İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
Aramalarda da iyilerptt gibi cevap vermeyen kurumlara ornek gercekten,bu arada puan tahmini yapabilen var mi
-
@duyguuu37 evet geçiştirmeden aklınıza takılan her şeyi yanıtlıyorlar şimdiden kuruma karşı bi sempati oluştu bende İnşallah uzaktan bakmak zorunda kalmam, puan konusu hiç konuşulmuyor çok merak ediyorum kim ne düşünüyor ?
-
@hayal9 seninki 88 miydi ?
-
@davetsiz 89 hocam
-
87 ile gelme ihtimali varmı arkdslar ya valla iş olsun da artk ne olursa olsn
-
@hayal9, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@davetsiz 89 hocam
Iyi. mülakat günü tanışırız inşallah. Puanın yeterli olacaktır öyle hissediyorum.
-
İnşallah yeterli olur ️
-
Arkadaşlar Facebook hesabım Yok evraklarımızın ulaşıp ulaşmadığını nerden öğrenebiliriz
-
@herhangibiri 0312 363 2414 bu numaradan ogrenebilirsiniz.
-
@herhangibiri 444 1 943 bu numarayı arayarak başvurumun ulaştığını öğrenmiştim ben
-
Sonuçlar ne zmn açıklanır
-
Postamiz icin teyit almamiz mi gerekiyor neden aradiniz arkadaslar,barkod takip ediyorum ben ama ihtiyatli mi davrandinjz
-
Sağolun arkadaşlar ben barkod numaramı kaybettim ondan sorayım dedim duygu
-
Arkadslar merhaba 86 puanım var ve kararsızım basvurup basvurmamakta gelir mi sizce ?
-
@duyguuu37 benim teyit etme nedenim sadece biraz evhamlı oluşumdan kaynaklı
-
@paradoks89 ben 84 puanla bile bir umut basvurdu isem bence basvurun,bddk ya dusmez diye basvurmamistim sonra cok uzuldum,artik hepsine basvuruyorum bende
-
Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım Kazım Yadık İstanbul ili için 26. guy yedek tanıyan bilen var mı acaba ulaşmamız gerekk
-
@brrkrbn guy yedekler sayfasi vardi isterseniz orata yazin
-
@duyguuu37 oraya yazmıştım ama cevap gelmedi
-
Arkadaşlar sınav tarihi neden belli değil, ben mi göremiyorum ilanda yoksa bir bilgisi olan var mı