2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Burda benim herkesin bilgisine saygım var beni bilgisiyle 4 e katlıyacak kişilerin olduğunuzda biliyorum 65 67 net yaptı diye bilgisiz olmuyor insan ben buna kızdım hayalleri var insanların bırakın üzecekse ÖSYM üzsün boşuna kalp kırıp kul hakkına giriyorsunuz ben buna kızdım puan hesaplaması öyle olmadığını anlatmak istedim.hakkınıda helal et kardeş kusura bakma benim tabiatım bu baştan sona kadar insanları tutmam lazım hepsi bu ülkeye lazım
-
@gncfb adını bilmiyorum lakin 16 gündür üyesin 16 yıl gibi çöktün.. lütfen az sus.. bitti süreç dayan mubarek 6 gün kalmak üzere....
-
uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir
-
Arkadaşlar haftalar önce yolda bir teyze ile tanışmıştık harry potter tarzı bir teyze her şeyi tahmin ediyor biliyor değişik yüksek lisans mülakatını kazanıcağımı bildi kazandım yargıtaydan gelicek bir temyiz kararını kazanıcağımı bildi kazandım ve bunları hiç bahsetmeden bildi harry potter teyze şimdi de tutturmuş kaymakamlığı kazanıcaksın takımla gitceksin diyor imkansız 60lı netlerde imkansız teyze diyorum harry potter kazanıcaksın diyor yani kesin bilgi bu teyzede 63-65 arası netlerde kapatıcak bilgi sağlam teyzeden
-
@gncfb kötü malzeme ile harika pasta etmeni beklemiyordum ama en azından sus kelimesinin karşılığını bildiğini düşünüyordum....özür dilerim muhatap aldığım için.. buyurunuz.. cevapsız dilediğiniz kadar yazabilirsiniz... şükürler olsun,
-
@refik-soydam pasta etmek.... forumu şu "etmek" yüzünden terketmem an meselesi. Hazır sende buranın muhtarı gibi takılıyorsun insanları susturmalar falan.
-
@orion kardeşim forumda bugün gördüm en hoş yazı
Güldürdün valla ,:)))) efsane teyze :)) -
@mia_1071 sizin için özellikle başka bir başlık açmaları lazım... aman şekil kısmına bu kadar dikkat eden, isterseniz lügattan da sildiriniz de biz de kurtulalım...:) sözde muhatarlığınız ilk yargınız da net ortada olduğunu umarım fark ETMİŞSİNİZ dir....
-
@refik-soydam sağa sola ahkam kesen sensin dostum. Bi kerede anlayış gösterme erdemini etmeni bekliyorum
-
@mia_1071 kime laf ettim? bi yerine çökme diyene mi? etme demediği için mi sözünüz olmadı? ilk defa sizle bu ciddi manada ters düştüğümüzü, diğerlerinin tüme yakını şuan yasaklı? neden acaba?.... sizin özelinizde elbette başım üstüne... ama kusura bakmayınız, haykıracak ve bunu da kusura bakmayın karakterim bu diye savunacak varsa susmamı beklemeyiniz...
-
@orion o teyze nerde benimde soracaklarım var
-
@refik-soydam eeee her seninle tartışan forumdan mı atılacak? Ne bu özgüven? Hedef gösterme niyetinde misin?
-
@mia_1071 yapmayın hocam bunu mu kast ettim yani?... kişi 16 gün oldu üye olalı ve yazdıklarını iki dakika ayırıp ilk yorumdan bu yana okumadınız mı? 20 sayfaya yakın yazmış kişi yazdıkları ortada.. , kimi neden hedef göstereyim ve banane? ama benim bu forumda her yeniye dili dolayısıyla handikaplı bakıyorum artık ve kusura bakmayınız...özgüveni olan tek kişi admindir babamın dükkanı değil burası.... belirli seviyeyi aşan ben de olursam....yol almak gerekir..
-
Açıklandı mı? Sitede sonuç yaziyor
-
@gggc00, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Açıklandı mı? Sitede sonuç yaziyor
Pardon yaklaşımlarda yer almiş
-
@refik-soydam kardeşim sadece rahatsız olduğum bir durumu iletmek istedim. Eğer ki gönlünü kırdıysam hakkını helal et. Maksadım seni kırmak incitmek değil kesinlikle. Gecen hayrolsun
-
@mia_1071 estağf.. hocam ne demek kırmak, aynı cümleleri ben de yazmayı planladım geç oldu yarın yazarım artık demiştim.. hassasiyetinize bu başlıkta bir daha asla denk gelmeyeceksin (adıma)... hayırlı geceler dilerim...
-
@refik-soydam sağolasın güzel kardeşim. Hayırlı geceler
-
@mia_1071 ve @refik-soydam şu başlığa örnek teşkil ettiğiniz için ikinizden de Allah razı olsun, umuyorum başlıkta tartışma kovalayanlar biraz sizi örnek alır. İkinize de teşekkürler.
-
@refik-soydam Ordulu musun?