2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Dostlar ödemeyi yapabilen bir babayiğit aranıyor. Neden sürekli hata veriyor sayfa yok mu ödeme yapmanın bir yolu???
-
@pir81 ara sıra sistem gidiyor normal siz yeterki para ödeyin o konuda sıkıntı olmaz
-
@idealistbiri, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
TC ekodan değil genel ekonomiden o dağılım ben daha çok onun alt bölümlerinden bahsediyorum beyefendi.
T.eko yazmışsın hocam ondan 10 soru geliyor onu belirttim.Genel ekodan 12 soru geliyor.Onun dağılımı da mikro makro para banka ağırlıklıdır.
-
arkadaşlar 2 aylık dönemde kitap ne tavsiye edersiniz
-
s.a bir sey sormak istiyorum, yardimci olabilirseniz memnun olurum.
tecilim 30 eylulde bitiyor. yuksek lisansa henuz kaydolup uzatamadim. yk kaydi yapmasam ve sinava girsem, tecilim bittikten az bir sure sonra muhtemelen bedelli cikacak, olur da sinavi kazanirsak insallah , ekim ayinda da bedelliye kayit yapsak bu surecte bir skinti olur mu? cunku yuksek lisans arama, mulakatlara gidip gelme meseleleri vaktimi aliyor ve kafayi da tam veremiyorum derslere. bu islerden anlayanlar yorumlayabilirse makbule gecer..
-
@illidan as.benim haziran 28 de bitti , agustos da bozdurup kasım celbinde gidicem nasipse ,sınav başvurusunu da yaptım askerle ilişkiliği yok diye bence bir sorun olmaz yeterki kazan ,vatani görevini yapacaksın bide bunu bahane edip seni eleyeceklerse varsın elesinler ne diyim .Zaten birçok sınavda bu askerlik mevzusu insana engel oluyor anlamıyorum keyfi bir durumda değil,vatan hizmetini yapıyorsun asıl kolaylık sağlamaları gerek.
-
Burda çok fazla adı geçtiğinden bir bilgilendirme yapmak isterim. Themis Tarih kitabı çok yetersiz ve kitapta çıkmış sorularda cevap olan şıklarla kitabın anlattığı konular çelişmekte. Bir çok konu da eksik anlatılmıştır ve içeriğinde bazı konulara yer vermemiştir. Bilginize..
-
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Ben de hayırlısıyla başvurumu yaptım ama dikkatimi çeken bir şey oldu belki sizin de dikkatinizi çekmiştir. Sınava gireceğimiz merkez kısmı yok. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu
-
@siyasal ankara herkesin .
-
herkesin ankara beyler nerden çalışıyorsunuz
-
Arkadaşlar merhaba.Herkese hayırlı olsun ilan.Kitap danışmak istiyorum eskiden bu sınava hazırlanmışlara:) İnternette savaş yayınlarının kaymakamlık kampını gördüm 2018 yazıyor.Bu kaynak iyi ve yeterli midir?İkincisi güncelmidir:)Yardımlarınızı rica ediyorum..
-
@nebube onu bende düşünüyoryum burda tavsiye eden pek yok
-
@nebube 24 haziran seçimleriyle giren hükümler güncel değil zorlanırsın
-
@cengiz birde o dert var şimdi çıkarmaları lazım kitabı
-
TR ekonomisi açık öğretim kaynağını kullanan var mı ?
-
merhaba ben çalıştığı kurum kısmıyla ilgili birşey sormak istiyorum .ben yaklaşık 10 gündür işkur aracılığıyla girdiğim bir işyerinde eğitim görüyorum. yaklaşık 5 gün sonra orayı bırakıcam. işyeri çağrı merkezi. ben nereyi işaretlicem veya boş mu bırakıcam. eğitim aldığım gün boyunca da paramı ve sigortamı yatırıyorlar ??? LÜTFEN DOĞRUYU BİLE BİRİ BANA YARDIMCI OLSUN .
-
-
@iremhanım boş bırakman mantıklı sonuçta 5 gün sonra çalışmayacaksın
-
@okan26, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@iremhanım boş bırakman mantıklı sonuçta 5 gün sonra çalışmayacaksın
ama başvurumu yaparken yani şimdi çalışıyor gözüküyorum?
-
@iremhanım çalıştığı kurum kısmı sınırlı zaten çağrı merkezi yazsan koda ne yazacaksın bulamayacaksın çünkü