YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@gmzankr066 YSK hakkında kanunu okumadı sanırım kimse daha. Çakılı olma durumu yok aksine 6 yılda bir görev yerleri değişiyor. Evli arkadaşlar için problem teşkil edebilir muhtemelen
-
Rica ederim dostlar
-
@musthosgor Belli bir senenin ardından çakılı kalabiliyosunuz hocam. Hatta bizim ilçede yine buralı bir abi vardı seçim müdürü olarak görev yapıyordu.
-
@aslan-reyiz ben de özet haline getirmeyi planlıyordum çoook teşekkürler
-
Sen de iyi alistin dediginizi duyar gibiyim ama bazi ozel nedenlerden oturu calisamadim. Elinde ozet kanun olan varsa almak isterim.
Hepinize bol sans, Allah emek verenin emegini zayi etmesin. -
@suaybg valla hocam burada yazılanlara da çok takılmamak lazım. Çoğumuz atanmamış insanlarız bilgilerse taze atansak yine girilir sınavlara. Bazı yorumlar resmen insanlar caysın diye yazılmış. İlçede ha 4000 almışsın ha 5000 her şekilde idare edilecek güzel bir para. Yorumların bir kısmına doldum biraz şahsi algılamayınız
-
Daha önce burda konuşuldu mu ya da bir yerlerde yazıyor mu göremedim ama Türkçede dil bilgisi çıkıyor mu acaba?
-
@mminervaa ösym hazırlıyor büyük ihtimal çıkacaktır.
-
@north-remembers Her ihtimale karşı bakmakta fayda var.
-
arkadaşlar piyasadaki ysk kitaplarını temin eden oldu mu hangisini tavsiye edersiniz ?
-
Kanunname yeni basim olan arkadaşlar kanunların yürürlüğe girme süresi yayınlandıkları gün olmadı mı? Yeni basim da 45 gün diyor 1 defa dese iyi kaç yerde 45 diye geçiyor.
-
@semihylc daha önce forumda söyleyenler oldu sanırım kanunname çok özensin fazla hata var.
-
@kml sorma kardeşim cb secimi yenileme 90 gün demiş halbuki 60 , ayıptır ya hiç mi kontrol etmemişler.
-
Ben son gün parayı yatırmaktan vazgeçtim ama merak ediyorum başvuru sayısı kaç acaba
-
@semihylc hocam kopyala yapıştır yapıyorlar.
-
@fc-real-gdp evet inş hataları bizlere söylerler de sınavda boş yere yanlış yapmayız.
-
Ben datanınkini aldım her kanun değişikliğini parantez içinde örnek 2017 anayasa değişikliği, 2010 anayasa değişikliği şeklinde vermiş şu ana kadar çok memnunum tavsiye ederim.
-
kutluay kararlının ysk kıtabını alan var mı arkadaşlar ? sınav için yeterli olur mu?
-
@hoffafd sınav daha önce hiç yapılmadı veya yapıldıysa sorularını ben bulamadım o yüzden kapsamlı bir sınav olabilir olabildiğince geniş çalışın derim.
-
Arkadaşlar sınavda 657 sayılı devlet memurları kanunundan mesul müyüz?