YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@gkhn-gnr hocam anketi başlattık anketi facebook ve whatsapp gruplarına ulaştırırsak kısa sürede tahminde bulunabiliriz YSK DOĞRU CEVAP ANKETİ
-
@gkhn-gnr en güzel örneği guy izmirdir. Yok 85 ten aşağı olmaz dediler dediler 70 ile kapadı 35 kişilik kontenjan da boş kaldı. Nasibimizde var ise olur inşallah.
-
@north-remembers herkes için hakkında hayırlısı olsun ama şimdiden söylüyorum anket sonucuna göre kimse umutsuzluğa kapılmasın
-
@gkhn-gnr umutsuzluğa düşmek yok inşallah
-
Facebook gruplarına ulaştırırsak belli bir rakamdan sonra gerçeğe yakın sonuca ulaşırız
-
standart sapma eğer yok ise öyle görünüyor mülakata 1000 in uzerinde kişi girer çünkü son sıradaki kişinin puanına sahip kisi sayısı çok olur
-
@epikür kötü bir durum olur 1000 kişiden 175, nerdeyse 6 da 1, şans baya azalır.
-
@hoffafd aynen umut tacirliğinden baska bişey değil ...yine osym kazanacak kişi başı 180 tl iyi para..malesef birde torpilin ön plana çıkması kaçınılmaz görünüyor
-
@epikür sınavda yanlış doğruyu götürüp ve daha çok kişiyi eleyici sorular sorulsaydı şu anki duygusal kaosu yaşamazdık şimdi ne kazandiğimiz belli ne kaybettiğimiz, eylül sonu gelmez artık.
-
kpss'deki gibi surprız yapıp erkenden acıklasalar olmaz mı kı oyle?
-
Alanda çözdüğümüz bazı çeldirici sorularla dört işlem sorularının aynı getiriye sahip olması hiç adil değil standart sapma olmalıydı bu sınavda 78 doğrum var ama bu yüzden hiç ümidim yok
-
@hoffafd hayırlısı olsun ..artık bundan sonrası nasip
-
@dlknn kesinlikle hocam ben seçim mevzuatına baya ayrıntılı çalıştım ama çok yüzeyseldi sorular çoook...
-
@north-remembers aynen bu kadar ayrıntı çalışmak da hiç ii değil
-
sınava kaç kişi başvurdu bilen var mıdır?
-
@zeyno5454 ysk da baya açık var eğer bu olmaz ise gelecek ilanlardan ümitliyim yeterince dersimi aldım bu sınavdan
-
@mavkav, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
sınava kaç kişi başvurdu bilen var mıdır?
10 bin civarı bahsedilmişti ama tam olarak bilmiyorum hocam.
-
standart sapma olur bence, hakimlik sınavlarındaki gibi her bölüm için bir standart puan oluştururlar. türkçe için matematik için vb. gibi. bütün doğru cevaplarıda öyle değerlendirirler. katılım profiline ve sayısına göre bence türkçe, matematik, iktisat, maliye konularından doğru sayısının daha çok puan getireceğini düşünüyorum.
-
Şöyle mesajları okudumda standart sapma olayı çok farklı değerlendirilmiş, kaldiki çok çok az etkili olacağını soyleyim yani küsurat kısmı kadar.Ayrica standart sapma gk gy den 35 uzeri doğru ve üzeri olanlar için o kısım da ortalamaya göre yuksek olduğu için devreye girer.Alanda ise 50 uzeri kisim etkili olur yani kusura bakmayın ama bu tarz sınavda pek etkisi yok .1 olan 95 nete 100 alır diğerlerinede ona göre puan gelir hadi eyw 85 uzeri kesin mülakat 80 85 yüzde 70 80 altı zor ama ind gelir
-
@sinavparambitti çok az etkilemesi sıralamayı ve sınırda olanları cok derinden etkiler. yanlışların dikkate alınmadığı hakimlik sınavını örnek alırlarsa her bir dersin ayrı sapmasını çıkarmaları lazım. bence 80 üstü kesin mülakata kalır .75-80 arası sınırda.kaymakamlığa 28 bin ysk ya 10 bin civarında sınava girenleri düşündüğünüz zaman doğruların düşeceğini düşünüyorum, her kaymakamlığa giren ysk ya girmemiş.80 üstü rahat etsin