YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@pmprofx günlerdir bu dediklerinizi anlatmaya çalışıyorum.
-
@idyah neden hocam ?
-
@gkhn-gnr üstad geçen sene kolay olan kaymakamlık sınavında bile 800. Kişinin puanı 74 75 'di. Bu ysk sınavda da en fazla olacağı 79 olur. " Her kemal sahibi kendi kemâlini göstermek ister." Burda yazan arkadaşlar da açıkçası mülakat bekleyen arkadaslardir
-
@mavkav artık dayan dayan nereye kadar burada herkes kader ortağı ve insanları yıldırmaya moral bzmanya gerek yok bence kasıtlı yapılan çalışmalar bunlar adam 90 stü kapatır demiş kafayı yyedim
-
@pmprofx Hocam ben sinirlendim şuan 4. kez Ösym'yi aradım gene aynı bilgi verildi gene bizimle paylaşılan bu dendi. Bırakalım 90 üstünü falan ciddi hakkımız yenecek bunun bi farkına varalım hep birlikte. Ösym çalışanı olarak böyle bi klavuz gördünüz mü hayatınızda dedim haklısınız diyo yetkili birime bağlanmak istedim tek yapabileceğiniz bilgi edinmeye yazmak dedi şimdi ona yazıcam linki buluyum siteye atıcam bu konuyu ciddiye alıp lütfen aynı soruyu soralım bi cevap almak adına..
-
@pmprofx hocam inşallah 27 eylül günü göreceğiz o 90 üstü kapatır diyenleri burada bekleyeceğiz
-
@idyah hocam ben bulamadım bilgi edinmeyi cimer'den de çıkmadı bir şey link bulduğunuzda paylaşır mısınız yazalım.
-
@idyah ben ankaradayım kardeşim bugün aracım yok ama pazartesi osym nin merkezine gidebilirim. klavuza göre cevap verecekler ama en azından daire başkanı bilmem kim varsa sorabilirim.
-
@mavkav çok teşekkür ederim hocam sınav puanı ve ham puan ayrımı nedir cidden merak içerisindeyim.
-
@pmprofx kardeşim hiç moralinizi bozmayınız. bu sınavın standartı 75-80 arası kapatır ki bu da iyi bir çalışma veya iyi birikim getirir. 28 soruluk kısmı kanun okumadan yapan varsa yalan söyler.
-
@mavkav Hocam ilkokulda dahi girdiğimiz sınavlarda her sorunun kaç puan olduğunu bilirdik. Şimdi sınava girdik emek verdik çıktık. Kimin ne yaptığını biz bilmiyoruz ama adamlar maçın ortasında kural değiştirirse bi çok insan mağdur olur. 5katı mülakat vs bunlar bile baştan tereddüt uyandıran meselelerdi şuan bi de hesaplama olayında muallakta kaldık. Birilerini mülakata almak adına istediği hesaplama yöntemine dönülebilecek bi ''hesaplanamayan puanlama'' sistemi var farkındayız bunun hepimiz demi?
-
Yazmistim bunu ama tekrar yazayim. Ben sinavdan ciktim 95 gelir dedim 90 ustu kapatir benkm gibi biri 95 yaptiysa dedim. Eve geldim o 95 90 oldu. Sorular aciklandi 90 85 oldu.bu sadece benim yasadigim. Ki cogu kisi bu dususu yasamistir. Ki ben alandan ful yapmaya girmistim illa ki yanlisimiz cikiyor.. Yani zaten 90 ustu kapatmayacagi ortada. Ayrica yine kabaca hesap yapinca 90-100 arasi 150 kisi olsa 85-90 aras 300 kisi olsa 85-80 arasi 400+ kisiolur sinira kadar gidrr. Bu kabaca hesap yani 79 78 leri alttan zorlar gozukuyor bu hesapla 600 kisinin 90 ustu yaptigi yok. Dedigin gibi belli bir seviyenin ustunde olan ve sinirdan da girme sansi olan herkes beklemede kalmali. Muneccim degiliz ama mantiken durum bu.
-
@north-remembers ham puan yaptığın net demek sınav puanın da onun bi yöntemle hesaplanıp kpss puan türlerindeki halini almış olması demek. Örn ham puan 30 net sınav puanı p3 80 puan gibi
-
@yakup-cemil hocam bende tam bunu diyorum kesin konuşmam herşey bizim için guy da bile 80 üstü alım yapan illerde ve her sene aynı soruların soruldugu zaman da bile en yüksek 85 ile kapattı ben telafuz edilen taban puanlarını çok yüksek buluyorum inş yanılmam bu sadece benim düşüncem
-
@idyah o yöntemi ysk sınavı için bilen biri yok şu an osym de :))
-
@foucault eğer 90-100 arası 150 kişi olsun gerçekten tebrik ederim
-
@north-remembers http://www.osym.gov.tr/TR,8538/bilgi-edinme.html Hocam hep birlikte aynı metni yazıp gönderelim şimdi buldum linki henüz ben de yazmadım
-
@idyah tamam işte kılavuzda açıkça onun nası hesaplanacağına dair bir şey yok geçtiğimiz sayfalarda yazılan şey mevcut kılavuzda
-
@north-remembers evet hocam ben sadece arkadaşa cevap vermek için yazdım keşke yazsa bizim klavuzda da
-
@mavkav valla fazladan fazladan yazdim o halde bile 79lara dusme potansiyeli oluyor. Yani tepeden daha az bir aralika alt sinirdaki puani daha da dusurur tabii ki.