YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@1umut, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
“11- Nihai başarı listesi, adayların yazılı sınav puanı ile sözlü sınav puanının aritmetik ortalaması alınarak en yüksek puandan başlayarak sıralanması suretiyle düzenlenir.
...
12- Sınavı kazananların atamaları, ilan edilen kadro sayısını geçmeyecek şekilde nihai başarı listesine göre yapılır. ”Benim okudugumdan anladigim kura ile degil, nihai liste puanina gore tercih yapilacagi
il göç te yazılı ve sözlü ort puanına göre 10+1 joker il tercihi var onun gibi mi acaba bu da öyle olacak ?..
-
@1umut kurum çalışanına sormuştum.
-
rezervasyon
-
arkdaşlar kanunları okumaya 298 sayılı kanundan başlamak lazım en kalını o ama ysk teşkilatını ve ysk ya ait kavramları kafada oturtmak için en uygunu. diğer yandan hangi ilçede ne kadar süreyle çalışılacağına filan http://www.ysk.gov.tr/doc/yonetmelikler/2018-YSKAtamaYerDegNakilYon-Web.pdf linkinden bakabilirsiniz. ilçelerde çalışma süreleri 3 ila 6 yıl arasında değişiyor. güneydoğu ve doğu 3 ve 4 yıl, il merkez ilçeleri genelde 6 yıl.
-
Ben cimere yazdım. Arkadaşlarda haber yapmışlar. https://www.tercihiniyap.net/haber/sinav-giris-ucretleri-denklestirilemiyor#
-
Medeni de kisiler hukuku ile aile hukukundan mi sorumluyuz?
-
Aile hukunun vesayeti gerektiren haller kısmı sadece.
-
sınavıda 180 liraymış.
-
Arkadaslar basvuruyu osym sitesinden mi yapcaz. Sitesinde detayli bilgi yok .anlayamadim
-
@kamuguy, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaslar basvuruyu osym sitesinden mi yapcaz. Sitesinde detayli bilgi yok .anlayamadim
Adaylar başvurularını, 26 Temmuz-2 Ağustos 2018 tarihleri arasında bir başvuru merkezinden veya https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapacaklar ve sınav ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacaklardır.
-
@vamos cok tesekkurler hocam. Il tercihi de basvuru sirasinda mi yapiliyor?
-
@kamuguy Hayır, il tercihi yapılmıyor başvuruda. Rica ederim, iyi çalışmalar.
-
Arkadaşlar şu il işi kesin olarak nasıl bilen var mı?
Kura mı , tercih sıralaması mı -
@maxmin, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Kura mı , tercih sıralaması mı@PARETOWİLFREDO üstad bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@maxmin, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Kura mı , tercih sıralaması mı@PARETOWİLFREDO üstad bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
-
@vamos hocam başvuruda 3 kısım var şube müdürü sınavı falan diyor 1. Maddeyi mi isaretliyoruz.
-
@ertuğrulbey, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@vamos hocam başvuruda 3 kısım var şube müdürü sınavı falan diyor 1. Maddeyi mi isaretliyoruz.
Evet hocam, eğer Ysk personeli değilsek 1.seçeneği işaretliyoruz.
- Açıktan atama Seçim Müdürü/Seçim Müdür Yardımcısı kadrosuna başvurmak istiyorum.
-
@vamos sağol hocam çok teşekkür ettim.
-
Arkadaşlar bu sınav nerede olur acaba. Üni.de falan mi ??? Biz personelleri ile aynı sınava girmiş olmuyoruz değil mi. Kusuruma bakmayın arkadaşlar daha bu sınava odaklanamadim bir de kanunlar nasıl ezberlemesi kolay mi
-
Sınava başvuru için epey kararsız kaldım, rotasyon, 180tl, yükselme olmayan bir görev, secim zamanı yoğun olan bir çalışma ama diğer yandan da işsizlik ikilemde bırakıyor beni. Siz de bu sınava sadece işsizlik nedeniyle mi basvuranlardansiniz ey ahali