2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@cevatcobanli444 bu çok iyi idi ama seviyorum soyluyu
-
Nerde ne kadar pelikancı varsa yazmışlar listeye. Algı yapıyorlar akılları sıta kamuoyunun aklına girerek akıl bulandıracaklar
-
@aslan-reyiz hocam idare hukuku kitaplarının çıkmasına en az 1 hafta var bu süreçte eski kitaplardan hangi konular çalışılabilir ahmet nohutcu hiçbirşeye bakmayın demis ama o süreçte de zaman kısıtlı acikcasi
-
NOHUTÇUNUN KAMP PROĞRAMINI ALIP BAŞLAYACAM ARTIK NASİP ARKADAŞLAR
-
@hakim89 dostum iktisat bak tr ekonomisi bak insan hakları bak
-
@kuzeyinkızı soylu hemşehriniz heralde kullanıcı isminizden belli.
-
@okan26 nohutçunun kamp programı derken kitaplarını mı kastettiniz
-
@okan26 hocam almayın yeni baskı çıkaracak zaten elinizde eski başımlar varsa onlara bakin
-
@neomonetarist valla hocam idare hukuku mahalli idareler ve turkiyenin idari yapisi çok fazla soru gelecek nohutcu hocanın eski başımı var bende ne ara yetistirerecgiz bilemedim acikcasi o kadar çok ayrıntı var önemli önemli her yeri kitabın vurgulama kafamıza usb takacaklar sanırım atacaklar beynimize
-
@fc-real-gdp yok ben Cumhurbaşkanı'nın hemşerisiyim
-
Themis idare hukuku yetişmiyor arkadaşlar kesin bilgi çıkmayacak dedi İsmail hoca Anayasa üzerinde çalışıyoruz dedi
-
@hakim89, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz hocam idare hukuku kitaplarının çıkmasına en az 1 hafta var bu süreçte eski kitaplardan hangi konular çalışılabilir ahmet nohutcu hiçbirşeye bakmayın demis ama o süreçte de zaman kısıtlı acikcasi
Anayasa idare hariç diğer derslere çalışmanı tavsiye ederim.Zaman dar ama yetişir kitaplar ay sonuna.
-
@hakim89 BEN DAHA İLK GİRECEM DOSTUM
-
@aslan-reyiz ıns hocam sagolun iyi calismalar
-
@okan26 hocam kaymakamlık kampı bana göre iktisat türkiye ekonomisi ve insan hakları acısından yetersiz kitaplar basim hatalariyla dolu ama zaman kısıtlı kaynak kit elden ne gelir hayirlisi ters zamana denk geldik
-
@hakim89 dostum ne yapalım ne tavsiye edersin
-
@okan26 hocam ben herbirini ayrı yayın aldım ama yeni almadım geçen seneden itibaren aldım insan hakları halil kalabalık konu anlatımı olarak turkiye ekonomisi tufan samet ozdurak ve yüksel bilgili idare hukuku ahmet nohutcu anayasa hukuku ahmet nohutcunun kanunanmesi iktisat olarak zeynel dinler konu anlatımlı ve çıkmış sorular ayrıca ceteris paribus türkçe ve tarih herhangi kpss kitabı tarih için bekir çelik diyorlar ama acikcasi bakmadım o donemde acik uclu olacagi konusuluyordu acik uclu soru bankalari da almistim millet onlari da cozmek iyi olur demisti ama vakit kisitli bence test sorulari arasindaa daglar kadar fark var gereksiz zaman kaybi kenarda duruyorlar ayrıca ben kamp kitabını da almıştım hakim değilken acikcasi yeterli gelmedi idare hukuku ve anayasa hukuku olarak themis almak istiyorum fakat yetişmezse nohutcu hocadan almak zorundayim
-
@genclerbirlikli bakanlar kurulu su an tamamen kaldırıldı mı .kitler şimdi Cumhurbaşkanı'mı atayacak ?
-
@hakim89 özele yazdım dostum
-
nükleer düzenleme kurumu hayırlı olsun 702 sayılı khk