2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@refik-soydam ikisi toplam 40 bin kişi hocam ama ösym bu bin kişiyle bile çökebilir
-
Ben arama cubuguna ö harfini yazar yazmaz girdi şu an açık
-
@refik-soydam yks, kaymakamlık hepsi aynı anda girse yine bir şey olmaz hocam. ösym serverları için düşük sayılar bunlar, başka bir şey vardır ama inşallah sonuç açıklanması ile alakalıdır.
-
https://ais.osym.gov.tr/Sonuc/Listele
Bu linkten girmek daha mantıklı değil mi hiç sorun çıkarmadı bana şuana kadar -
adamlar tarih verdi biz yine de bekliyoruz, biz kaymakam aday adayları heyecan yapmayı seviyor-muyuz acaba?
-
@entry bağımlılık yapan mal ve hizmet oldu bizde:)
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
AçıkLAN madı
Bu yazı olmadan açıklanmazdi zaten .şimdi hiç bir sorun kalmadi
-
sonuc.osym cat diye aciliyor arkadaslar. Siz nedem giremiyorsunuz anlamadim. Keske ben de giremesem kiskandim. O zaman bir sey oluyor diyecegim ama aciliyor cat cat
-
@metinoktay @RootofAllEvil açıklanması için bu alametlerin gerçekleşmesi lazım
-
@foucault, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
sonuc.osym cat diye aciliyor arkadaslar. Siz nedem giremiyorsunuz anlamadim. Keske ben de giremesem kiskandim. O zaman bir sey oluyor diyecegim ama aciliyor cat cat
bende de çat çut açılıyor açılmasa hevesleneceğimde
-
Ender gelişen osasuna atakları gibi sevindir bizi be ösym
-
Linkciler 17.01 de artik dukkani kapatip ozgurluge kavusabilir miyiz haftasonu icin ? Durum nedir linklerde ?
-
bakanlığın ordan geçip ışıklarına bakılıyordu, o hangi safhadaydı arkadaşlar :)))))
-
@new_user ösym masaya yumruğunu vuruyor, şiddetli deprem de ayakta kalabilenler için o aşama, bakanlık gece yarışı yıkılma tehlikesi olanlar için elini masaya vurma aşaması:)
-
@new_user 16 sınavıydı o mülakatı gece 01.20'de acıklamıslardı yangından mal kacırır gbı :)))
-
@ese03 sen durup dururken bana "saçmalıyorsun" diyen arkdaşsın seninlen konuşmuyorum ben küstüm :))
-
@new_user e tmm işte barışmış olduk :))
-
@ese03 işim olmaz seninlen hocam :)))))))
-
@new_user o zmn by :))))
-
35’te dgs sonuçları 38’de ales giriş belgeleri var.36-37-39-40 boş