YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@sinavparambitti bence kalırsın mülakata
-
@buğracaan zor gibi eğer olursa sınırda olur ama belli olmaz tabi inşallah kalırsın mülajata
-
77-78 e düşer mi acaba arkadaşlar
-
@bcbc3434 inş ama bence 86 ile kapatacak kalamayacağım
-
@idyah dediğin mantıklı
-
@sbkyciniz keşke düşse keşke
-
bu sınavlar varya adamı mahvediyor...yapmıcağın hatayı yaptırıyor
90 doğru yapmışım
burada yüksek alınmalı yazılı ve sözlünün aritmetik ortalaması alınacak bu yüzden her doğru çok önemli -
@epikür bende 90 hesapladım hakkımızda hayırlısı
-
@iktisatsever hayırlısı olsun yaptığım hatalara bakinca çok kötü üzülüyorum. ..kaymakamlık elden gitti buda giderse ..
-
@sbkyciniz rahat ol 70 e kadar düşer sonuçta bi sınav... 875 sayısı yüksek
-
@epikür haklı çıkmanızı o kadar çok isterim ki ️
-
@epikür hocam yazilı sınav mülakatta dikkate alınacak gibi bir şey gormedim siz bu bilgiden emin misiniz ?
-
Yani buraya diger gruplara falan bakinca neredeyse 95 ile falan kapatacak. Lakin 2 durum var.
1)Dogrularini ifsa edenler genelde iyi puanlar olur.
2)en az 10binin uzerinde sinava giren varsa burdaki orneklemden yapilacak cikarim yanli olur. Genele vurunca da ortalama dusecektir.Olay, yigilmalar ve 875 sayisinin toplam girene orani ve en onemlisi puan agirliklarinin nasil olacaginda bitiyor. Bakalim..
-
@hamidiye hocam 2 sinavin aritmetik ortalamasi alinacak 175 kisi siralanacak. Kilavuzda yaziyor.
-
standart sapma herşeyi değiştirir. atıyorum iktisat az yapıldıysa iktisatın getireceği puanla daha az net yapan biri üste çıkabilir. yinede 875. kişinin doğrusunun toplamda 75-80 arası olacağını düşünüyorum.
-
@foucault Böyle olmasina sevindim. Eyvallah hocam
-
@epikür aynı şeyleri yaşamışız hocam.
ben kendiminkini 90 hesapladım ama 75 üstü alan mülakata girecek bence -
@iktisatsever hocam inşallah ya
-
@iktisatsever bende aynı düşünüyorum .Birde bayram sınrası olduğu için millet çok yüklenemedi .Gevşeme olmuştur herkezde.Kaymakalımlık netlerinede baktığımda bu belli oluyor.puanlarda da sapma olmayacakmış 1000 kişiyi bulur mülakata kalan sayısı.Umaırım yanılmam
-
@tysbyno-hi hocam bin kişiyi nasıl bulacak ki aynı puanlılardan dolayı mı?