Devletle kavga etmiyor kimse, devlet ayrı hükümet ayrı. Hükümetin yaptığı bir düzenlemedeki belirsizliklerden şikayetlerini dile getiriyorlar sadece. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin mazisi 100 yıl. Daha evvelini de eklersek 2200 yıllık bir devletiz. Yönetim şekilleri değişebilir ama devlet değişmez, hasılı değişen yönetim şeklinin getirdiği sakıncalardan ve düzenlemelerinden şikayetçi olmakla devlete zeval gelmez. Kitabına uydurularak yapılan işlerden rahatsızız, yetti mi? Şuan görünüşte devlet, Sn. Cumhurbaşkanı'nın şahsında temerküz etmiş olabilir, bunu da %51 ile kabul etti milletimiz. Fakat bu demek değil ki ağam, paşam dilediğin gibi at koştur, yaptıklarından şikayetçi olmayalım. Zabit Katibi olmak için başvuruyorsun eleniyorsun, kariyer memuru olmak için çabalıyorsun, eleniyorsun. Ulan niye okudul biz o zaman? Hobi olacak en son şey kimse kusura bakmasın 16 sene okul okumak ve ardından da ders çalışmak. Eğitim kalitesini artırmak için düzenleme var mı? Yok. İmam olmak için bile torpil döner olmuş. Bir vatandaş olarak, ben kimseye bağlı değilim kardeşim. Yanlışsa yanlış, o kadar.