2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
https://www.osym.gov.tr/TR,12886/adaylar-tarafindan-dilekce-gonderilmesi-ve-islem-ucretleri.html bu da ücretler... umarım hak mağduru yoktur..:(
-
@gss15 bir uygulama hatırlıyorum komisyon onu da mülakata aldı sonuç kazanamadınız oldu....ama çok eski hatırlayamadım olayı ve kaymakmalık mı idi ona da emin olamadım:( böyle bir uygulama olmuştu.. atanmışları etkilemedi...
-
@gss15 ilk 400giremeyen derken girip 70 e takılanlardan mesela 69'75/69,5 gibi olanları kastettim
-
@refik-soydam o kişiye özel mülakat ?
-
@gncfb, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@olursaekime bankaya 5 tl yatırıyorsun dimi
O yeniden değerlendirilmesi icin . Ama ben kağıdımı gidip yerinde görmek istiyorum dersen 50 tl yatırman gerekiyor
-
@gss15 yasal hak elde ediyorsunuz.. ve devlet mülakata katılma hakkını sana vermek zorunda.... ya da mahkemeye itiraz etmeli.. mah kararı kesinleşince.. yasal mülakat hakkınızı 1 kişide olsa kullandırmak ve gerekli zamanları vermek zorunda.. sonuçta takdir hakkı idarenin alır ya da almaz ama hakkını vermek zorunda...
-
@olursaekime ne para alıyorlar ya yanlışlık varsa sende 100 tl + yol masrafı talep et:)) doğrusu bu
-
@gncfb bu düşünceyi çok sevdim... haklı çıkan kişinin bence ösym tazminat davası açma hakkı vardır:)... ve buyuk olasılıkla da kazanır:D
-
@refik-soydam ÖSYM işlemlerinin itira süresi farklı zaten idari Yargı'da ama süreci tam bilmiyorum bu tarz durumlarda yürütme durdurma kararı alır mı onu da Bilmiyom tam ama süratle sonuçlandırması lazım en son mülakat başlama tarihlerine kadar aslında 1sene falan neden uzatırlar ki
-
Arkadaşlar öncelikle sakin olun muhtemelen yarın optikler adayların erişimine açılacaktır kontrol ettikten sonra yanlışlık farkederseniz veya halen içinize sinmiyorsa başvuruyu öyle yapınız boş yere para ve zamandan yemeyin
-
Bir arkadaş puanlama sistemi yüzünden ilk 400 girdiği halde mülakata kalamayanlar için memurlar .nete gündem oluşturmak için mail atmamı ve gruplarda duyurmamı iletti
Ösym nin bu ilk uygulaması hem 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor hem de 1 net 1puan sapma yok önceki girenlere uygulanmayan bu usül nizami mi sizce
-
@ofa Arkadaşlar ben 69.75'te kalanlardanim 373. Sira 69.75 kac kisi oldugunu bilmedigim icin 400. Kisinin puanini kestiremiyorum bence 69.50 ve 69.75 te kalanlar birlikte hareket edelim. Ve elimizi bence cabuk tutalım.
-
@keops 390 65'5 yani 17 kişi 69'75
-
@gss15 evet idari yargı kısmında da hakkını kullanabilirsin, benim yazdığım adli yargı hak kaybı süreci ve daha geniş süreler içinde kullanabilirsin... şu andan itibaren idari yargıda da dava açabilir ciddi hak kaybı telafi edilemez sorunsal kanısına yargıç karar verirse yürütmesini de durdurabilir elbette... (pek görmedim ama olabilir )....ösym optiği koyunca zati.. herşey ortaya çıkıyor... @ofa arkadaşın dediği gibi yarın koyarsa optiği %99 oranla hata var yok belli oluyor.. sıkıntı varsa itiraz edildiğinde ösym düzeltir, diye düşünüyorum..
-
@gss15 değil kardeş haksızlık ben bunu anlatmak istemiştim adil bir puanlama değil bende baraj altında kalkabilirdim böylemi kaymakam adayı seçilir eleme yapmadı resmen biçti ÖSYM
-
ösym açık uçlu dahil her şeyi nedense kaymakamlıkta deniyor... sonrasında başarı elde ederse diğer sınavlara da uyguluyor... neden böyle hiç mi değişmeyecek bilmiyorum...
-
@gss15 Hocam bence medya vasitasiyla yada bakanliga magduriyetimizi iletebiliriz lakin burda 2014 kaymakamlik sınavını örnek gösterip orda yanlış doğruyu götürmediği için haksızlığı dile getirmeliyiz.
-
@gncfb öncekilere uygulanmıyor bize böyle bir prosedür bana da haksızlık gibi geldi ama ösym nin her türlü sistem koyma hakkı elbette var ama bunu da hakkaniyete uygun olması gerekiyor ayrıca Muğlak bir ifade kılavuzda 2014 te demiş her soru bir puan bi zahmet neden bunda dememişler çok mu zor bu klavuZ bile davalık şöyle bakınca
-
@gss15 arkadaşlar ben size bişey deyim tahminimi iletiyorum bakanlık 400 kişiyi mülakata alacaktı ve ösym planlamayı ona göre yapacaktı ancak bazılarının cimere şikayetleri durumun gidişatını değiştirdiği kanatindeyim.
-
herkes ösym saldırıyor bu konuda, hukuksal bir konu olduğunda ösym topu protokole atıyor... ve bence de ösym haklı.. dikkat edin son dönem yapılan kurum sınavlarına ÖSYM KILAVUZ ADINI dahi kullanmıyor "PROTOKOL" diyor yanı hangi kurum ne istiyorsa protokole yazıyor ösym de kanununda yazanları iliştiriyor ortaya koyuyor ve ösym de adaylarda bu kurallara uyarak işlemi tamamlıyor..sonra prorokol sahibi kurum da mülakat listesi yayımlıyor... yani bize bu kuralları bakanlık sundu ve bu kurallara göre ösym de işlemi yaptı... (ösym savunuyor gibi yazmadım ama lütfen...)