YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Anayasa hukuku ve idareyi nasıl çalışıyorsunuz ben bilemedim nasıl bir yol izleyeceğimi
-
@hukuksever kpss kaynakları yeterli olur herhalde
-
@bcbc3434 şu an elimde ahmet nohutçu anyasa idare var kanunlar değişti kitaplar değişti ne yapacagımı bilemedim
-
@hukuksever anayasayı mevzuattan çalışmak daha iyi olur ama idare için yeni kitap şart
-
@bcbc3434 eyvallah kardeşim
-
İyuktan sorumlumuyuz sınavda ? Birde 4 T kitabı alan oldu mu ? İçinde KPSS konuları hariç diğer konular kaç sayfa da anlatılmış ?
-
@grundig iyuk yok. Zaten sınava girebilmek için para verdik bir de kitabına mi vericeksiniz hocam 200 sayfalık kanun var ezber yapın pdf indirin. 12 yil sonra Sınav çıkıyor hoca ertesi gune kitabını basıyor. Boşverin ya allah aşkına. Diğer konular zaten kpss.
-
@zeyno5454 çağdaş var mı ?
-
@tysbyno-hi yok
-
@zeyno5454 iyuk olmadığını çalıştığınız kaynağa bakarak mı söylüyorsunuz ?
-
kaç kişi başvurmuş bilgisi olan varmı?
-
@emraaydin yok hocam. O konuda bi açıklama yapılmadı yetkililerden
-
Guydan yikildim insallah bu nasip olur
-
Arkadaşlar ösym matematikte her zamanki problem sorma mantığını değiştirmez di mi sayısal mantıkta sorabilme ihtimali doğar o zaman
-
Yarin kanunlari cikarmaya gidecegim insallah.
Bura olsun her seyi birakcam:(( okadar yoruldum ki tarifsiz Sonra akrabalara mudur oldum die hava atarim. Guzel meslek yaaaa. Simdiden masama mudur die yazdim yapistirdim, havaya girmek lazim:))) -
@1umut Bura olacak inşallah çok istediğini biliyorum
-
Hatayli olup adi cansu olan biri varsa bana ulasabilrimi ?
-
@kilici mudur olduktan sonra cayimi icmeye gelirsiniz artik:))) oralet de olur. Mudur olcam sonucta, sizden oralet esirgemem:))
-
@ys2018 hocam kötü niyetle yazdığını sanmıyorum ama ilginç bir cümle olmuş
-
@1umut Ben kahve bekliyordum ama oralet de olur artık ne yapalım... Müdür olunca beklentiyi yükseltmiştim kahveden aşağı ısmarlamazsın diye düşünmüştüm :))