2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@krky bu sınavlarda, 2 3 ay çalışan herkes barajın hemen altında yerini alıyor zati.. ötesini söylemek yanlış olur... az temeli de varsa biraz daha çok yaklaşıyor baraja.. zati barajın hemen etrafında bu kadar yığılma da buradan kaynaklanıyor... barajın üstü ise ciddi emek ve soru çözme ve soru merkezli olmasa da bilgiye sahip olmayı gerekli kılıyor... (örneğin TÜİK her zaman enflasyon gibi veriler açıklıyor ve altında da bölgelerin durumlarını iliştiriyor sınavda bu bölgeleri şahsi olarak oradan hatırladım) elbette tecrübe çok ciddi fark ediyor, sadece kayamakmlık değil alan konularının soruluş tarzları ve sorgulamalarına hakim olmak çok ciddi artıdır.. evet soru kökleri saçma sapan idi özellikle 20 soru da... ama soruyu okuduğunda tecrübeli kişi bir kaç şeyi canlandırabiliyor ve bunu demek ve sormak istediğini anlıyor şansi da yaver giderse doğrusunu bulabiliyor... bu sınavlarda barajın üstünü on puan geçenlerden sonrası ucum gibi zati boşalıyor önü... ve çok tecrübelilerden soru silme olayına (silip değiştiren) girenlerin de tuzağa düştüğü bir sınav oldu... artı hata bu defa doğruyu da götürdüğü için kestirilmesi çok zor bir çıkmaz denklemine döndü iş.... yanlışın doğrudan götürmediği eski modellemede kesinlikle dediğiniz gibi 74 ile kapatırdı... ama şuan bunu kestirmek nerede ise imkansız...
-
Yoksa burda canavar gibi adamlar var eline su dokemicegimiz kişiler var onlarla ayni net yapmamin sebebi benim tecrubesiz olmam
-
@murky bende kaymakamların muhtarlardan çok korktugunu duydum nihayetinde muhtarlar toplantısı oluyor sarayda.
-
@refik-soydam alex fergusonun bir sözü var istatistik mini etek gibidir her seyi gösterir ama isteneni vermez.ben sadece tahmin yaptim facebook ve bu forumdan gördügüm kadarını söyledim insallah umudu olanlarin umudunun kırılmadiği emegi olanlarin emeklerinin boşa gitmedigi sinav olur.
-
Bugün de mesai bitti. Geçireceğimiz bir gün kaldı sonrası nasip kısmet.
-
@sehri-emin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
En başından beri söylüyorum. Kendim kazanamayacagim bunu biliyorum. Fakat 70 net barajı olmadığını varsayarsak en fazla 68-70 arasinda kapatacaktir. Şunu da biliyorum burada kazanan arkadaşlar çok olacaktır fakat" Aa hiç böyle beklemiyordum itiraz edecem optik yanlış ben 75 bekliyordum 73 bekliyordum "diyenlerde çok olacak
Ya artik herkesin kendisine kalmis gerçege 2 gün kaldi burda net sisirilmesinin bi anlami yok yine soyluyorum burda ve diger yerlerdeki konusmalara göre yorum yapiyoruz şu sinava 28 bin kisi girdi.bilemeyiz yani belkide 60 la kapatcak gercek ne bilmiyoruz ama insanlarin soylediklerine bakinca yuksek kapatcagi gorunuyo
-
@krky foruma lafım yok ama ötesinde ciddi sallamalar var:) az dikkatli olmak lazım.. eteğin boyunu ayarlamada hata ederseniz, sorun olabilir:)
-
@refik-soydam :)))
-
@krky eklmeyi unuttum sınava giren sayısı 24 bin.... bu 28 bin yalanına bakmamak lazım önce:)
-
@refik-soydam baktigimda gazetelerde falan 28 bin yaziyodu sanki sen tek tek saydın heralde kardesim :):)
-
Yarın bunu ya da ysk yi açıklasalar da perşembe günü sistem kilitlenmese
-
@krky yok hocam resmi cevabı yazdım size.. açıklandığında 24.049 rakamını görmezseniz buyurun kapım açık size:)...
-
@refik-soydam refikcim ben oyle okumustum sen haklisin belliki
-
@krky ondan etek boyu diyorum hocam:)... her kafadan ses çıkıyor ama bu kadar kirlilik içinde doğruyu bulmak da gerçekten zor... bu yıl çok tuhaf bir süreç oldu:(
-
@krky hocam 24 bin kişi girdi sınava tabiki bilemeyiz ama şahsi olarak şundan eminim bu sinav 75 i mümkün değil goremez. 75 net demek 100 soruda 80 doğru demek. 2 gün sonra açıklanır zaten eğer gerçekten 75 i görürse hepinizden özür dileyip sınavlara çalışmayı bırakıp kendi çalıştığım kurumda mutlu olmaya calisirim
-
@refik-soydam insallah hayirlisi kardesim napalim insanlara guveniyoz iste bizden gecti sizler insallah istediginizi alırsınız Allah emegi olanlarin emegini bosa cikarmasi
-
@krky estğ.. hocam.. milletimize her fert lazım.. öyle düşünmeyiniz... hangimiz hangi görevde millete hizmet edeceğiz bilemeyiz, ama en iyisini edeceğimize ve milletimizin de tek tek hepimize ihtiyaç duyduğundan da eminim... allahım yar ve yardımcınız oslun...
-
@refik-soydam tabiki her fert lazim demi ben söforluk yapmasam kim yapacak:)))
-
Geçen sene başvuru 15.964 sınava giren 12.751
24 bin başvuranın en fazla 19-20 bini sınava girmiştir. -
@refik-soydam refikcim senin istihbarat saglamdir oyle hissettim en azindan acaba bu idari hakimlikte nezaman olur ilan sinava girebilirmiyim ben ilan tarihindemi 35 doldurmamis olmak yoksa sinav tarihindemi