2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
ev telimiz yok bu yüzden gene cep telefonumu ekledim. bişi olmaz dimi.
-
@iremhanım ı olmaz ben yıllarca ev diye cep yapmışımdır bir sıkıntı olmadı
-
Arkadaşlar kaymakamlık sınavına gireceksiniz sorduğunuz sorulara bakın
-
Kaymakamlık sınavına ilk defa hazırlanacak biri bir ayda (şimdi baslasa/) yapabilir mi yorumlarınızı alabilir miyim..
-
@rlg hocam kapasite ve konular üzerindeki temelinize bakar bu iş neden olmasın?
-
@rlg hocam iktisadınız iyiyse kalan sürede halledebilirsiniz. diğer derslerde zaman sıkıntı degil, iktisat hariç çalışıp anlayamayacağınız bir ders yok.
-
@rlg Öncelikle sınav malum 2 Eylül’de dolayısıyla bir aydan fazla var şuan, belki siz çalışmayı bir aya göre planladınız bilemiyorum. Kalan vakitte bu sınava hazırlanma konusu tamamen sizin derslere ilişkin altyapınızla ilgili. Bu konuda bilgim olmadığından yüzeysel olarak şunları söyleyebilirim. Eğer kpss hazırlığı yapıyor ya da kurum sınavları vs. vesilesiyle derslerle bağlantınızı koparmadıysanız geriye insan hakları, idari yapı, mahalli idarelere biraz ağırlık vermek kalır. Bir de tabi anayasa ve idarenin kpss bilgisine göre daha sağlam olması gerekir. Mevzuata yabancı değilseniz bu sürede hazırlanılabilir.
-
Yorumlarınız için tşk ederim.İktisat mezunuyum ama mezuniyetime çok oldu.Bi denemek istiyorum bakalım .
-
(Yüksek düzeyde ironi içerir)
1-)Arkadaşlar ilanda 100 tane soru sorulcak diyor test diyor çoktan seçmeli mi acaba?
2-)Başvuru yaparken fareyle “ileri”tuşuna sert bastım acaba başvurum kabul edilir mi?
3-)Başvuru yaptım ama sonra vazgeçtim ösym vazgeçtiğimi anlar mı?
Son sorumda şu olacak;Mülakatlara ayağımda beyaz soket çorap ve parmak arası terlikle girsem Max Weberi sorarlar mı? Teşekkür ederim. -
@görünmez-el birincisi ilk kez bu sınava giriyorum yanlış birşey yapmak istemiyorum ikincisi sana sormucam ne soracağımı. saçma sapan cevaplar verme işine bak. soruyu da sana sormadım.
-
@kuzeyinkızı teşekkürler:)
-
@istihbarat_mia geçen biri de facede sınav parasını hangi hesap numarasına yatırıyoruz diye yazmış
-
Anayasa ve idareye sınava 15 gün kala çalışacagiz herhalde tüm kaynaklar çöp oldu
-
-
@hoffafd sümerbank deseydin :))
-
Meraba arkadaşlar,iki sorum olacak:Yeri gelince mevzuata da bakmamız söyleniyor mevzuat.org. tan.kitaplarla birlikte paralel mi çalışıyosunuz?yardımcı olursanız..bir de tecil tarihim 29 Haziran'da bitti başvuru yapsam sınav belgem düzenlenir mi sizce?
-
@istihbarat_mia sghsgh sanayi ve maadin bankası değil miydi
-
@istihbarat_mia aklıma Cem Yılmaz'ın müthiş sözü geldi. Diyor ya bu adam senle benle aynı oksijeni yakıyor ama içerde ona ne yapıyorlarsa azot mazot... Tam bu durum için söylenmiş bi durum
-
Vasip şahin Içişleri bakanı olabilir...
-
@amirim süleyman soylu iyi idi ya acaba milli savunmaya mı alırlar onu listede adı yok adamın ilgiç