2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Link takibi ne durumda arkadaşlar var mı açılan link ?
-
@agor şimdi sevgili kardeşim iyi güzel düşünüyorsunuzsa yukarıda bir arkadaşımız yazdı 40 yaşına kadar sınav kovalamak istemiyorum diye. 35 yaşından sonra bunları isteyen kaç kişi var 3 veya 5 kişi bu mu vatandaşın talebi bırak 35 çoğu kişi 30 da bırakıyor zaten. Siz zannediyor musunuz insanların hepsi 50 yaşına kadar sınava girecek çalışacak. Ya gerçekten elle tutulur bir şey söyle tüm varlığımla destekleyim bu talebinizi ama değil. Siz istiyorsunuz ki sınav hakkımız elimizden alınmasın. Bu bence bencillik. Söz meclisten dışarı
-
@cengizkan2 cuma günü açılan 4 link hala boş. Her şey hazırsa bakarsınız pazartesi açıklanır belli mi olur.
-
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben de bir süre açıklama yapmama kararı aldım ben de @varetopilfredo ya meydan okuyorum.
-
İnşallah ÖSYM de küstüm açıklamıyorum demez bu başlık bu yıl çok ilginç oldu ya
-
Kınadığınızla sınanırsınız! bugün ahkam kesenler hazır olun bir sonra ki siz olacaksınız benimde sözüm meclisten dışarı
-
@selmanersoy hocam olay sadece A kadro değil, bunun dışında 3 5 kişi olduğuna nereden kanaat getirdiniz? Hadi diyelim 3 5 kişi, öyle bile olsa bir talep olunca vatandaşın talebi olmuyor mu? Dediğim gibi mesele hem burada, buralarda istişare etmek, hem eylem yapmak, hem de devletin bu alanlara bakmasını sağlamak, bence ben veya biz buradaki derdi size iyi anlatamadık, yine de yorumlarınız değerli, sizin dediğiniz de bu olayın farklı bir açısı, bunları da katarak umarım devlet bu konuda veya böyle her konuda çalışma yapar, herkes için, kimseyi mağdur etmeyen olumlu kararlar verir.
-
Ben duyumunu paylasmayan arkadasa sonuna kadar hak veriyorum! Forum oyle bir hale geldi ki en ufak duyumunuzu paylastiginizda 3-5 andavalli cikip sizden hesap sormaya kalkabiliyor.ornek veriyorum : kaynaginiz neresi ? Su zamani soylemistiniz hala aciklanmadi ? En son duydugum aptalliksa suydu ve biraktim biseyler yazmayi " siz biseyler ogrenmissiniz icerden demekki atamaya yakin adaminiz var bizim yedekte olmamiza sasmamali ! " Lan bi defolun otede oynayin hava gelsin
-
@kuzeyinkızı sanırım burada bana taş atıyorsunuz. Öncelikle kader gayrete aşıktır. 35 e kadar uğraşırız nasip değilse olmaz sorun değil benim için kaymakamlık için diyorsanız zaten 5 yıl hizmet şartı geldi sınav olmazsa belki se bu yoldan bir şeyler nasip olur. Olacaksa bir şekilde olur zaten her ne isteniyorsa. Sizin yaptığınız doğmamış bebeğe don biçmek. Bence daha hakkınız varken çalışın. Sonrasının zaman düşünün.
-
@murky inşallah hocam hayırlısı ne ise o olsun demekten başka diyecek bir söz kanadı artık
-
@agor evet bir talep oluyor ancak her talep uygulanamaz buna ne imkan yeter ne ne de vatandaşın bitmeyen talepleri. Siz hadi siyelim sosyal medya ile devlet büyüklerine ilettiniz onlarda bunu kabul etti diyelim olmaz ya. Sonra biri çıkıp bunu indirin derse ne olacak? Hocam açıkça söyleyin işte biz yine de 35e kadar nasip olmazsa malum hayat zor bir sürü meşgale var 40 yaşında da şansımızı denemek istiyoruz siye kendimiz için istiyoruz diye. Madem bu bir talepse. Ki ben etrafımda hiç böyle bir şey talep eden kimseler duymadım. Neyse fazla uzattım. Herkes okuyor yazılanı sıkmayayım fazla insanları boş muhabbetle. Sonuç olarak hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun. Sözüm hem Meclis'ten içeri hem de dışarı
-
Kimin ne duyumu varsa paylassin lutfen !
-
Bence şu tartışmaları bırakıp nihai hedefimize yönelelim
-
Duyum vs. bunlara itibar etmezseniz daha gerçekçi davranmış olursunuz. Ne kimsenin haberi olur ne de ösym/bakanlığın işi olur böyle şeylerle. 300 kişi geçerse 300, 500 kişi geçerse 500. Öyle oldu böyle oldularla yok yere umutlanmayın ya da yok yere üzülmeyin. Neticede perşembe öğreneceksiniz.
-
Uygunsuz üslup nedeni ile düzenlenmiştir.
-
@selmanersoy @RootofAllEvil katiliyorum. 40 yasindaki amcalar teyzeler gelmesin sinavlara bu nedir
-
@dlkaptan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Duyum vs. bunlara itibar etmezseniz daha gerçekçi davranmış olursunuz. Ne kimsenin haberi olur ne de ösym/bakanlığın işi olur böyle şeylerle. 300 kişi geçerse 300, 500 kişi geçerse 500. Öyle oldu böyle oldularla yok yere umutlanmayın ya da yok yere üzülmeyin. Neticede perşembe öğreneceksiniz.
Tamam dostum ...
-
@can-mavi #pandalarınneslitükenmesin etkinliğimize katılım olmadığından nihai hedefimi paylaşmama kararı aldım teşekkürler iyi akşamlar.
-
@kopanoğlu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi #pandalarınneslitükenmesin etkinliğimize katılım olmadığından nihai hedefimi paylaşmama kararı aldım teşekkürler iyi akşamlar.
-
@kopanoğlu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İşte herkes etkinlik düzenlerken bencillik yapip kendisini düşünüyor