2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@amirim 65 le mi kapatmış veya 75..? Yoksa birkaç soru iptal mi edilmiş.. ? Veyahut sınav toptan mı iptal oldu.? Forumdaki 10 binlerce kişi seni bekliyor
-
@safitürk69 etkinlik var denilince kimse bizi beklemedi duymadı şimdi niye bekliyor ki asıl bencillik budur ...
-
@amirim adam haklı beyler
-
@amirim örnek uygulama ediniz bence:) etkinliğe belli katılım olursa bilgi paylaşımı edilecektir diye... ver gülüm al gülüm olsun... (hep bilgi al köşene çekil devri bitmeli bence de)
-
@mulkihakim hocam kitap çekilişi olmazsa ya da guy ile ilgili değilse kimse bir şeye sesini çıkarmıyor. Hatta ses çıkaranlara da boş işler peşinde koşan insan muamelesi yapıyorlar. Bu yüzden elimizden neler kaçtı neler. En yakın örnek şu sayıştay rezaleti. Sınav esnasında protesto edenlere bile neler dediler. Hatta bazı ekranlar açılmış bazıları açılmamıştı. Bir tanesi kalkıp gözetmenle kavga etti sınıfı susturun sınavıma devam etmek istiyorum diye. Sınavdan sonra yine birlik olamadık. Diğer tarafta vmy sınavı var yine ses çıkmıyor. Ses çıkmadıkça da haksızlıkları kimse umursamıyor. Üstüne haksızlıklar devam ediyor. Sonra 400 bin iibfli falan deniyor. Kim efendim bu 400 bin kişi? Hani nerde, kim bunlar?
Tivitır'da iki ileti yazıp destek olmaktan aciz insanları kim umursayacak? Taş devrindeymişiz gibi bahaneler hazır: "tivitır hesabım yok" "kullanmayı bilmiyorum"
Diğer bahaneler de: "Bir şey çıkmaz bundan", "Enerjinizi daha faydalı şeylere harcayın","Bizi kim niye kaale alsın?","Rakiplerimiz aratacak." falan filan... Daha başta her haksızlığı kabullenmiş bir topluluğa gelin sesimizi duyuralım demek duvara konuşmak gibi. Gerçi hoş duvarlar bu bahsettiğim topluluktan daha iyi. En azından duvar olduğunu biliyoruz. -
@amirim Hocam bekliyoruz.
-
@sbui61 bizde çok bekledik dün...
-
@amirim kardesim p48 puanim 71 ona ragmen butun guy vs ilan gelsin diye, iibf kadro istiyor diye, daha once de 35 yas icin defalarca etkinlige katildim ne yazik ki tag satin alinmadan iibfliler tt olamiyor sayimiz o kadar fazla ama tweet atan eden yok maalesef su sinavlara girenlerin yarisi 1 tweet atsa her gece gundemde oluruz. Bu arada bilgini acikla diye yazmiyorum bunlari kimsenin duyumuyla yasamadim ki duyumunu aciklamamasiyla oleyim
-
@amirim Yanlış bilmiyorsam etkinlik Twitter'da lakin ben Twitter kullanmıyorum, kullansaydım desteklerimi esirgemezdim sizin foruma desteklerinizi esirgemediğiniz gibi.
-
@amirim Haklı
-
@amirim sonuna kadar haklısın hocam 27 günün sabahı söyle etkinlikte kör sağır oldular
-
@istihbarat_mia hocam haklı olmasına haklı da işi gücü olan yoğun olan zaman ayıramayan insanlar var, ben hafta içi gece 10 dan önce eve gelemiyorum, geldiğimde ise yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum maalesef. ama yine de haklı.
-
birliğin olmadığı yerde, zamanla forumlar da küçük kapalı gruplara bölünecek gibi... belli süre sonra tek yanlı işleyiş, kişilerde gerçekten tuhaf bir düşünceye neden oluyor:)... kimse bildiğini söylemeyecek, ki ben sonuna kadar hak veriyorum, bu çağ ve bu zamanda üni mezunu ve sınavları kovalayan bir adayın 24 saat için bir adet twet atamıyorum kısmına hak vermek çok zor...
-
Valla dün twitter hesabı açmayı bile düşündüm destek olmak adına ama, özellikle sosyal medyaya bulaşmak istemiyorum. Elimizi veriyoruz kolumuzu kapıyor 1 dk bakalım diye giriyoruz 1 Saatimizi almış. Boşa giden 1 saat.
-
@refik-soydam mesele etkinlik değil destek verilir verilmez zorlada değil ama bir olmak zorundayız ki sesimiz gür çıksın bu "bencil " düşünce devam ettiği sürece kimse görmez duymaz bizi ...
-
@amirim sosyal medya kullanmayanları cezalandırma hocam
-
@amirim adam haklı beyler !!!
-
@amirim Hocam bi bomba attın gidiyorsun herkes senden haber bekliyor
-
@enverpasa29 ne bombası "DINAMIT "ti o ...
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@enverpasa29 ne bombası "DINAMIT "ti o ...
"Ne hortumu , kanalizasyon borularını bağladılar. " repliği geldi aklıma hemen ️