YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@bynkeynes hocam yukardaki arkadas hakli. O ifade genelde boyle kullaniliyor kapsam olarak. Yani islamiyet oncesi turk tarihinden trablusgrap'a kadar bir kisim. Ordan cagdas'a kadar da inkilap kismi. Sonra uzulmeyin. Yani tabi sizin bileceginiz is en sonunda
-
@bcbc3434, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@i̇ktisadiajan bu ders videolarını nereden bulabiliriz?
Hocam
Üye olmanız gerekiyor ama
-
@foucault çok teşekkür ederim o zaman on soru az değil baya üzülürdüm
-
anlaşılan herkeste kanun özeti veya not varmış, peki elinde ysk sınavına dair deneme, test filan olan var mı ?
-
Arkadaslar Ataturk ilke ve inkilaplari tarihi konu basligindan sadece ilke ve inkilaplardan mi sorumluyuz yoksa milli mucadele donemi kurtulus savasi vs. Konulariyla birlikte mi sorumluyuz. Bir deneme cozdum de sadece inkilaplari almis ondan kafam karisti.
-
@metin2500 hepsi dahildir tabiki de
-
@metin2500, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaslar Ataturk ilke ve inkilaplari tarihi konu basligindan sadece ilke ve inkilaplardan mi sorumluyuz yoksa milli mucadele donemi kurtulus savasi vs. Konulariyla birlikte mi sorumluyuz. Bir deneme cozdum de sadece inkilaplari almis ondan kafam karisti.
Atatürk ilke ve inkılapları tarihi her tarih kitabında Trablusgarp savaşı ile başlar.
-
@i̇ktisadiajan nereden bulabiliriz
-
@lilith, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@i̇ktisadiajan nereden bulabiliriz
Akadro uzaktan eğitim yazıyorsunuz karşınıza çıkan sitede öğrenci paneli seçeneği gözükecek oradan yeni kayıt işaretleyip kaydınızı oluşturuyorsunuz sonra ysk kanun mevzuatları dersini alıyorsunuz ücretsiz zaten ödeme şekli eft diyorsunuz sonra tekrar giriş yapıp dersin kayıtlı videolarını izliyorsunuz inşallah anlatabilmişimdir
-
@north-remembers ben şimdi yaptım dediğini, sonra giriş yaptım ama eğitim onay bekliyor diye bi uyarı aldım onaylanınca mı videolar açılıyor ?
-
@hoffafd evet onaylanınca dersler açılıyor.
-
arkadaşlar 4t nin seçim müdürü sınavı için hazırladığı kitap yeterli mi?
-
@north-remembers hocam bu video dersler için 100tl diyor şuanda
-
@qrats, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@north-remembers hocam bu video dersler için 100tl diyor şuanda
Facebookta Serhat hocam açıklama yapmış; "Ücretsiz çok yoğun olunca sistem kilitleniyor. Ücret sembolik konuldu havaleyi seçerseniz yine ücret ödemeden üye olabilirsiniz."
-
@bertuğ hocam özeti görmüştüm ama indirememiştim,mümkünse atabilirmisiniz? hekimoglu_1903@hotmail.com
-
Kaymakamlık ve YSK sınavına izmirden Ankara’ya gidecekler varsa , yol masaraflarına ortak olabilirim ( bir nevi bla bla )
-
@iktisatsever, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@bertuğ hocam özeti görmüştüm ama indirememiştim,mümkünse atabilirmisiniz? hekimoglu_1903@hotmail.com
http://dosya.co/v64nc7xjiw3g/secimmevzuati.pdf.html
@iktisatsever, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@north-remembers 1 gün geçti ama onay gelmedi hala.eksik birşey mi yaptık acaba @İktisadiAjan
-
@iktisatsever Bayram tatilinden olsa gerek hocam
-
Her soru kaç puan arkadaşlar ??