2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@sbf1983 8 yıl oldu benim. Yaş 32. Her türlü sınav heyecanı her turlu mulakat heyecanı yaşadım. Ama hala çok heyecanlıyım...
-
@sbf1983 kaymakamlık özelinde dediklerinize katılmak zor.. çünkü tüm ders konularını alanda kullanma imkanı var... ha hiç kullanmadan işini edebilen var mı vardır mutlaka ama olması gereken ve az iyilerin, uğraşanların karşısına kesinlikle uygulamalı her bilgi mutlaka çıkacaktır...
-
@modesteptt bu iyi bir sey hocam sizin adiniza sevindim o heyacani kaybetmediginiz icin:)
-
@refik-soydam ben genel icin konustum hocam evet kaymakamlik bu alanda biraz farkli.
-
@sbf1983 genel kısımda, aynı sorunsal maalesef misli ile var, en çekirdeğinde eğitim sistem ve içeriği olmak üzere... çok da kapsamlı konu hocam..
-
@refik-soydam dogrudur hocam.
-
@ese03 kuşcu da geldi deliyürekten hey gidi hey Yusuf mu kaldı Kuşçu mu ?
-
Arkadaşlar destek olalım , birgün biz de bu konuda muzdarip olabiliriz
#Kamuda35YASkalksın
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@tcbestepe
@Akparti
@BeratAlbayrak
@suleymansoylu
@abdulhamitgul
@devletbahceli
@trthaber
@Atvhaber1
@kanalDhaber2
@FOXhaber
@anadoluajansi -
@ese03 https://m.youtube.com/watch?v=HowO9_KDqkk
Hocam Kenan gelin oldu Kuşçu mezarda bozo aşkı memnu da yan odada karısınının ne yaptığını göremeyen bir garibe döndü
-
@modesteptt, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sbf1983 8 yıl oldu benim. Yaş 32. Her türlü sınav heyecanı her turlu mulakat heyecanı yaşadım. Ama hala çok heyecanlıyım...
Sizi can-i gönülden tebrik ediyorum
-
Etkinlik var diyoruz kimse ses çıkarmıyor Sınav var desek ....
-
@amirim hocam etkinlik nerede twetr da mı
-
#Kamuda35YASkalksın
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@tcbestepe
@Akparti
@BeratAlbayrak
@suleymansoylu
@abdulhamitgul
@devletbahceli
@trthaber
@Atvhaber1
@kanalDhaber2
@FOXhaber
@anadoluajansi -
Hocam kimse kusura bakmasın ama iibfliler olarak bir çoğumuz çok bencil. Insanlar kendilerini ilgilendiren olaylar olmadıkça bir kelime yazmaya bile çekinir durumda. Kimse kimseye yardım etmek istemiyor ama sınav hakkında ne olur? Kitap ne alayım? Sınav ne zaman olur? Gibi soruları sorarken başkalarından medet umuyorlar. Oysa hepimiz aynı yolun yolcusuz bugun bana yarın sana. Malesef bu düşünceti oturtamadık.. Sen bildiklerini bizden hiçbir zaman esirgemedin ayda yılda bir şey istedin bunu yapmayı kendime borç bilirim. Twitterdan bende paylaştım. Iyi akşamlar
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani#Kamuda35YASkalksın
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@tcbestepe
@Akparti
@BeratAlbayrak
@suleymansoylu
@abdulhamitgul
@devletbahceli
@trthaber
@Atvhaber1
@kanalDhaber2
@FOXhaber
@anadoluajansi -
@mulkihakim Allah razı olsun hocam. Ne yazık ki durum ortada üzücü yapacak birşey yok bundan sonra ...
-
Arkadaşlar iyi geceler
Lisans veya Yüksek Lisans zamanında Uygulamalı Ekonometri dersi alan arkadaşlar var mı ?
-
Sınav a dair çarpıcı bilgiler var ama ilk defa bencillik yapıp paylasmiycam...
-
@amirim ve gunun sessizligi bomba gibi bi haberle bozuldu
-
@amirim olur mu böyle??
-
@amirim içine ata ata ne hale geldin.... şarkısını armağan edebilirim size hocam:)