TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

DİĞER
    kaymakamlık 2018
    589
    10069
    1483534
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      cengizkan2 Son düzenleyen:

Link takibi ne durumda arkadaşlar var mı açılan link ?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        selmanersoy @Agor Son düzenleyen:

@agor şimdi sevgili kardeşim iyi güzel düşünüyorsunuzsa yukarıda bir arkadaşımız yazdı 40 yaşına kadar sınav kovalamak istemiyorum diye. 35 yaşından sonra bunları isteyen kaç kişi var 3 veya 5 kişi bu mu vatandaşın talebi bırak 35 çoğu kişi 30 da bırakıyor zaten. Siz zannediyor musunuz insanların hepsi 50 yaşına kadar sınava girecek çalışacak. Ya gerçekten elle tutulur bir şey söyle tüm varlığımla destekleyim bu talebinizi ama değil. Siz istiyorsunuz ki sınav hakkımız elimizden alınmasın. Bu bence bencillik. Söz meclisten dışarı 🙂

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • B
          bulut @cengizkan2 Son düzenleyen:

@cengizkan2 cuma günü açılan 4 link hala boş. Her şey hazırsa bakarsınız pazartesi açıklanır belli mi olur.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • K
            kopanoğlu Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben de bir süre açıklama yapmama kararı aldım ben de @varetopilfredo ya meydan okuyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
            • Harun Resid
              Harun Resid Son düzenleyen:

İnşallah ÖSYM de küstüm açıklamıyorum demez 🙂 bu başlık bu yıl çok ilginç oldu ya 🙂

Allah has better for me.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
              • K
                kuzeyinkızı Son düzenleyen:

Kınadığınızla sınanırsınız! bugün ahkam kesenler hazır olun bir sonra ki siz olacaksınız benimde sözüm meclisten dışarı 😉

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Agor
                  Agor @selmanersoy Son düzenleyen:

@selmanersoy hocam olay sadece A kadro değil, bunun dışında 3 5 kişi olduğuna nereden kanaat getirdiniz? Hadi diyelim 3 5 kişi, öyle bile olsa bir talep olunca vatandaşın talebi olmuyor mu? Dediğim gibi mesele hem burada, buralarda istişare etmek, hem eylem yapmak, hem de devletin bu alanlara bakmasını sağlamak, bence ben veya biz buradaki derdi size iyi anlatamadık, yine de yorumlarınız değerli, sizin dediğiniz de bu olayın farklı bir açısı, bunları da katarak umarım devlet bu konuda veya böyle her konuda çalışma yapar, herkes için, kimseyi mağdur etmeyen olumlu kararlar verir.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • sacred123
                    sacred123 Son düzenleyen:

Ben duyumunu paylasmayan arkadasa sonuna kadar hak veriyorum! Forum oyle bir hale geldi ki en ufak duyumunuzu paylastiginizda 3-5 andavalli cikip sizden hesap sormaya kalkabiliyor.ornek veriyorum : kaynaginiz neresi ? Su zamani soylemistiniz hala aciklanmadi ? En son duydugum aptalliksa suydu ve biraktim biseyler yazmayi " siz biseyler ogrenmissiniz icerden demekki atamaya yakin adaminiz var bizim yedekte olmamiza sasmamali ! " Lan bi defolun otede oynayin hava gelsin

2x2=5

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • S
                      selmanersoy @kuzeyinkızı Son düzenleyen:

@kuzeyinkızı sanırım burada bana taş atıyorsunuz. Öncelikle kader gayrete aşıktır. 35 e kadar uğraşırız nasip değilse olmaz sorun değil benim için kaymakamlık için diyorsanız zaten 5 yıl hizmet şartı geldi sınav olmazsa belki se bu yoldan bir şeyler nasip olur. Olacaksa bir şekilde olur zaten her ne isteniyorsa. Sizin yaptığınız doğmamış bebeğe don biçmek. Bence daha hakkınız varken çalışın. Sonrasının zaman düşünün.

• C
                        cengizkan2 @bulut Son düzenleyen:

@murky inşallah hocam hayırlısı ne ise o olsun demekten başka diyecek bir söz kanadı artık

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • S
                          selmanersoy @Agor Son düzenleyen:

@agor evet bir talep oluyor ancak her talep uygulanamaz buna ne imkan yeter ne ne de vatandaşın bitmeyen talepleri. Siz hadi siyelim sosyal medya ile devlet büyüklerine ilettiniz onlarda bunu kabul etti diyelim olmaz ya. Sonra biri çıkıp bunu indirin derse ne olacak? Hocam açıkça söyleyin işte biz yine de 35e kadar nasip olmazsa malum hayat zor bir sürü meşgale var 40 yaşında da şansımızı denemek istiyoruz siye kendimiz için istiyoruz diye. Madem bu bir talepse. Ki ben etrafımda hiç böyle bir şey talep eden kimseler duymadım. Neyse fazla uzattım. Herkes okuyor yazılanı sıkmayayım fazla insanları boş muhabbetle. Sonuç olarak hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun. Sözüm hem Meclis'ten içeri hem de dışarı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • G
                            Gazi06 Son düzenleyen:

Kimin ne duyumu varsa paylassin lutfen !

• ?
                              Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Bence şu tartışmaları bırakıp nihai hedefimize yönelelim

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                              • ?
                                Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Duyum vs. bunlara itibar etmezseniz daha gerçekçi davranmış olursunuz. Ne kimsenin haberi olur ne de ösym/bakanlığın işi olur böyle şeylerle. 300 kişi geçerse 300, 500 kişi geçerse 500. Öyle oldu böyle oldularla yok yere umutlanmayın ya da yok yere üzülmeyin. Neticede perşembe öğreneceksiniz.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • B
                                  blackrose Yasaklı Son düzenleyen: Agor

Uygunsuz üslup nedeni ile düzenlenmiştir.

• R
                                    Richie Rich @selmanersoy Son düzenleyen:

@selmanersoy @RootofAllEvil katiliyorum. 40 yasindaki amcalar teyzeler gelmesin sinavlara bu nedir 😂

mike06 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • ?
                                      Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@dlkaptan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

Duyum vs. bunlara itibar etmezseniz daha gerçekçi davranmış olursunuz. Ne kimsenin haberi olur ne de ösym/bakanlığın işi olur böyle şeylerle. 300 kişi geçerse 300, 500 kişi geçerse 500. Öyle oldu böyle oldularla yok yere umutlanmayın ya da yok yere üzülmeyin. Neticede perşembe öğreneceksiniz.

Tamam dostum ...

• K
                                        kopanoğlu Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi #pandalarınneslitükenmesin etkinliğimize katılım olmadığından nihai hedefimi paylaşmama kararı aldım teşekkürler iyi akşamlar.

R ? S 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                                        • R
                                          Richie Rich @kopanoğlu Son düzenleyen:

@kopanoğlu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@can-mavi #pandalarınneslitükenmesin etkinliğimize katılım olmadığından nihai hedefimi paylaşmama kararı aldım teşekkürler iyi akşamlar.

🤣🤣

• ?
                                            Eski Kullanıcı @kopanoğlu Son düzenleyen:

@kopanoğlu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

İşte herkes etkinlik düzenlerken bencillik yapip kendisini düşünüyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 440
                                            • 441
                                            • 442
                                            • 443
                                            • 444
                                            • 503
                                            • 504
                                            • 442 / 504
                                            • İlk ileti