Matematik bölümü mezunları
-
Konunun yeri uygun mudur emin degilim fakat matematik bölümü mezunlarından fikir almak istedim. Sadece kpss b grubu odaklı çalışmak pişmanlık mi Olur? Araştırdığımda netten ulaşabildiğim kadarıyla matematikçilere b grubundan az kadro açıyorlar demişler. Benim de kafam çok karıştı.
-
@kendinikeşfet b grubu kadroların hemen hepsi 4001 yani herhangi bir 4 yıllık mezununun başvurma hakkı mevcut.
-
@kendinikeşfet hocam eğer 86 87 ve üzeri puan alırım diyorsanız, kendinize güveniyorsanız ÖSYM'nin merkezi atamalarında her atama dönemi 5 civarı kontenjan açılıyor, bunun dışında bu puandan biraz düşük bir puan alırsanız mülakat ile alım yapan ve herhangi bir lisans mezununun başvurabildiği kadrolara da başvuru yapabilirsiniz, burada benim size soracağım soru 85 ve üzeri puan alabilir misiniz?
-
@agor, içinde söyledi: Matematik bölümü mezunları
@kendinikeşfet hocam eğer 86 87 ve üzeri puan alırım diyorsanız, kendinize güveniyorsanız ÖSYM'nin merkezi atamalarında her atama dönemi 5 civarı kontenjan açılıyor, bunun dışında bu puandan biraz düşük bir puan alırsanız mülakat ile alım yapan ve herhangi bir lisans mezununun başvurabildiği kadrolara da başvuru yapabilirsiniz, burada benim size soracağım soru 85 ve üzeri puan alabilir misiniz?
2020 için dusunuyorum büyük konuşmamak gerekiyor fakat 2 yılda alınabilecek bir puan -
@kendinikeşfet o zaman hazırlanın hocam, bu işi hele ki 2 yıla peyderpey yayarım derseniz bir kaybınız olmaz, bahsettiğim puanları da alırsanız rahatlıkla atanırsınız.
-
Bilgisayar sertifikası isteniyor sanirim bazılarında, bir de yds den 60 veya üstü puan isteyen yerler de var. Başka istenen belgeler var mi bildiğiniz bunlar haricinde?
-
@burcuburcu yahu soruyu soran ayrı saf sen ayrı saf nerde bütün kadrolar 4001 kardeş?
-
@kendinikeşfet matematik atamaları çok kisitli genel atamada p3 ten puan alip 4001 zorluyorsun,özellikle matematik alan yer daha görnedim.genellikle p3,p12,p13 puanları ise sınavla personel alan kurumlar istiyor,ama genellikle p3 istiyorlar,bende cift diploma oldugundan p12-p13 puanlarini(istatislik puanlari) yuksek tutuyorum.sana diyebilecegim her yil kesin su kadar alim yapiyorlar diye bir sayi yok,veya şu kurum alir dedigimde,örnek olarak bu yil matematik mezunu olarak başvurduğum(başvurabildigim işe yarar yds puanim yok)3 kurum vardi.bu yıl kendi sinavi ile alan kurumlarda matematik mezunlarinin başvurabildigi en fazla 250 kişilik
Kadro vardi.yds şarti olunca bu sayi en fazla 200 ye,sgk denetmenligini cikarinca bu sayi 100 ye düşüyor malesef.ben matematik diplomasinin bi yararini görmedim ins sen görürsün -
Bu arada sadece tek diploma varsa banka sinavlarini kovala onlarin sinavlari matematik mezunlari için kolay oluyor,alim sayilarida iyi hemde