2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@safitürk69 az uyum sağlamaya kalktığımızda da laf yer olduk ama:)..... ona da dikkat etmek lazım...:)
-
Burası niye bu kadar hararetlendi? Birilerinin peydahladığı gerilimi yaşatmayın. Rekabet laf dalaşına dönüşmesin. Bu bekleyişi savaş meydanı misali sürdürmeyelim. @hasbayburtlu Saçma bulduğumdan dolayı puanımı ekletmedim. 100 kişinin puanları ile 24 bin kişinin girdiği bir sınavı puanlatmak hoşuma gitmedi kendi açımdan.
-
Insallah burdaki herkes kazanir valla dua etcem
-
@refik-soydam abi aslında normal.. İnsanlar duyum vs. İçin buraya giriyor. Bizim duyumcularda risk altına girmeyip ( herşeyi cimere bimere şikayet edecem dersen bende o riske girmem ) forumdan çekilince muhabbet farklı yerlere gitti..
-
@bertuğ bunca zamandır bu kadar insanın saçmaladığını farkedip şimdi söylemen hoş olmadı ama erkenden bırakabilirdik saçmalamayı.Neyse bundan sonra saçmalamayız teşekkürler dostum.
-
İşin şakası bir yana kimse neyini söylemek zorunda değil öyle bir algı oluşmasın orada bahsettiğim şey bambaşkaydı.
-
@safitürk69 Merkez
-
@safitürk69 şahsi olarak altına kocaman imza atarım, KESİNLİKLE duyduğumu yazamam.. hele de konu ösym gibi mimli kurumda iken.....artı kendisini çok zeki sanan arkadaşlar var... AÇIKÇA YAZIYORUM kocaman kocaman yalanlar YAZABİLMEYE eli gidenler sarmış forumu, ve çok da değerli gibi hal aldı... bunları gördükçe meşhur keçi cümlesi aklıma geliyor, hali de forum böyle sarıp gidiyor... şimdi bunları görünce, bildiğimi yazıp neden başımı derde sokayım? varsın forum da onların olsun... nasılsa lamba yandığında ne olduğu belli olacak...:) az daha meydan onların olsun... bizler de az takılalım, (kızanlar için samimi yazıyorum böyle olmasını ben de istemezdim ama üzgünüm:(....kusura bakmayalım bu hale geldi böyle oldu bu yıl....)
-
@refik-soydam Son olarak sana da bir kelam edip gideceğim müsadenle. Nick ini soydam etmek yerine saydam etseymişsin zamanında bir tartışmaya engel olacaktın suç senin
-
Buradan sesleniyorum Ne duyduysanız bana özelden yazabilirsiniz söz kimseye söylemem şikayet felan o işlerden de anlamam
-
@hasbayburtlu bilgi kısmımda gerçekten bu cümlenize cevabım yok:)......köşeye tam anlamıyla sıkıştım lütfen::):)):
-
@hasbayburtlu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@bertuğ bunca zamandır bu kadar insanın saçmaladığını farkedip şimdi söylemen hoş olmadı ama erkenden bırakabilirdik saçmalamayı.Neyse bundan sonra saçmalamayız teşekkürler dostum.
Foruma bugün bakma fırsatım oldu. Birkaç sayfa yazı okudum, duruma şaşırdım ve yorum yapma gereği duydum. Yeni bir tartışma yaratarak ilk yorumuma çelişki yaratmak istemem. Herkesin beklediği sonucu alması dileği ile...
-
@bertuğ teşekkürler hayırlı akşamlar.
-
@krky saçmasapan konuşma la. Sınavda çok çalışanlarla aynı neti yapmış da bunun awbwbi tecrübesizlikmiş. O çok çalışanları salak yerine koyuyo adam. La sen ne kadar kibirlisin böyle.kamyon şoförü olarak kalman iyi olmuş. Allah seni makam mevki sahibi yapmamış iyi ki.
-
Bu sene yeniler cok fevri
-
@y-oguz90 yenilerin hepsi sıkıntılı. Hatta belkide aynı kişiler..
-
@ankaragüclü dostum ne yapıyorsun ALLAH aşkına
-
Saygıdeğer arkadaşlar sonuçlara 1 gün gibi kısa bir zaman kaldı son virajda birbirinizi bu denli kırıcı konuşmalar sizler gibi kaymakam olma arzusunda olan adaylara yakışmıyor birbirinizi kırmak yerine kucaklamanız gerek olan oldu zaten daha sakin harareti az olan konuşmalarda fayda var naçizane fikrimdir katılan katılmayan herkese saygım sonsuz iyi forumlar
-
forum olarak kişiye cvp yazmadan önce kontrol etmek lazım en azından 1 aylık üyeliği olmayana cvp vermemek lazım, kendisini bir kaç gün ortaya koysun ki ne olduğu belli olsun:)...... az konuşmadan laaaaaaaaaa diye bir dalıyor, açıyorum az önce üye olmuş:)
-
@ankaragüclü trol olmanın da bir adabı var