YSK seçim müdürü alımı 2018
-
arkadaşlar ösym ilan başlığında seçim müdür yardımcısı ibareside var seçim müdür yardımcısı kadrosu yok ama anlamadım @pareto_wilfredo
-
@vforvandetta, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
arkadaşlar ösym ilan başlığında seçim müdür yardımcısı ibareside var seçim müdür yardımcısı kadrosu yok ama anlamadım @pareto_wilfredo
pardon yanlış paretoyu etiketlemişim @paretowilfredo -
@nopainnogain üzdün
-
@yazgan, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Türk idari yapısı türk mahalli idareler kısmını kamu yönetimi içinde vermiş elimdeki idare hukuku kitabında aynı konu başlığı var ordan baksam sıkıntı olmaz heralde birde belediye kanunu bu konuya mı giriyor ekstra bakılmalı ilk defa bu tarz sınava girecem bana uzak konular yardımcı olabilirmisiniz
birde idari yargı var mı ?
-
Yüz seksen tele mi ????? Ayıp bee.
-
İnsanlar bu sınav ücretleri yüzünden böbrek satacak. 180 TL nedir ya? 5 katı ile mülakat olacak bir yer için elenme ihtimali %80 iken 180 TL. Buradan vicdanlara sesleniyorum, 180 TL nedir ya???
-
Ya başvurmayın Allah aşkına 180 lira nedir ya !!! Hiç mi düşünmüyorlar ulan bu adamların yüzde 90 ı zaten işssiz nerden bulacaklar bu parayı diye
-
180 tane 1 lira böyle bakınca daha çok oluyo :))
-
Merhaba, ekonometri bölümü başvuru yapabiliyor mu ?
-
@antimülakat hocam ben bu yüzden gidemiyorum sınava zaten mahcubum vicdanım el vermiyor
-
@naiş yapabiliyoruz ben de ekonometri mezunuyum ama paradan dolayı yapmıyorum ne yazık ki.
-
Yahu bu kamu kurumlarının sınav ücretleriyle alakalı CİMER çalışması ve haberleştirme aktivitesi mi yapsak yine. Çok arttı...
-
@burcuburcu katılıyorum sonuna kadar
-
Dostlar başvurma konusunda kararsızım bu kanunlara çalışmak zorlayıcı olur mu ? Bilgim dışında bir çoğu. Bir de bu ücret mevzusu nedir iki sınava 360 lira para bayılmış olucaz bu sınav ücreti işi bitiriyor bizi.
-
Ya bu ilçe seçimi nasıl olacak sistemde yok kuraya göre mi olacak yoksa yazılı ve mulakat puan ortalamasına göre mi her ikisi de değilse girmeyeceğim çünkü işin altından başka seyler cıkar o zaman
-
@kaiser34 atama olucakmis kura ile
-
@kaiser34 seçim müdürü ilçe seçimi kura ile olacak deniyor hocam.
-
@maliyeci06 kim diyo?
-
“11- Nihai başarı listesi, adayların yazılı sınav puanı ile sözlü sınav puanının aritmetik ortalaması alınarak en yüksek puandan başlayarak sıralanması suretiyle düzenlenir.
...
12- Sınavı kazananların atamaları, ilan edilen kadro sayısını geçmeyecek şekilde nihai başarı listesine göre yapılır. ”Benim okudugumdan anladigim kura ile degil, nihai liste puanina gore tercih yapilacagi
-
@1umut bu maddeye göre nasıl bi atama olacak ki ilçelerin puanı neye göre hesaplanacak