YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@sonofanatolia anladim hocam umutlarimi iyice tukettiniz dguya gore bu sinav 80le kapatir gibi duruyor desene. Senin hakkinda da hayirlisi olsun kucuk bir farkla kaybetmisin:(
-
Arkadaşlar ufak bi araştırma yaptım 2017 kpss puanınına göre alandan 81 alan biri puan türlerinde ortalama 3bininci olmuş ve sınava giren sayısı 70B civarı 70B/3B = 23.3 gibi bi sayı çıkıyor karşımıza ysk ya başvuran 15B kişi/23.3 = 643 çıkıyor yani 81 alan bir kişi yaklaşık bu civarda bir sıralaması olacak
-
bu hesaplama işlerinde biraz daha kendimizi geliştirirsek TÜİK bizi sınavsız işe alabilir:)))))
-
@çölkaplanı matematikle pek aram yok normalde beni bile bi heves sardı
-
@beyefendi hayırlısı olsun hakkımızda çok üzülmemek gerek yeterki ümit var olalım gerisi hallolur inşallah
-
83 alan puanı aldık bakalım 80 doğru burada da yeterli olacaktır
-
Arkadaşlar herkese iyi günler, tahmin ediyorum ki çok konuşulmuştur kaçla kapatacağı konusu ben de 75 80 arası doğru bekliyorum şansım var mıdır sizce ?
-
Sınavlar okunmuş. Hocanın asistanı ösym görevlisiymiş sınavlar okundu altına imza atıldı diye açıklamış videosunu izledim.
Puan konusunda da kesin şu puan demiyo 2 sınav için de puan olarak yorum yapıyor kesin bişey demiyor.
Sınav fazla kolaydı o bakımdan baraj 80 üstü olursa şaşırtmasın diyor.
Sapma var mı sorusuna da kaymakamlık için soruyor sanırım bi öğrenci çünkü daha önce kaymakamlık kaçla kapatır diyen öğrenci soruyor bu soruyu. İstatistik kurumuna gönderildi sapma var demeyim 1-1.5 puan oynama var diye söyleyim diyor.
Puanları da öğrenmiş ama yorum olarak söylemiş de olabilir bilmiyorum ama geçen sene adlinin kaçla kapatacağını 0.3 farkla bilmiş demek ki öğreniyor içerden diye yorumluyorum.. -
@idyah hocam adam net konusmus ya. Yani sunun uzerine adamin dediginden alakasiz bir sey cikarsa adam ticari guvenilirligini kaybeder. Risk yani. Bir de tahmin gibi konusmus yine. Ama bence biliyor ya da cidden cok yakin bir tahmin yapiyor ve kamuoyuna sonucu paylasmayacagi icin bu sekilde konusuyor. Bilmiyorum kimse uzulsun istemem ama sanmi dedigine yakin bir seyler olacak gibi. Hak eden kazansin da... onumuzdeki hafya bir sinavdan erken aciklanma bekliyorim artik ben. Cuma guzel tarih. Black friday olmaz umarim..
-
@foucault Yani gözümüzün önünde okundu deyip ekliyor öğrencim ösym görevlisi diye sınav okundu imzalar atıldı diyor sınav okunduktan sonra kaçla kapattığını orda görür zaten adam sorar ya da içerde bu kadar işlemin başında duruyorsa öğrenme şansı yüksektir.. Emin olmasa bu kadar da net yorum yapacağını sanmıyorum çünkü bu sefer de bilemedi diye yargılanmak istemez öğrenciler tarafından.. Ben de ysk'nın seçimler sebebiyle kaymakamlıktan daha önce açıklanma ihtimali olduğunu düşünüyorum ama bakalım ne olacak..
-
@foucault duzeltme : net derken "ifadeler acik kendinden emin" anlaminda sonra karismasin
-
@foucault Hocam 4 kere sardım 28. dakikadaki yorumunda kaymakamlık için diyor ki istatistik kurumuna gönderildi 1-1.5 puan oynama var diyor demek ki sonuçları öğrenmiş adam kaç nete kaç puan geldiğini ki kaçla kapattığını da öğrenmiş bu adam bence..
-
@idyah Foruma ilk gelen bomba 82 sayisiydi. Bu kadar olaya yakin ve su sekilde konusan kisi "80 ustu kapatirsa sasirmayin" diyor. Sasirir miyiz ? Hmm ? Sinavi ve son dguyun kacla kapattigi guy istanbulun kacla kapattigina falan da bakinca...Valla bilmiyorum kesin bir sey yok ama yaklasiyoruz. Beklentileri guncelleyelim bence sonra kimse husran olmasin.
-
@foucault Ben bu sınavı ya da herhangi bi sınavı başka sınavla karşılaştırmayı mantıklı bulmuyorum. Sayıştayda 2-3 puanla elenen arkadaşım bu sınavdan kötü bekliyor. Kpss'de ilk 600deki arkadaşım 70-75 arası yaptım ysk da diyor. Bir öğrencinin muhasebe iktisat bilmesiyle gk gy bilmesi ya da hukuk bilmesi çok farklı şeyler zaten kpss de bu yüzden belirleyici olan iktisat ve muhasebe oluyor. Orda başarılı oldu diye burda olamayabilir çünkü bu 2 arkadaşın da p3 puanları 75 ve 76 bu sene.. Bu sınava da çalışan yapmıştır çalışamayan yapamaz hocam guyla falan da karşılaştırmayın.
-
@idyah siz bu dediklerinize inanıyor musunuz ?
-
@idyah sınavlar okunmuş diye başlayan iletinizi söylüyorum
-
@ir06 Ağzımdan çıkan her kelimeye inanarak konuşurum da hocam siz hangisini kastettiniz ? Benim dediklerimi mi hocanın dediklerini mi?
-
@ir06 Hoca bunu söylemeden önce de sınavın verilen tarihten daha önce açıklanacağı konusunda yorum yaparak daha erken bi tarihte açıklanacağı söylemiştim inanarak. Sebebini sorarsanız eğer Ösym 2 Eylül'den bu yana kek yiyerek sonbaharın gelişini kutlamıyordur diye düşünüyorum. 14 günde sınavlar elbette okunmuştur ama şuan hangi aşamadadır orasını bilemem.
-
@idyah hocanın dediklerine
-
@idyah sınavın kaçla kapanacaği duyumundan bahsediyorum aslında