YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mulki̇ 90
-
@epikür tebrik ederim hayırlı olsun
-
@mulki̇ ben bu verilerden sonra pek hayır görmüyorum ama sağolun inşallah.70 diyordum 80 dedim şimdi 90 bile az gibi bu verilerle
-
arkadaşlar meraktan soruyorum bilen arkadaşlar bilgilendirsin diye. hangi ösym sınavında düz yaptığın doğru kadar düz puan alıyorsun küsüratsız falan düz?
yani ben pek girmediğim için bilmiyorum? evet kılavuzda yazmıyor ben de 1soru 1puan gibi düşündüm ilk ama sanki ösymnin küsuratsız doğru=puan yapacağını düşünemiyorum. varsa örneği tabi bu da öyle olabilir o zaman.
sadece doğruları hesaba katıp belli bir puan ağırlığı skalasında puan endekslemesi yapacaklar diye düşünüyorum ki sıralamalar ortaya çıksın. sonrasında 875. ile aynı puanı alan yine olur ama 500 kişi olmaz belki 30 olur. yorum sadece benimki.
-
@foucault yds var her soru 1.25 puan...benzer şekilde banka sınavlarında oluyor
-
yds dışında demeyi unutmuşum hocam. onu pek sınav diye görmemişim zihnimde ondan anladım hocam sağol.
-
@foucault bekleyelim görelim 27sinde herşey belli olur
-
@epikür yok 150 netle falan kapatır hocam
-
Şimdi ciddi anlamda 90 la kapatacağını mı düşünüyorsunuz arkadaşlar ona göre umut bağlayalım.
-
@grundig arkadaşlar 80 üstü kesin kalıyor canınızı sıkmayın, 875. kişinin puanı 75-76-77 arasında gidip gelicek. biraz sabır zor ama öyle. 10bin kişinin girdiği sınavı OSYM 1 hafta içinde açıklamalı. Baskı yapabiliriz
-
Bakın bu yapılan ankette 75 altında puan alanların oranları yok çünkü öyle bir buton eklenmemiş ki öyle bir buton eklenseydi dahi yinede net bir şey öylenemezdi çünkü düşük puan alan kişiler notlarını pek paylaşmazlar... Haliyle bu oranlar içine 75 altı puan alanları da eklerseniz ortalamaya bayağı düşecektir ama bu ortalama kaç olur diye söylerseniz, buna yorum yapmak çok zor, çünkü ortalıkta netlerini yanlış söyleyen, anketlerde yanlış oy veren çok kimse var, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, en önemlisi bu.
-
@mavkav hocam bu forumda insanlar guy ilanı için bile zor bir araya geldi .sonuç açıklansın diye birlik olmak biraz zor gibi sanki. Ama katılım olursa ben elimden gelen desteği sağlarım.
-
85+ da bende var. Ptt uzman yardımcılığı ile seçim müdürlüğü arasında kaldım. Bilgili olan arkadaşların fikrini almak isterim.
-
@grundig hocam 90 üstü kapatması imkansız bir şey.
-
@hamidiye hocam öyle bir anket sonucu ortaya çıktı ki. Ben artık 85 alan kişinin dahi mülakata kalamayacağını düşünmeye başladım.
-
@grundig, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@hamidiye hocam öyle bir anket sonucu ortaya çıktı ki. Ben artık 85 alan kişinin dahi mülakata kalamayacağını düşünmeye başladım.
Yukarıdaki yazımı okumanızı tavsiye ederim, anket sonucu çok alakasız.
-
@serty66 twittirda sınava girmeyip de ankete katılanlar bile varmış yaaa herkes kendince bi tahmin yapmis işte.
-
@idyah, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaşlar anketlerdeki sonuçlar 'net' bazında verilen cevaplar.
Bu netler alan+gk gy netlerine göre söylenenler, 40 gk+40 alan yapan da 80 diyor 60 alan+20 gk yapan da 80 diyor 45 alan+35 gk yapan da 80 diyor.
Sonuçlar açıklandığında göreceksiniz 45 net ve üstü alan yapıp 78-80 bandında olanla 45altı alan yapıp 78-80 bandında olan aynı sıralamada olmayacak. Standart sapmayı hala hesaba katmayanlar var sonuçlar açıklandığında anlayacaksınız ne demek istediğimi aksi takdirde 80 net yapmanın bi çok yolu var bu mantıkla 85altında kapatmaz alanda belli seviyenin üzerine çıkan arkadaşlar içiniz rahat olsun.. -
Arkadaşlar daha öncede söylemiştim anket yapanların iyi niyetinden şüphem yok ama anket sonuçları min 85 çıkacaktır diye arkadaşlar burda ve sosyal medyada bu anketlere katılan insanlar sınav sorulari açıklandığı için umut taşıyanlar diğer yandanda forumdakiler belli seviyede bu nedenle bu sonuçlar gerçeğe yakın sonuç vermesi zor
-
Hayatında hiç kurum sınavına girmemiş insanların gelip burda 85 + kapatacak demesi çok komik yazık Allah ıslah etsin sizin gibileri insanların moralini bozmak için yazmayın bir gün gelir sizinde umutlarınız ile oynarlar