Yahu yorumları okuyunca her mülakata kalanın işe alınacağı gibi bir durum ortaya çıkıyor, hele bi mülakata kalalım kalmadan maaş konusunda detaya girince bir garip oluyor ortam. Şahsen mülakata kalsam bile pek ümidim yok benim. Bunu kimsenin umudunu azaltmak için falan söylemiyorum, içimden geçen düşünce...
serty66 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@foucault, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@epikür, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@gencbiraday malesef 90 üstü kapatacağı kesin gibi . birileri az yaptı diye düşük kapatmaz .ankete katılanlardan 90 üstü yapan 90 kişi doğru söylese gerisinin ne önemi var 10 katını aldık mı yaparmı 900 kişi...yüksek yapan çok kişi var ..ben 90 yaptım ama benimde umudum kırıldı. .gercek bu
Hocam oyle hesap olmaz 90 kisi dogru soylese 10 kati 900 diye..orneklemi her arttirisinda uclardaki sayi ortalamaya daha fazla yaklasir. Yoksa tumevarimda tum sinava girenler muthis skor yapmis ve kotu puan almamis gibi bir durum ortaya cikiyor. Yani yuksek kapatabilir evet ama durum boyle.
Aynen katılıyorum, ben böyle acayip bir anket hesaplaması görmedim.
-
@foucault Evet ben kurum içi kurum dışı diye karıştırdım.
-
@politics06, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@serty66 hiç kazanan var mı hocam çevrenizde
Kurum içinden arkadaşım var o da kazanamamış. Kazanan tanıdığım yok.
-
Bakın bu yapılan ankette 75 altında puan alanların oranları yok çünkü öyle bir buton eklenmemiş ki öyle bir buton eklenseydi dahi yinede net bir şey öylenemezdi çünkü düşük puan alan kişiler notlarını pek paylaşmazlar... Haliyle bu oranlar içine 75 altı puan alanları da eklerseniz ortalamaya bayağı düşecektir ama bu ortalama kaç olur diye söylerseniz, buna yorum yapmak çok zor, çünkü ortalıkta netlerini yanlış söyleyen, anketlerde yanlış oy veren çok kimse var, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, en önemlisi bu.
-
@sbkyciniz, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@serty66 forum dışından
Hmm pardon o zaman, Facebook’ta kurum içi kurum dişi ayrımı yapılsın muhabbeti olmuştu, orada kaldı aklım sanırım ama 50-100 kişinin 90-100 arası alması taban puanını fazla etkilemez diye düşünüyorum. Ayrıyeten 21 gün kaldı, bu süreçte olur mu olmaz mı diye stres yapmak yerine, akışına bırakmak daha mantıklı çünkü yüksek aldığını söyleyip insanları kandıran ve bunu bir eğlence haline getirip bundan zevk alan çok troll var piyasada, bunlara prim vermemek lazım.
-
80 altında alan arkadaşlar görüyorlar ama yorum yapmıyorlar veya yapılan anketlere katılmıyorlar haliyle ortada yüksek puanlıların yaptığı paylaşımlar veya istatistikler olunca sınav yüksek kapatacak gibi bir algı oluşuyor.
-
@gencbiraday, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@serty66 şöyle insanlara cevap verip tekrar mesaj atmalarına sebep olmayın bırakın onlar 98 netiyle birlikte hayal dünyalarında mutlu mesut yaşasınlar lütfen
Yok zaten ciddiye almıyorum, yazdığımdan anlamışsınızdır, kaymakamlık sınavına hazırlanınca kendilerini uzay mühendisi gibi gören bazı kimseleri ciddiye almakta pek akıllıca olmaz zaten.
Yani kaymakamlık sınavının müfredatını bilmesek, her iki sınava giren yakınlarımızın netlerini bilmesek neyse de bunları bildikten sonra halen trollük yapmaya çalışanları görmek üzüyor beni. Ben burada notunu paylaşayım diye dün bi GUY arkadaşla görüştüm, her iki sınava da girmişti ve kaymakamlık sınavına uzun zamandır hazırlanıyordu. “Kaymakamlıktan 70 net civarı bekliyorum ama YSK’ye hazırlanmıştım bi 10-15 gün çalışsam yapabilirdim.” dedi. Netini bile söylemek istemedi!
