KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
-
@calii senin puanın yeter diye düşünüyorum.
-
@antimülakat kyk ya imza atmadigim surece buna gitmemde engel olmaz demi hocam evrak teslim edecem kyk ya cunku
-
@calii, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@figo102009 yedegi yoksa yapmam kyk cok yakin evime ailem izin vermeyebilir kadroyu yakmayayim muallak bisey icin
Ya kadro yakma olmaz ki.. Sonuçta yazarsın gelirse gidersin. Gelmezse gidemiyorsun haliyle. Onun yerine kyk dan devam edersin.
Ama sen gene kyk ya devam et derim. Yani evrakları ver ki ondan bari olmayasın.
-
@figo102009 vercem evraklari zafen iki gune teslim ederm evime yakin mesafede kyk o yonden iyi bin sukur tabi ama gozum hala fazla maasta :D:D
-
@calii şimdi sende yani atanırsın demiştim de başka bir yere geçersin de demek istememiştim
-
@antimülakat insanoglu sukursuz ya valla haklisiniz hocam iki gun oncesi hicbisey yoktu suan maas pesindeyim . .. Oturayim oturdugum yerde
-
@antimülakat, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@calii senin puanın yeter diye düşünüyorum.
Hocam 83 puan var. O zaman kesin olur mu diyorsunuz yani..?
Ayrıca sizin deneyimli görüşlerinize binaen merak ettiğim bir husus da:
Iskur, nüfus müdürlüğü, karayolları..
Bunlar arasından hangisi dersiniz..?
-
@calii, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@figo102009 vercem evraklari zafen iki gune teslim ederm evime yakin mesafede kyk o yonden iyi bin sukur tabi ama gozum hala fazla maasta :D:D
Hay gidi atanmayı konuşurken şimdi maaş durumlarını konuşuyorsak bu bile şükür sebebidir aynen
Ama herkesle konuştum da eve yakın yerler daha iyi diyolar. O açıdan kyk daha muhtemel iyi duruyor.
Bide karayollarında giderse kesin gideceksiniz. Yani onda sözleşmeyi imzalayana kadar gibi bekleme süreci yok..
-
Ayrıca fazla maaş diyoruz da kyk yyp ile karayolları buro personeli maaşı arasında çok fark var mıdır ki ?
-
@figo102009 antimulakat hoca daha iyi kyk dan ek odemesi var demisti
-
@antimülakat, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@figo102009 maaşı az değil. Çakılı diye Türkiye'de bir kadro olmaz, olamaz. Öğretmenliğe her türlü geçiş yapabilirsin kardeşim
Hocam çakılıdan kastım üniversiteler gibi..
-
@antimülakat hocam tercih yaptm inslh bu defa olur
-
@calii yalnız dediğimden bu anlaşılmasın. Benim ki durum tespiti, elbette size daha fazla özlük hakkı veya imkan sunan yeri yeniden tercih edebilirsiniz bunda hiçbir sıkıntı yok ama şartları daha sağlıklı değerlendirerek.
-
@calii yalnız dediğimden bu anlaşılmasın. Benim ki durum tespiti, elbette size daha fazla özlük hakkı veya imkan sunan yeri yeniden tercih edebilirsiniz bunda hiçbir sıkıntı yok ama şartları daha sağlıklı değerlendirerek.
Hocam sizce;
İşkur, Nüfus Müdürlüğü, Karayolları..
Bunlar arasından maaş vb. diğer açılardan hangisi dersiniz..?
-
Arkadaşlar bilen biri yardımcı olursa sevinirim net bi bilgi bulamadım
Sözleşmeli personel olunca diğer kurumlara sorunsuz geçebiliyor muyuz yani kgm den atandık diyelim aynı anda guyu ya da merkezi atamayla bi yeri kazanırsak geçebilir miyiz
İşkur ilanı gibi 1 yıl çalışma şartı var mı
Bi de maaş ne kadar
Ona göre başvuracam -
@mülakatzedee, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
Arkadaşlar bilen biri yardımcı olursa sevinirim net bi bilgi bulamadım
Sözleşmeli personel olunca diğer kurumlara sorunsuz geçebiliyor muyuz yani kgm den atandık diyelim aynı anda guyu ya da merkezi atamayla bi yeri kazanırsak geçebilir miyiz
İşkur ilanı gibi 1 yıl çalışma şartı var mı
Bi de maaş ne kadar
Ona göre başvuracamIskur da 1 yıl calisma şartı nerde yazıyor hocam?
Ayrıca 4b'den bir üst kademe sayılan A grubu kadrolara geçebilirsiniz.
-
@figo102009 ilan ilk çıktığında 1 yıl şartı var diye okumuştum şimdi yedeklerden atama yapılır şartı var ya ben ilanları karıştırdım ya da ilan revize edildi emin değilim ama başvurmadığıma şuan çok pişmanım
-
@mülakatzedee, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@figo102009 ilan ilk çıktığında 1 yıl şartı var diye okumuştum şimdi yedeklerden atama yapılır şartı var ya ben ilanları karıştırdım ya da ilan revize edildi emin değilim ama başvurmadığıma şuan çok pişmanım
Hocam başvursaydınız bi kaybınız olmazdi ki?
Yani gitmeyecekseniz imzayı atmazdınız.. (Ha bu hakka girmek mi, bence evet) Ama basvurmamanizin sebebi garip geldi.
Ayrıca 1 yıllık şartı ben göremedim nerde yazıyor acaba ?
-
@figo102009 öyle bişart yokmuş ilanı yarım saat önce bi daha okudum 1 yıl içinde başvurulmazsa yedeklerden alım yapılır yazıyor ben ya yanlış okudum ya da ilanları karıştırdım ... hem bi yıl şartı var sandığım için hem de o zaman merkeziden iyi kadro gelir diye umduğum ve kimseye de mani olmak istemediğim için başvurmamıştım ... çalışmayacağım ya da maaş yüzünden vazgeçeceğim yere başvurup kimseye engel olmak istememiştim
-
@figo102009 öyle bişart yokmuş ilanı yarım saat önce bi daha okudum 1 yıl içinde başvurulmazsa yedeklerden alım yapılır yazıyor ben ya yanlış okudum ya da ilanları karıştırdım ... hem bi yıl şartı var sandığım için hem de o zaman merkeziden iyi kadro gelir diye umduğum ve kimseye de mani olmak istemediğim için başvurmamıştım ... çalışmayacağım ya da maaş yüzünden vazgeçeceğim yere başvurup kimseye engel olmak istememiştim
Puanınız kaçtı hocam?
Merkeziden umudunuz varsa elbette ki bu noktadaki düşünceleriniz harikulade..
Ayrıca ilanları karıştırmış olabilirsiniz evet. Çünkü ben de 1 yıl çalışma şartını görmedim.