YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@north-remembers aynen öyle.
-
Kaç kişi başvurdu ki buna
-
ben bu sınavı a grubu diye düşünüp basvurdum başvuruyu iptal edip parayı geri alma durumumuz oluyor mu
-
@cll25 malesef öyle bi durum mümkün olmaz
-
@uzmanyrdd benimde en çok merak ettiğim şey tahminim beş bin civarı
-
Para yatırma bugün son değil mi?
-
@savcıturgut 5000 se iyi valla ben daha fazla bekliyorum 10000 civarı mesela
-
@savcıturgut kaymakamlıkla aynı gün olması iyi olmadı bu sınavın hazır kaymakamlığa gitmişken ysk ya da girer çıkarım demişlerdir cengaver kaymakam adayları
-
@meç dün gece sondu
-
Ama yine bakın siz
-
Arkadaşlar bu meslekte eş durumundan nakil durumları nasıl bilen var mı? Malum çakılı hizmet varmış
-
@gmzankr066 eşinizinde çakılı kadro ise sıkıntı büyük. Artık yargı aile birliği vs umursamıyor.
-
@bcbc3434 benim tahminim beş bini geçmez çok zor on bin
-
@meç evet, 3 Ağustos 23:59'a kadar ödeme yapabilirsiniz.
-
Eşim rotasyona tabi değil çakılı değil yani şimdi YSK seçim müdürlüğü zorunlu hizmet var kim kime tabi olur bilen varsa açıklayabilir mi?
-
Gençler şu il seçimi olayı nasıl netleşti mi o durum? Son saatler daha kararsızım ücreti yatırıp yatirmama noktasında
-
@gresham-t il seçimi yok kardeşim puan durumuna göre atıyorlar.
-
@görünmez-el hocam o size tabi olur bence cunku bu kurumda yer değiştirme hakkı çok sınırlı galiba
-
@semihylc bu tam olarak ne demek oluyor ki? Diyelim en yüksek olan daha iyi bir ilçeye? atanacaksa bu ilçe nedir, nasıl belirlenir yani demem o ki kıstas nedir?
-
@gresham-t bi puanlama sistemi olabilir kardeşim hani öğretmenler yer değiştirirken puanına göre istiyorlar ya onun gibi .Hele bi kazanalım da sonrası Allah büyük.