Şişlide oturulacak semt tavsiyesi
-
@ersagun hocam ilkbaşta Gülbahar çok mantıklı geldi fakat araştırdığımda huzur açısınsan iyi şeyler duymadım ve yokuş çokmuş galiba. Ucuz olmasının nedenlerini öğrendikten sonra yıkıldım İstanbulu bilen birisi olarak metro ile ulaşım yapacağım önereceğiniz yer neresi olur ? 1+1 eşyasız bakıyorum 1200-1300 civarı olabilir malum maaş zaten 4500 civarı yaşamak için geliyoruz 3 yıl sabretcez gibi:)
-
@fernando-reges kağıthanede hangi mahalle veya neresi olabilir orayada bakmıştm
-
@ösl ik daki görevli söylemisti yemekhane ve servisi var çok memnunum demisti. Kazandiysaniz sartları gidip bir konusun ya da arayin hocam. Ona gore ev ayarlarsinız.
-
@ösl Nurtepe,Güzeltepe tarafını önermem sadece.O taraflardan tutacaksan metro güzergahını takip et.Bende Yeşilpınar yazan yerdeyim metro bitseydi kesinlikle tavsiye ederdim
-
@ösl Kağıthane’de tutabilirsin gayrettepeye çok yakın. Bddk nın servisi var zaten belli noktalardan alıyor
-
@keynesinabv bir şirkete görüşme için gitmiştim giderken kağıthane tarafından geçtim. Görüşme esnasında neden iş yerini böyle yere açtınız falan dedim meğersem arka taraf hemen iş banksı kuleleriymiş şok olmuştum.
-
@keynesinabv kağıthanede ;Gültepe, Yahya Kemal ,Çeliktepe,Gürsel mahallesi bu civarlardan hangisi iyidir bilginiz var mı?
-
@fernando-reges Gürsel mahallesi mi oluyor ? O civarlar iyi sanırım hocam
-
@ösl çalışan birisi icin tek başına eve çıkmak muazzam ama eğer bekar iseniz, güzel bir muhitte ev arkadaşı ile çıkmanızı tavsiye ederim.
-
@ösl Evet orası daha yakın