2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@can-mavi abi sen benim idolümsün:) kusra bakmayın bikaç patavatsız yüzünden trollük yaptık 5-10 kişiyle hakkınızı helal edin:)
-
@lelelesakine nikinize baktım... bu kadar eğlenceli kişi moral bozmaz dedim:) ama az geç kaldınız... bir ön bilgi oluşsun diye istediğimiz için bir tablo kurduk.. gerekli sonuçları da aldık.. gelecek için ise paylaştığınız veri kayıt edildi ötesine gerek de yok.... bir hafta sonra hayırlısı ile sonuçları alacağız...
-
@lelelesakine ABV.
-
admin çok hızlısın:D iki kelam demeye fırsat vermiyorsun maşallah:) harika adımlar:) troller türeyemiyor.......
-
@ronin DGS normalde ne zaman açıklanacakti ?
-
@cengizkan2 bi tarihi yoktu
-
@ese03 ıhıhıhı:)
-
Ysk konusunda puan hesaplama hakkında cimerden gelen yazıda bizdeki metinle aynı metni göndermişler artı olarak " ve bütün soruların puan değeri aynı olacaktır." şeklinde belirtmişler. Burda paylaşılan cimer yazısında böyle bir ifade yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Buda katsayı olacağını düşündürmüyor değil
-
@vatansevdalısı sizi besleyip buyuten ana babaya yazik ya
-
@ese03 hocam trollere boyle cevaplar vermek onlari mutlu eder buna hic kimse cevap vermemeli yokmus gibi davranilmali. Ve sanirim bu kisi ayni kisi surekli mail alip uye oluyor,banlaniyor, ip ban yiyince de yapiyodur bir seyler. bunun hevesini kirmak icin kimsenin buna cevap yazmamasi gerek, kendiliginden sikilip gider.(klavyem ingilizce kusura bakmasin)
-
@y-oguz90 vpn hocam 10 farklı ülkeden giriyordur ruh hastası ya
-
@y-oguz90, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ese03 hocam trollere boyle cevaplar vermek onlari mutlu eder buna hic kimse cevap vermemeli yokmus gibi davranilmali. Ve sanirim bu kisi ayni kisi surekli mail alip uye oluyor,banlaniyor, ip ban yiyince de yapiyodur bir seyler. bunun hevesini kirmak icin kimsenin buna cevap yazmamasi gerek, kendiliginden sikilip gider.(klavyem ingilizce kusura bakmasin)
Parantez içindeki açıklama kismi yardi
-
@north-remembers hocam tamam artik bunlari okuyup zevkten 4 kose oluyodur yok varsayalim bunu artik zaten adminler gordugu an banliyo, o aralarda kisa sureclerde cevap alamazsa ve kendisinden hic bahsedilmezse sikilir gider 5 harfli
-
@y-oguz90, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Klavyen bütün forumun duygularına tercüman olmuş
-
@y-oguz90 tamam hocam ahshshshsjs öyle yapıcam
-
@olursaekime hocam kullanıcı adınızı görünce bütün ciddiyetim gidiyor
-
-
@onuktekin Hiç sorma
-
@skibbegitti bsg artık lütfen
-
@mia_1071 hocam cevap yok yukarida yazdigim gibi bu son cevap olsun buna birazdan admin okur ufler bu gider biz sadece icimizden besmele cekecez