2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
-
@can-mavi 200 de olabilir
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi 150 de olabilir
Rasim ozan Kütahyalı Mod on:hoydaaaaooouuuu
-
Amirim belki aydinlatir bizi
-
Ben de 50 ya da 100 kişi için esneklik yapılmayacağını düşünüyorum.100 ü geçiktir muhtemelen.Hayırlısı.
-
@amirim kardeşimin yaptığı gibi aldığım son haberler neticesinde bende şuan paylaşmama kararı aldım belli bir süreye kadar paylaşım yapmıcam sağlıcakla kalın.
-
70’in altında 160-170 kişi varsa 2016’yla aynı puanda kapatır
-
Gelsin şu perşembe.
-
Duyum alan arkadaşlar, bilgilerinizi paylaşmamakta haklısınız. Gerçekten rekabet etmek ile saçmalayı karıştıran , forum üzerinde münakaşa çıkarmaktan hoşlanan troll sayısı epey fazla.. Fakat bunlarla birlikte duyumları okuyan ve sizlerin düşüncelerine önem veren kişi sayısı da az değil. Dolayısıyla güncel duyumlarınızı paylaşmanız bizleri mutlu eder.
-
Daha önce bu kadar heyecan yapmış mıyımdır, bilmiyorum. Olsun, millete hizmet edebilmenin heyecanı bile çok güzel...
-
Herkese iyi akşamlar dilerim. Formu uzun süredir üye olmadan takip ediyorum. Bugün olan bazı gelişmeler neticesinde üye olmaya karar verdim. Çok değerli arkadaşlar var takip ettiğim kadarıyla sahip oldukları duyumları ,bilgileri vs paylaşan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Kimse sahip olduğu bilgiyi paylaşmak zorunda değil kimse kimseyi de zorlayamaz ancak artık şu son haftaya girilirken, insanlar sabırsızlıkla beklerken bir bilginin olduğunu fakat paylaşılmayacağını söylemek pek hoş olmadı. Amacım kimseyle polemiğe girmek değil Allah hepimiz için hayırlısını versin.
-
@onuktekin hocam en basit örneği adamlara destek olayım da önümden çekilsinler der. onuda yapmıyorlar. Idari hakimlikte o kadar destek istedik toplam 3 forum 5 6 farklı facebook grubu örnek yazı için indirme linki vermiştik linke bakıyoruz 30 kişi indirmiş yarısı meraktan zaten. Kimse elini taşın altına koymuyor herkeste bi korku. Hakkını arayanayan adamlar hakimlik hayali kurup başkaların hakkını vermeyi hedefliyor. Bende bunu anlayamıyorum. Hepimiz birbirimizin ne konuda neye ihtiyacı varsa destek vermek zorundayız. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.. herkese iyi akşamlar.
-
Başta şov yapıp sonra ben artık paylaşmıyorum yazmıyorum demek de bir o kadar şovdur burada bir şey yazarsın kartopu etkisi yapar büyür de büyür o yüzden küstüm oynamıyorum artık işini bırakın forum burası yazan yazsın. Bir de şu kamuda 35 yaş şartı kalksın diyorsunuz bunu da anlamıyorum 40 50 yaşında bir adam niye girecekmiş sınava ne faydası olacak bunun kamuya bırakın böyle boş işleri biraz mantıklı olun. Bırakın gençler çalışsın. Bunu yaşlı. Biri olarak söylüyorum
-
Arkadaşlar kamuda 35 yaş şartı kalksın gibi bir uygulama ile zaten 50 yaşındaki insanların girmesi mümkün olmayacaktır, emeklilik yaşı, alınacak performans gibi denklemler katılırsa bunu tamamen kaldırmasalar bile belki 39, 40'a çekmek mümkün olabilir. Okul hayatlarının uzunluğu, insan hayatının uzamışlığı ve geçmişe oranla kısmen daha geç yaşlanma gibi faktörler göz önünde bulundurulursa zaten buna da ihtiyaç olduğu düşünülebilir, bu yüzden yeni bir yapılanma ihtimali bile birileri için umut olabilir. Bunun dışında son mesajlara bakıyorum hep bir üste gitme söz konusu, bir kalp kırıklığı ile verilmiş bir tepki olabilir ama bu şekilde insanların üstüne giderek sağlıklı sonuç elde edilemez. Lütfen söyledin söylemedin tartışmasını daha fazla uzatmayalım, eğer uygun görürse ve yeni bir bilgi varsa arkadaşımız, arkadaşlar paylaşacaktır.
-
Duyumu varmiş da paylaşmayacakmis. Paylasmazsan paylasma bu nedir ya. Gelip de duyum var deme o zaman.
-
@agor siz bir kamu kurumunda çalışıyor musunuz eğer çalışıyorsanız bir etrafınıza bakın o zaman 40 olsa ne değişecek. Bir insan ilk memuriyete başladığında ona söylenen ilk şey sen şu yaşta emekli olacaksındır. İyice kamuyu fosillerle doldurmanın bir mantığı yok. Milyonlarca genç iş ararken hele hiç tutarlı değil. Bence bu enerjilerinizi daha verimli alanlarda kullanın hevesinizi kırmak gibi olmasın
-
Açıkça söylenmese de gelen bilgilerin ne üzerine olduğu belli edilmiş zaten .çok fazla takılmayin direk soylenmemesine .arkadaşlar risk analizi yapmışlardır net söylememek için.
-
Kamuda yaş şartının kalkmasından yana değilim açıkça söyleyeyim 40 yaşına kadar sınav kovalamak istemiyorum.
-
Aciklicam Aciklamicam
Aciklicam Aciklamicam
:))) -
@selmanersoy hocam hiç istişare edilmesin, hiç birilerinin fikri alınmasın, değişiklik talebi olmasın o halde? Genç işsizler de işsiz kalmasın, yaşı geçmiş olanlar da denemek isterlerse denesin, bunun için çözüm üretmeye yönelik eylemler yapılsın, temel prensip ve dert bu. Fakat daha hiç denemeden tamam bu doğru değil deyip geçmek olmaz. Konuşulur, tartışılır, talep edilir, uygun görülürse uygulama yapılır, görülmezse zaten hayata geçirilmez. Devletin amacı, öyle görünmüyor olsa da, hizmet vermektir. Vatandaş talep eder, devlet uygun görürse uygular, talep eden bir grup olduğuna göre de devletin bu alana bakmasını istemek ve bunun için eyleme geçmek olağan bir durum.