İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
Umut fakirin ekmeği p14 80.11
-
@davetsiz @Leviathan gecen sene baslayip da devam eden hala var mi acaba, gordugum kadariyla hep gecisler olmus
-
@1umut ıyi işte hocam yedeklere kalanlar için de demek ki umut hep olacak.
-
@1umut geçen sene birkaç kişi kazanıp geçiş yaptı hocam sgk denetmenlogi Vardi geçiş yapmak kolay sayılır
-
Arkadaşlar geçen sene Yedeklerden kazandım ama gitmedim kurumda çalışmadım Ama Mulakatlardan tanıştığım arkadaşlardan baya bilgi aldım yardımcı olabilirim
-
@leviathan mesela hocam başvurular ne kadar sürede açıklanmıştı? Mülakat listesi yani.
Bir de mülakat a ne kadar sürede çağrıldınız? -
@davetsiz mülakat listeleri sanırım 1 hafta 10 güne açıklandı. Aciklandiktan sonra da 1 ay içinde mülakat yaptılar. Mulakatlar da 1-1.5 ay içinde açıklandı. Mulakatlar aciklandiktan sonra 1 2 haftaya hemen İse başladılar
-
@leviathan ne kadar seri bir kurum en sevdiğim maaş konusunda söylenenler doğru mu hocam az çok kulağınıza gelmiştir?
-
@leviathan, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@davetsiz mülakat listeleri sanırım 1 hafta 10 güne açıklandı. Aciklandiktan sonra da 1 ay içinde mülakat yaptılar. Mulakatlar da 1-1.5 ay içinde açıklandı. Mulakatlar aciklandiktan sonra 1 2 haftaya hemen İse başladılar
Bu çok iyi oldu
-
@yasaklı Evet hocam doğru geçen sene nisanda İse başlayanlar 2800 civarı alıyordu artislarla 3000-3300 arası olduğunu düşünüyorum. Ama ilk 2 ay deneme olarak geciyor o yüzden o 2 ay maaşlar 1000 lira civarı daha az. Ayrıca sandık statüsünde olduğu için çalışanlarının maaşı vergi dilimine girmiyor
-
@leviathan cok iyi net maas diyebiliriz o zaman hocam peki mulakatda bilgisayar pratigi filan oldu dediler dogru mudur ne tur seylerdi
-
@didi61 duyumunuzun kaynağı kim hocam güvenebilir miyiz ? Eğer böyle bir duyum varsa yakın zamanda açıklanacaktır sonuçlar
-
@hayal9 sonuclar bu hafta belli olur hocam en gec cumaya kadar ilksan da calısan uzman bi arkadastan duydum ben de kendim basvurmadm basligi gorunce yazdım
-
@duyguuu37 geçen sene excelden toplama çıkarma gibi basit formül sorusu sordular. Ayrıca wordde kendi İsmimize dosya açıp ilksanin açılımını büyük harflerle yazmıştık. Onun haricinde bölümümle alakalı sorular geldi mesela kuril Adaları mi yoksa falkland adası sorunu muydu hatırlamıyorum ve Kıbrıs sorununu sordular. Onun haricinde coğrafyada saat hesabı sorusu sordular tarihten de basit Bir iki soru sordular. 10 15 dakika arası sürdü herkesin. Daha çok dikkat ölçüyorlar gibime geldi
-
@leviathan anladim hocam tesekkur ederim
-
@leviathan, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@yasaklı Evet hocam doğru geçen sene nisanda İse başlayanlar 2800 civarı alıyordu artislarla 3000-3300 arası olduğunu düşünüyorum. Ama ilk 2 ay deneme olarak geciyor o yüzden o 2 ay maaşlar 1000 lira civarı daha az. Ayrıca sandık statüsünde olduğu için çalışanlarının maaşı vergi dilimine girmiyor
Hiç de söylendiği gibi değilmiş maaş. Biz başlayana kadar 3500 olur. Bir de vergi dilimi de yok. Gayet iyi
-
Bi açıklansa da bir mülakata girip boyumuzun ölçüsünü alsak ne zamandır giremiyorum özletti kendini :))
-
@herhangibiri çok geç kaldı ya. Böyle hızlı bir kuruma yakışmıyor 3 gün oldu
-
ben de sırf mülakata girmek için bekliyorum. alacaklarını sanmıyorum çünkü kolleksiyon yapıyorum artık ilerde anlatmak için
-
Ulan ne kadar çaresiziz be :))