2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
S.A açtık günü..
-
@popescu ve aleyküm es selam
-
@orion teyzeyi getirin bizeee :))
-
Normalde ysk sinavi da 27 sinde açıklanacak yazıyor ama ysk başlığında bugün açıklanacağını dair bir şeyler söyleniyor , acaba kaymakamlık da var mı bu tarz bir duyum
-
@can-mavi isteseler açıklarlar ama bence açıklamayacaklar.
-
YSK başlığında birisinin iletisi "kaymakamlık başlığında her daim kan gövdeyi götürüyor burası sakın " ben de ilave edeyim Cennet Mahallesi mübarek
-
@popescu bence de bu hafta zor , haftaya 27 sinden önce bir Umut, sadece sordum ysk gibi bir duyumu vs olan var mı diye
-
@popescu Aleyküm selam.
-
Hayırlı Cumalar herkese...
-
@can-mavi Bence iki sınav aynı günde yani 27 Eylül'de açıklanmaz gibime geliyor. Biri birkaç gün öncesinde (24 Eylül) diğeri tam gününde 27 Eylül'de açıklanır... Çünkü ikisi de aynı günde aciklanirsa 2 sınavı da kaybedecek olanlar için büyük bir yıkım olur bence sindire sindire aciklayacaklar gibime geliyor o yüzden biri 24 Eylül diğeri 27 Eylül... Pazartesiye rezerv alın şimdiden
-
Dün akşam bi arkadaşımın Ricasından bahsetmiştim sizlere ... Bu kapsamda bu aksam saat 20.00 da hayallerimizin 35 yaşında sonmemesi için
#Kamuda35YASkalksın
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@tcbestepe
@Akparti
@BeratAlbayrak
@suleymansoylu
@abdulhamitgul
@trthaber
@Atvhaber1
@kanalDhaber2 -
Fırtına öncesi sesizlik....
-
@fenecus sıkıldı millet ya
-
Kamuda35YASkalksın
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@tcbestepe
@Akparti
@BeratAlbayrak
@suleymansoylu
@abdulhamitgul
@trthaber
@Atvhaber1
@kanalDhaber2
@FOXhaber
@anadoluajansiDestek olalim arkadaşlar sizden ricam...
-
@amirim Sesimiz duyulur insallah...
-
@popescu aynen hocam
-
@fenecus Haftaya bugüne kimi mutlu uyanacak kimi mutsuz. Zaten işin en zevkli tarafı yazılı ve sözlü sınav sonucunu beklemek aslında bugünler güzel günler
-
bence 1 net 3 puan.
-
noldu ya 1 net 1 puan tartışmaları bitti mi?
adamlar 1 aydan beri bunu tartışıyorlar.hahahahhahahagagagagagagag -
@merasim34 geldi yine :)))