2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Kusura bakmayın iletiyi yazdığım dakikalarda defalarca denediğim halde giremedim.
-
Ben de girebiliyorum sonuç sayfasına
-
@emrkn Hocam o an ben de giremedim. Şu an bir sıkıntı yok.
-
Bu 5 boş linke ne koyacaklar ben onu çok merak ettim ya, kısa vadede bir eylem yok çünkü. Kaymakamlık sonuç, kaymakamlık sayısal veri; ysk sonuç, ysk sayısal veri olsun istiyor insan.
-
16.30-16.50 arasi sikintili dakikalar tabi aciklanacaksa eger
-
@murky hocam belki dgs sonucu için açılmış linklerdir onlar. Mesela 30-40 arası açılıp ilan 35 e koyulmuştur. Sadece tahmin ediyorum. Bir bilgim yok bu konuda.
-
@larendeli hocam o bahsettiğiniz linkler nerede
-
@larendeli öyle olmuyor diye biliyorum hocam. 35-40 arası bir şeylerle dolacaktır, bugün olmaz pazartesi olur ama doldururlar.
-
@north-remembers http://www.osym.gov.tr/TR,15335/2018-dgs-yerlestirme-sonuclari-aciklandi-20092018.html
15335 olan kısmı 40 a kadar yazabilirsiniz. 41de hata verir.
-
@larendeli bu bilgiyi bilmiyordum sağ olun
-
7 Haziranda açıklanacak diye açıklanan ALES 30 Mayısta açıklanmış, insan neden olmasın demiyor değil
-
@north-remembers Rica ederim. Bağımlılık yapar dikkat edin
-
@larendeli sınavların bağımlısı olmuşuz hocam link bağımlısı da oluruz
-
Yanlisin dogruyu goturdugu sinavlarda neden bir net bir puan olamaz deniyor anlayamadim? Gayet de olur. Neden bir net bir puan olsun istenmis meselesine gelecek olursak kanaatimce listeye daha fazla kisi girebilsin diyedir. Sapmali puanlarda ayni puani alan kisi sayisi daha azdir diye dusunuyorum. Son olarak 70i gecen 400 kisi olmazsa bence de sapma uygulayacaklar. Bunun onunde bir engel yok.
-
37 de dolu 38-39-40 boş.
-
Link sureci basladi sonunda:)
-
@hlthlthlt 37 boş hocam
-
-
@hlthlthlt ben de boş gözüküyor hocam yanlış yere mi yazdım acaba ?
-
@cengizkan2 dolu hocam. linki tam yazmadığınızda genelde dolu linkleri de ana sayfaya yönlendiriyor.