2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Çalıştığı kurum ile Yabancı dil kısmının bir önemi var mı? İlk defa başvuruyorum.
-
Sanki başvuru sayfası hemen kapanacakmış gibi bir hışımla başvurdum 16 subat gecesinden beri geldi gelecek derken yine basvuruda bulunduk .
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. -
Maşallah rakipler çok sağlam. Ama bizde sağlamız Başaracağız :))
-
Arkadaşlar üniversitenin ilk yıllarından beri kaymakamlık hayaliyle yanan biri olarak 2 puanla kaldığım ders yüzünden bütünlemeye kaldım ve mezun olamadım şimdilik ve başvuru tarihlerini kaçırıyorum. Nasipten öteye gitmez Allah'ın bir bildiği elbette vardır. Artık hakim savcılık sınavına hazırlanacaz İnşAllah...
Kendim çalışırım diye Savaş yayınları kaymakamlık kampından tutun, geçmiş yılların çıkmış sorularına kadar baya bir not filan edinmiştim. Ben giremiyeceğime göre giren birine faydalı olsun, bu notları özelden mesaj atılıyor mu bilmem isteyen birine kargo da benden hayrına bağışlayacağım İnşAllah bu sayede belki bütünlemeyi geçeriz İnşAlllah...
Size de sınavınızda başarılar dilerim.
Hayırlı vatan evlatlarının kaymakam olarak hizmet etmeleri temennisiyle Allah'a emanet olun...
-
@mehmetemir sizin adınıza çok üzüldüm umarım daha iyisi olur rica etsem bana gönderebilir misiniz
-
@mehmetemir ben hayır demem şahsen
-
@eeo ilk bir kardeşimiz mesaj attı ona yollayacam İnşAllah...
Hakkınızı helal edin...
-
@mehmetemir olsun saolun yine de
-
Soysal Aygün Anaysa Hukuku Pratik El Kitabı nasıldır alan var mı?
-
Yabancı dil kısmını seçecek miyiz ? Yeterli seviyede ingilizcem yok ama seçmemiz gerekiyor mu
-
@corleone ben aldım hocam ahmet nohutcununda aldım ince kitapçık gibi birşey kanunname yi açtım bir yanda güncel ahmet nohutcunun kitapçığı bir yanda güncel sosyal aygünun kitapçığı yaza çize gidiyorum tek başına yetersiz kaymakamlık sınavı için bana göre kpss vatandaşlık kısmına uygun kitapciklar
-
@corleone, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Soysal Aygün Anaysa Hukuku Pratik El Kitabı nasıldır alan var mı?
ben okudum. beğendim. pratik el kitabı oldugundan kaymakamlık için yeterli değil haliyle. Konu anlatım kitapları çıkana kadar altyapı oluşturmak amaçlı okunabilir.
90 sayfa konu anlatımı var. 200 tane de soru koyulmuş. -
Ahmet Nohutcu hakkında yazılanları ağzım açık okudum. Bakın piyasadaki hocaların hiçbirinin amacı eğitim değil ticari kaygıdır. Hocaların umrumda değilsiniz bizzat Kutluayın yeni çıkan kitapları Anadoludaki dershane arkadaşlarına gönderip alın satın komisyonu sizin dediğini biliyorum. Karı koca olup gariban Anadolu öğrencisine baştan aşağı yanlış bilgi dolu baskı hatalarındann okunmayan kocasının kitaplarını sattıklarını biliyorum. Lütfen arkadaşlar çok saf niyetli olmayın. İmkanınız varsa pdf kullanın bu kan emicilere fırsat vermeyin.
Dipnot : Geçen sınav döneminde KAS hataları isimli facebook grubu yöneticisine Nohutcunun neler yaptığı unutulmadı. Önce gruba katılmak istedi hataları görmek için izin verilmeyince mahkemeye veririm diye tehdid etti
-
@rorschach159 Ahmet hoca nasıldır bilmem . Kitaplarını kullandıgım oldu düzenlemesi anlatımı güzel fakat bariz hatalar olabiliyor . Hele 105. Dönemde KAS'ta kik geçici teminat oranını %6 yazmış .sınava giderken otobüste gözüme ilişti. Sınavda da çıkınca acaba degistide ben mi bilmiyorum diye ikilemde kaldım %6 yazdım . O günden sonra da kitaplarını almadım.
-
@hickskaldor önemli değilmiş hocam. İngilizceyi işaretleyebilirsin.
-
@rorschach159 Onu öğrencileri uçuruyor. Sadece o da değil.Kitapların arkasına haktan hukuktan bahsedip 10 baskı boyunca aynı hatalarla satış yapıyorlar. Normal bir şekilde elestirince veya yanlışları söyleyince ya linç ediyorlar ya da savaş yayının desteklediği sayfalardan atıp engelliyorlar.Çok değişik kafalar bunlar.
-
@mehmetemir eğer mümkünse bende kabul edebilirim zira kaynak konusunda hala çok eksiğim var
-
@asiye-0 çok üzgünüm baya isteyen kardeşler oldu bende ilk mesaj atan @greyfalcon kardeşe verecektim ama eğer maddi durum ile ilgili bir probleminiz varsa ki özelden yazın çekinmeyin herkesin başına gelebilecek bir husustur, Müminler ancak kardeştir biz birbirimize yardım için varız, bizde bu halde @greyfalcon kardeşten rica edersek o da eminim ki kendi hakkını vermekten tereddüt etmez...
-
@Antimülakat hocam veya arkadalar birsey soracam.Kaymakamlık başvurusunda çalıştığın kurum diye üniversiteler çıkıyor.Acaba bitirdiğin üniversite mi diyor.O alanı boş mu bırakalım.
-
@ertuğrulbey boş bırakın hocam.