YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mavkav rüyalara girmeye başladı artık
-
@mavkav oo hayırlı olsun hocam :))
-
@idyah hocam genelde benim rüyalar tutmaz ama bilemedim, belirsizlikler kalksa da önümüze bakabilsek.
-
@gencbiraday aynen hocam inşallah erken açıklarlar.
-
Beyler yalan doğru bilmiyorum o yüzden linç yemek istemiyorum sadece paylaşmak istedim az önce bir arkadaşım aradı sınava dair herşey tamamlanmış imzalar atılmış hatta erken bile açıklanabilir YSK nın 82 puanla Kaymakamlığın ise 73 puan civarı bişeyle kapattığını söyledi. Kaynak ise kendisi değil hakimlik savcılık için uzaktan eğitim veren bir yayımdan hoca söylemiş.
-
@sonofanatolia hocam iste risk budur. Eyv
-
@foucault :))) yanlış mı yaptık acaba :))
-
@sonofanatolia ysk inşallah yanlış tahmindir
-
puan diyo doğru sayısı değil eğer doğruysa
-
@mavkav puan bende ilk başta arkadaşa dedim helal olsun bu memlekette 875 kişi varmış demekki 80 neti geçen yok dedi puan
-
@sonofanatolia o zaman (kaynak doğru ise) standart sapma varmış diyebiliriz
-
@iktisatsever gene var diyemeyiz
-
@sonofanatolia sağolun hocam inşallah en yakın zamanda açıklanır .
-
@sonofanatolia hocam öncelikle teşekkürler bilgi için linçlik bi durum yok iyi niyetinizle bilgilendirme amaçlı yazmışsınız çok saolun. Benim kafamdaki hesaba göre geçen salı sorular yayınlandı 3gün itiraz süresi vardı yani geçen cumaya bu süre sona erdi yanlış bilmiyosam tabi. İtiraz edilecek yanlış soru da göremedik genel olarak bu durumda olmadıysa eğer bu hafta pazartesi Ysk sınavına öncelik verilerek optikleri okuma işlemine başlarlar hafatay cuma biter en geç sisteme yüklenmesi falan diyodum. Doğruluk payı olabilir inşallah doğrudur bir an önce açıklanır.. tekrar saolun hocam
-
@sonofanatolia en yüksek net yapana göre puan hesaplanmış olabilir mi ?
-
@idyah balla bende işk duydum arkadaşıma ilk tepkim demekki itiraz olmamış deim
-
sayı diğer ülke çapındaki sınavlara göre az olduğu için bu hız normal olabilir.
-
Doğru netler üzerinden 100 puana tamamlama yapılacak diyordu ilanda.
Örneğin 90 net yapan en yüksek net yapan adaysa her sorunun değeri 1,1111 şeklinde hesaplanmış demektir. 82/1,111= 73.8 - 74 net yapar STANDART SAPMA YOKSA -
@idyah mantıklı hocam
-
@mavkav aynen hocam kpss öabt sınavı yapıldığı için bence her sene sarkıyo bizden sonra girdikleri için ki o halde bile 2 haftada onların puanını da hesaplayıp açıklayabiliyolar. 1.7 m adayın farklı farklı türlerdeki puanı hesaplanıyorsa 10-14bin aday hesaplanabilir kısa sürede..