YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@okahraman07 ben kullanıyorum beğendim deneme soruları gayet iyi oluşturulmuş hatta kitabı nerdeyse bitiricem bir hafta oldu olmadı iki üç kez dönmeli
-
@dibace teşekkür ederim hocam saolun
-
@pirinçkimirinçki teşekkürler hocam. Birşey daha kafama takıldı ama bu Türk kültür medeniyetlerinde sorular sadece kültür medeniyet kısmından mı gelir . Örneğin ilk müslüman Türk devletlerinin özellikleri veya Osmanlı yükselme dönemi vb. soru çıkma olasılığı nedir?
-
Arkadaşlar datanin kitabı nasıl kullananlar yorum yazabilir mi
-
Elinde kanunların özeti olan var mı? Diğer sınavlara çalışmaktan, kanunları okuyup önemli yerleri işaretleyecek fırsatım kalmadı, daha fazla kitaba yatıracak para da kalmadı. Sadece kanunların özetine ihtiyacım var.
Bu konuda destek olursanız sevinirim. -
Arkadaslar bu rotasyon isi sizi de dundurmuyor mu ?
En fazla 6 yilda bir hop ordan hop suraya gideceksek biz nasil duzen kuracagiz ??
-
@savcıturgut hocam kitaba gerek yok. Sinav yapilmis 12 yil once..adamlar ilandam ertesi gun ordan kirpip burdan kirpip bir de zaten ulasilabilir olan ilgili kanunlari dupeduz basip kitap cikariyor...sorular yalan yanlis guncellik eksik..datada ki sorulari 2 dk da kanumu okuyup siz daha iyisini yazarsiniz...
valla kanunlari indirip calismak digerlerine de eldeki kaynaklardan bakmak daha mantikli. Konular kanunlar belli sonucta. Kitaplar dandik. Yani bu benim gorusum tabii siz bilirsiniz yine de
-
@foucault, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
dan
Şuan kaymakamlığa da çalışıyorum ve gerçekten konular o kadar sıkıştı ki, 1 günümü ona ayırmam çok zor olacak fakat mecbur kalırsam öyle yapacağım artık. Sınavlarda ardı ardına gelmiş en azından 1 gün ara olsaydı çok iyi olurdu.
-
@bertuğ hocam biraz anlamsiz gibi gorunecek de millet gibi cevapsiz birakmaktansa yazmak istedim, vicdanim rahatsiz oldu ondan:188 maddelik secmen/secmen kutuklerinin yarisinin, digerlerinin ise "gecici maddeler" haric hepsinin ozetini cikardim. Zaten Kutluay Hoca da twitter hesabindan gecici maddelere calismayin demis. Ama sizin vebalinizi almak istemem, dikkatsizligime gelmistir, eksik cikarmisimdir size engel teskil edersem kendime cok kizarim o nedenle paylasirsam da yanlis yonlendirirsem kahrolurum diye vermesem daha iyi olur gibi.
-
ysk kanun özetlerini https://yadi.sk/i/5T_aZpBV3aLzqT şurdan indirebilirsiniz arkadaşlar.
-
@hoffafd, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
ysk kanun özetlerini https://yadi.sk/i/5T_aZpBV3aLzqT şurdan indirebilirsiniz arkadaşlar.
Eyvallah hocam çok rahatladım şuan :))
-
@bertuğ daha önceden atılmıştı özet buraya gmailinizi yollayın atiyim
-
@bynkeynes, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@bertuğ daha önceden atılmıştı özet buraya gmailinizi yollayın atiyim
Attılar hocam özeti tekrar, ilginiz için teşekkürler.:)
-
@bertuğ evet gördüm de mesajı silemedim sonradan bu özetler az geldi ama bana kanun okumak gerek mutlaka diye düşünüyorum
-
@bynkeynes, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@bertuğ evet gördüm de mesajı silemedim sonradan bu özetler az geldi ama bana kanun okumak gerek mutlaka diye düşünüyorum
Hocam Kaymakamlığa çalıştığım için çoğu kanunu okuduk Zaten, Ysk sınavı için birkaç kanun kaldı onları da özetten halledeceğim zaman kaygısı yüzünden. Hayırlısı artık.
-
@bertuğ Hocam A kadro online ders yaptı kanunlar için , ona da bakabilirsiniz. Ayrıca kanunların özetini de ders öncesi pdf olarak paylaştılar
-
@grundig Türk Kültür ve Medeniyetleri genel bir ifadedir o yüzden en baştan yani İslam öncesi dönem Türk devletlerinden başlayıp inkılap tarihinin başlangıcı olan Trablusgarp Savaşına kadar tüm konulara bakmanızı tavsiye ederim.
-
@foucault valla hocam asker cocugu oldugum için bence sorun teşkil etmiyor kazanabilecekmiyim o derdim var hem şartlar belli idi başvuranlar bunu göze almalı
-
@pirinçkimirinçki öyle olsa tarih yazmazlar miydi sadece ben sadece kültür medeniyet kısımlarından sorumlu olacağımızı düşünüyorum aksi halde tarih çok zaman alır
-
@i̇ktisadiajan bu ders videolarını nereden bulabiliriz?