusunda iptal olan sorular herkes için doğru kabul edilir, yani hiç olmazsa bundan önce böyle oluyordu... iptal olan soruları doğru yapanlar için bir artı olmaz, boş bırakanlar için 1 puanlık bir artış olur, yanlış yapanlar için ise 1,25 puanlık bir artış olur... tabi iptal soru varsa