Geçen birisi de çıkmış, kaymakamlıktan sonra 1-2 saat baktım 89 bekliyorum diyor. Sizler bence bu meslekleri boşverin, Yetenek Sizsiniz’e katılın -hani sahneye çıkacağınız gün 1-2 gün stand-up programınıza baksanız yeter”- çok rahat turu geçersiniz.
serty66 tarafından gönderilen son iletiler
-
@politics06, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@serty66 hiç kazanan var mı hocam çevrenizde
Kurum içinden arkadaşım var o da kazanamamış. Kazanan tanıdığım yok.
-
Günde -molalar hariç- 10-12 saat çalıştığım YSK sınavı/mülakatından elenmiş bulunmaktayım. Açıkcası pek bir beklentim yoktu ama işte bir umut dünyası... Ben 85 aldım ve elendim. 89 alan bir arkadaşımda elenmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@nilay, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Şimdi Facebook grup paylaşımı yapmışlar 83 ile kapattı diye, söylemlere göre her doğru 1 puanmış. Kötü niyetli değildir diye umarak, hayırlısını diliyorum hepimiz için
Kim diyor onu yahu pek aldırış etmeyin, kurum içindekiler bilmiyor da kadrolu Facebook personeli nereden biliyor?
-
Yahu yorumları okuyunca her mülakata kalanın işe alınacağı gibi bir durum ortaya çıkıyor, hele bi mülakata kalalım kalmadan maaş konusunda detaya girince bir garip oluyor ortam. Şahsen mülakata kalsam bile pek ümidim yok benim. Bunu kimsenin umudunu azaltmak için falan söylemiyorum, içimden geçen düşünce...
-
@idyah, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@ahmtdmn Bu zamana kadar aldıkları müdürler ya lise mezunu ya önlisans mezunu zaten hocam demek ki lisans mezunu başlayınca 6000 verecekler. Ben de bunu anlatamıyorum b grubu meslek nasıl bu paraları alsın? Twittrda kitabı satılsın millet sınava başvursun gaza gelsin diye hocanın biri bi tanıdığım 5800 alıyor diye açıklama yapıyo sınav bitti sesi kesildi şimdi madem kurumda tanıdığı var sınavın puanlamasını öğrensin. Millet şişiriyo hayal tacirliği yapıyolar.
Aynen öyle, en kıdemli seçim müdürü 5800 alıyormuş bunu diyen seçim katibi. Bu kişi bile, yeni başlayan bir seçim müdürünün ne alacağını bile tam olarak bilmiyor! 4200 civarı alır tahminimce diyor, daha halen 5000+ diyenler oluyor!..
-
@serkankaya, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@politics06 hocam bekarlar için 5500 tl evliler içinse 5750 tl civarında.
Kurumda seçim katibi olarak çalışanın dediğine göre ortalama 4000-4500 arası diyor siz nereden duyuyorsunuz böyle 5000’leri falan. İnç kıdemli Seçim müdürü zaten 5800 alıyormuş, çok şişiriliyor bu maaş konusu o sebeple yazdım.
-
@serty66 hayırlısı tabi ki en başta nasipse gelir dolaşır ayağına demişler , nasip değilse uzak olsun , allah herkesin yolunu bahtını açık etsin
Aynen öyle amin inşallah.
-
Yardımcı olacağız arkadaşlar , güzel bir konuya geçelim kaç netle kapatırdan ziyade belki buradan kazananlarla beraber Ankara’da bir 15günlük eğitim olabilir ne diyorsunuz umarım burdan konuştuğumuz arkadaşlarla meslektaş olup kızılayda bir çay içeriz belki de
Kısmet tabiki neden olmasın, hakkımızda hayırlısı olsun önemli olan o.
-
Facebook’taki yorumlardan toparladığım puanlar.
Elanur e. —�78
Orkun ç.—�80
Alı B.—�78
Adem Ç—�-74
Metin Z—�85
Behlül D. —�72
Beyhan B. —�85
İhsan T..—� 84
Hasan ç—�-85
Melis A. —�73
Şükran D —�79
Murat D.—�83