YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@duymhuyguy
Espri yapar,
Anket yapar,
Dur diyene karsi cikar,
Şirinlik yapip bir de gulucuk koyar cok tatlisin gercekten. Espriklerle lobi felan demeceler... insanda hayranlik uyandiran birisin gercekten.
Hayata bakisin da boyleyse ne mutlu sana. -
Bence iyi.
-
@lucasinemmisi ne desem bilemedim valla. Yeriyon mu ovuyon mu ara da kaldim. İyi bisey herhalde
-
Arkadaşlar ne durumdasınız yarın son gün hala başvurmayan kararsız kalan var mı benim gibi?
-
@duymhuyguy Odunu vermiş bence
-
@mminervaa Ben varım ama yüksek ihtimal 180 tl'lik bir bağış daha yaparım
-
@fernando-reges ben de kararsızım sınav ücreti artı beş katı aday çağırma durumu işi zorlaştırıyor
-
Ben baya serzenişte bulunmuştum geçen günler burada ama arkadaşlarımın gazına geldim son gün başvuruyorum hayırlısı olsun
-
@north-remembers hakkınızda hayırlısı olsun
-
Arkadaslar bu mesleğin cok fazla is yuku yok çok rahat diye duydum ayrıca YSK çok önemli bir kurum uzman alımı bile duymadım kurumda yükselme şansı yüksek maaş 5.500 civariymis en son 12 yıl önce alım yapmış ayrıca eğer ilçede yaşamaya alışiksaniz bu maaşla çok iyi birikim yapabilirsiniz
Ha unutmadan seçim dönemlerinde ek ödenekleri fazlaymış -
@yigidooo Hocam siz bilgi sahibisiniz sanırım meslek ile ilgili. Bi sorum olacaktı. Yazılı sınav sonrasında atamalar kura usulü mü yoksa tercihe göre bir sıralama ile mi olacak ?
-
Bence sınav ücreti normal siz tus dus sınav ücretlerini görün asıl onlar ne kadarmış?
-
175 kişilik atama açıktan atama değil mi ? Biz ona başvuru yapacağız.
-
@suaybg yukarda bir arkadaş söylemişti kura ile atamalar diye
-
Arkadaşlar Ysk için hangi kitabı almalıyım bilen cevap verebilir mi.
-
@öğrenci evet
-
@rootofallevil Yapmayın Allah aşkına bir sınav ücretinin başka bir sınav ücretinden daha az olması onun makul olduğu anlamına gelmez. Gücü olan var olmayan var...
-
@ertuğrulbey kaymakamlığa da hazırlanıyorsunız sanırım konular aynı zaten bunun için ayrıca kaynak almanıza gerek yok
-
@ertuğrulbey kutluay kararlı kitap çıkardı o yeterli olur herhalde
-
Sınav ücreti cidden çok fazla o gün özellikle kaymakamlık sınavının olması ve sonrasında bu sınavın yapılacak olması kaymakamlık giren kişilerin o sınava katılacak olduğunu gösteriyor. Bende iki sınava başvurdum, kimse yalnis anlamasın temeli olmayan arkadaş 1 ay içinde bana göre birşeyler yapması çok zor o yüzden iyi düşünün git gel vs bissürü para tutuyor .hakkımızda hayırlısı olsun .