YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar Facebook’ta gördüm şimdi alanda 24.soru c şıkkı diye atmış birisi. Ama ben sabah baktığımda d şıkkıydı . Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa sorunun cevabı mı değişti sanırım KPSS de böyle bir durum olmuş sonradan.
-
@grundig yok hocam sabah ben cevaplarımı kontrol ettim şimdi de baktım cevap c en fazla iki defa aday gösterilebilir diyordu cumhurbaşkanı için yanlış olan seçenek oydu.
-
arkadaşlar şuan katılım 300 e yaklaştı anketi facebook gruplarında paylaşırsak akşama ayrıntılı olarak sonuçları paylaşacağım burada YSK SINAVI DOĞRU CEVAP ANKETİ
-
@north-remembers sağolun hocam ben yanlış gördüm o zaman
-
@musgrave06 bekliyoruz hocam
-
anketi facebook gruplarına taşırsak güzel bir analiz elde edebiliriz
-
Hocam ben anketin yine de turkiye ortalamasindan yukarda cikacagini tahmin ediyorum. Ama data datadir 27 eylulden once oyalaniriz
-
@foucault, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Hocam ben anketin yine de turkiye ortalamasindan yukarda cikacagini tahmin ediyorum. Ama data datadir 27 eylulden once oyalaniriz
-
@musgrave06 ne zaman açıklanıyor
-
facebook ,twitterda paylaşılırsa ciddi katılım artar hemen açıklarım genelde analizlerim çıkar
-
arkadaşlar Kutluay kararlıda bir anket yapmış linki bırakıyorum bakabilirsiniz .
https://twitter.com/kutluaykararli/status/1036946504886480896?s=21
-
Hocam yeni üyeyim yazılanları okudum baya kolay diyen var. Kolay da olsa 875 zor da olsa 875 kişi mülakata cagrilacak. İnş kendi ilçeme girme şansım olur.
-
@velisahin40 ikamet ettiğiniz ilçede çalışmayı kast ediyorsanız yasal olarak bu mümkün değil.
-
@hamidiye yok hocam onu biliyorum da yakin bir ilce dusunuyordum ins sorunsuz yerlesebilirim bakalim. yine de sagolun.
-
@velisahin40 hakkınızda hayırlısı olsun hocam inşallah
-
@hamidiye nüfusa kayıtlı olduğu ilçede çalışamaz diye biliyorum bu dediğiniz nerde yazıyor acaba
-
@hamidiye hocam ben de bu konuda tereddütte kaldım ben evliyim eşimin nüfusa kayıtlı olduğu yerde kayıtlıyım doğal olarak ancak ikamet ettiğim yer farklı acaba ikamer ettiğim yerde çalışabilir miyim bi bilginiz var mı
-
@musgrave06 hocam anlet sonuçları ne oldu
-
@mulki̇ 320 kişi katılmış doğru sonuç vermez
-
@mulki̇ Kutluay hocada anket yapmış 870 kişi falan katılmıştı ona bakın isterseniz .
https://twitter.com/kutluaykararli/status/1036946504886480896?s=21